2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gule gule saglikla kullanin canim ins

Kızlar belki zamanında ben de yaptım hatırlamıyorum geçmiş gün, ama gecenin bi vakti , günün en olmayacak zamanı güzel güzel yiyeceklerden bahsediyorsunuz, benim evim de işim de merkeze çok uzak, gidip alma şansımız yok, yemek konusuna biraz dikkat ederseniz kendi adıma çok sevinirim, ince düşünceniz için şimdiden teşekkürler :)

Çok güzel bir düzenleme olmuş bayıldım :) Allah güzel güzel yatırmayı da nasip etsin :)

sanırım iş çıkışı acile gideceğim. Sırt agrım nefes aldırmıyor

kızlar benım oğlan taa gogsumun altına vurmaya başladı botumu uzadı acaba hiç hareketlerınden bahsetmıyoruz ya :) yada ben kaçırdım
canım aynen elımı kouyorum araya vurup duruo arada kaydırıyo gıdıklıo asagı vurmasından daha egelncelı yukarı vurması. şukurler olsunnn

E emelll
cok tatlı canım ınsallah guzel gunlerde kullanırsınız Allah ıcınıze sındırsın

cok tatlı yahuuu güle güle kullanın inşallah
simdiki bebekler nekadr sanslı :)))

Canim herseyi çok çok güzel olmuş. mışıl mışıl uykulara dalsin bebeğin, oyunlar oynasin odasinda inss

Maşallah size :):) Bence kimseyi takma sen doktorun ne diyorsa o :) Burda kimse doktor değil neticesinde :):)[/QUOTE]
öyle canım :) doğru diyosun 600 gr almış zaten :)

Maşallah size :):) Bence kimseyi takma sen doktorun ne diyorsa o :) Burda kimse doktor değil neticesinde :):)
öyle canım :) doğru diyosun 600 gr almış zaten :)[/QUOTE]
Maşallah kuzuya :):) Sağlıkla doğsun inşallah :)

kızlar benım oğlan taa gogsumun altına vurmaya başladı botumu uzadı acaba hiç hareketlerınden bahsetmıyoruz ya :) yada ben kaçırdım

cnm senin bebek dönmüş ne güzel benimki hala yan duruyor.aynı anda sağlı sollu saldırıyor benımkide karnım yırtılacak diye korkuyorum

Canım çok guzeller iyi günlerde kullanın inşallah

hayırlı uğurlu olsun canım güzel sağlıklı huzurlu günlerde kullan inşallah

Kanala girmesi hakkında ne dedi doktor olumsuz bi yorum yapmadı di mi benimkide büyük ihtimal orda çünkü en son kafası aşağıdaydı[/QUOTE]
yok canım hiç bir sorun yok dedi Bu saatten sonra değişmez pozisyonu dedi erken doğum falan olmaz di mi dedim yok dedi artık 3 haftada bir gitcez bakalım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…