Yağmur çok güzel olmuş :)Evet canim internet uzerinden ssiparisle yaptirdim
Canim o senin yegeninde öyle olabilir. Yada çevrende birkac kişinin bebeği de öyle olabilir. Ama bu önden gitme modasi yeni çıktı. Benimki de kilo olarak iki hafta boy olarak bir ay önde. Bana gel iki hafta önce sezeryanla alalim derse asla kabul etmem. Arkdsn doktoru öyle demis tarihi öne çekmiş. Bu tamamen saçmalık. Hazırlığıni önceden yapar bitirirsin tamam bebek de kendisi gelmek isterse erken gelebilir. Benm doktorm da nisan sonuna dogru bekle sen gelebilir ama kesin bişey demek yanlis olur dedi. Bunu anlatmaya çalıştım.Selam kızlar,
Maalesef bebeğin boyu ve kilosu doğum tarihini değiştiriyor. Özellikle bebeğin gelişiminin önden gidiyor olması, sadece vücut değil beyin gelişimininde önden gittiği anlamına gelir genelde. Doğumu başlatan da genelde, beyin gelişiminin tamamlanıp, anne vücuduna hormonlar ile doğum sinyalleri gönderilmesidir. Benim yeğenimin gelişimi 2 hafta baş büyüklüğü 3 hafta önden gidiyordu. Doğumda o oranda erken oldu. Zaten doktor söylemişti.
herkese selam bir süredir geçmişi okuyup yakalamaya çalışsamda geri kaldığımı farkettim ve artık dayanamayıp yazayım dedim. Bebeğini kaybeden arkadaşlar için çok çok üzüldüm hayatta herşey insanlar için umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.
Erken doğum riski olanlara umarım bebişleriniz zamanında ve sağlıkla kucağınızda olur diyorum. Benim doktor kontrolüm haftaya zaman geçmek bilmiyor.
Birde kimilerinin beze kimilerinin köpük dediği yumurta akı ve şekerle yapılan tatlıdan yenmesinde bir sakınca var mıdır sizce ? ben biraz tükettim ama şimdi bir sorun olur mu kaygısı sardı içimi
Benim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
bir sitede çiğ yumurta içerir tiramisu beze falan yenmemeli denmiş ordan takıldım bende yoksa yerken gayet pişmiş birşey olduğunu düşünüp yemiştim :)Ben sıkıntı olcagını dusunmuyorum cnm ay sızlerı gorunce ben kendıme hayret edıom ben cunku herseyı yıyıp ıcıyorum cok zararlı seyler harıc hıcde durup dusunmedım acaba mı dıye bu bezeyide yedim ben bbısey olcagını dusunmuyorum sende bence rahat ol ne olcakkı ondan
canımmm çok teşekkür ederim hepimizin evladı evimizi doldursun inşallah ne keyifli ne güzel şey hazırlık yapmak :)hayırlısıyla yatsın ınsallah canım bebegın ıcınde ne guzel hepsi :)
hıı orası mıymış :):) Gelirsem haber ederim :):):)samanpazarını geçiyosun canım ulusta heykelin orda pasajdan içeri giriyorsun malzemelerin en çok ve en ucu zolduğu yer bende gitmedim daha gel buluşup gidelim
O ben değilim karıştırdın sanırım :)cnm sende ankarada cok uyguna alışveriş yapmıstın bebişe ve kendıne sen nerden yaptın acaba
selamm
Maşallah size :):) Bence kimseyi takma sen doktorun ne diyorsa o :) Burda kimse doktor değil neticesinde :):)Kızlar Merhaba biz bugün kizimi görmeye gittik yüzünü göstermedi kanala girmiş sırtını donmus 1100 gr 35 cm her şey yolunda dedi tam haftasında küçük değil di mi :)
inşALLAH canım,sızı boyle gorunce bende heveslendım bızım besıgımızde haftaya gelcek ıcımden gelsın bır an once dedım ne kdr da esıme erken gelıyor dıye kızsamda ıcım gıttı sımdıcanımmm çok teşekkür ederim hepimizin evladı evimizi doldursun inşallah ne keyifli ne güzel şey hazırlık yapmak :)
bn yanlş bliyo olblrm cnm cnki bi kapı 2 metre olsa arkalı önlü sarıcak bide enlemesine sarıcak dogru olblr.Bana malzeme aldigim yerde 9 metre dedi kiz kanaat edemedim cok fazla geldi .tamam canim saol
Canım kim ne derse dedin annelik işte bana da beslenmeyle alakalı değil dediler ama bence depolarla alakalı. Yoksa nerden alıyor bebk. Demekki onların depoları sağlam dedim. Sana tek tavsiyem zeytin canım. Günden 20 30 tane tuzsuz zeytin yiyorum ben doktorum bile şaşırdı nasıl besledin diye. Bir de bulabilirsen köy yumurtası. Bu ikisini dene. Ben inanıyorum ki ileri geçecek. Seni anlayabiliyorum 4 gün geriden geliyordu ama ben çok üzülüyordum.
Maşallah canım gayet iyi bence :)
cnm ben tiramusyu haftada nerdeyse ıkı kere yıyorum cok sevıyorum ve cok hafıf dıye en cok tukettıgım tatlı hatta bnm bence hıc bırsey olmaz :)bir sitede çiğ yumurta içerir tiramisu beze falan yenmemeli denmiş ordan takıldım bende yoksa yerken gayet pişmiş birşey olduğunu düşünüp yemiştim :)
gelsin de yavaş yavaş hazırlan canım inan erken değil hazır olalım dedik biz 37 haftaya kadar çalışıcam ben Allahtan bir mani olmazsa.Bak gelsin beşiği nasıl yerleştirdiğini bilemeyeceksin Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsininşALLAH canım,sızı boyle gorunce bende heveslendım bızım besıgımızde haftaya gelcek ıcımden gelsın bır an once dedım ne kdr da esıme erken gelıyor dıye kızsamda ıcım gıttı sımdı
hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın yakışıklı :)Benim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Saol canim benimYağmur çok güzel olmuş :)
bende oyle 37 .haftaya kadar calısmak ıstıyorum ınsALLAH sıkıntı cıkmaz da ama daha ev temızlenmedı ben herseyı nısan sonunda yapmak ıstıyordum da esım gıtmıs almıs gelıcegı gunu ayarlamıs bısey dıyemedım artık. gelıcekde bız hmn yerlestıremıcez herseyı besık sımdılık bır odada durcak sonra onu yatak odama alcam ben sımdı alamam yerım cok daralcak yatak odasında cunkugelsin de yavaş yavaş hazırlan canım inan erken değil hazır olalım dedik biz 37 haftaya kadar çalışıcam ben Allahtan bir mani olmazsa.Bak gelsin beşiği nasıl yerleştirdiğini bilemeyeceksin Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Bu önden gitme meselesine bir örnekte ben vereyim.. Benim oğlum 2-3 hafta önce gidiyordu ama doktorum 39. Hafta olmadan sezeryana almadı.. Önde gitmesi sadece tombiş ve uzun boylu doğacağının göstergesidir.. Beyin ve göz gelişimi 39. Haftaya kadar devam ediyor bunu belirteyim..
çok teşekkür ederim güzelim cümlemizinkiyle birlikte :)hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın yakışıklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?