Maşallah kuzuya :):) Sağlıkla doğsun inşallah :)[/QUOTE]öyle canım :) doğru diyosun 600 gr almış zaten :)
çok teşekkür ederim canım hepimizin ki inşallahGule gule saglikla kullanin canim ins
canım aynen elımı kouyorum araya vurup duruo arada kaydırıyo gıdıklıo asagı vurmasından daha egelncelı yukarı vurması. şukurler olsunnn
@emelll
cok tatlı canım ınsallah guzel gunlerde kullanırsınız Allah ıcınıze
sağol canımmmm inşallahhh hepimizin içine sinsin
Evet çok şanslılar bizim zamanımızda kundak varmış:)) çok teşekkür ederim canım benimcok tatlı yahuuu güle güle kullanın inşallah
simdiki bebekler nekadr sanslı :)))
Kuzum amin inşallah hepimizinkiyle beraberCanim herseyi çok çok güzel olmuş. mışıl mışıl uykulara dalsin bebeğin, oyunlar oynasin odasinda inss
Ayyy çok beğendim, ne güzel olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)Benim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Maşallah kuzunaa, yanaklara bak tombik tombik :)Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Canım çok guzeller iyi günlerde kullanın inşallah
Çok teşekkür ederim tatlımmm
sağol canım benim hepimizinkiyle inşallahAyyy çok beğendim, ne güzel olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Kızlar Merhaba biz bugün kizimi görmeye gittik yüzünü göstermedi kanala girmiş sırtını donmus 1100 gr 35 cm her şey yolunda dedi tam haftasında küçük değil di mi :)
Evet canım kilosu çok değil ama ısırılacak yanaklıMaşallah kuzunaa, yanaklara bak tombik tombik :)
o yanaklar yenir o yanaklar :) maşallah kuzuma yaaKızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
ay yanakları tam ısırmalık cok tatlı nazar değmesnnKızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Maşallah ya nasıl da tombik yerim ben onu. Allah bağışlasın canım iyi yapmışsınız gitmekle :)Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
canım sana yazabildim mi bilmiyorum alıntı yapmakta çok başarısızım :)Maşallah ya nasıl da tombik yerim ben onu. Allah bağışlasın canım iyi yapmışsınız gitmekle :)
Çok tatlı Masallahhhhhh :)Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
o yanaklar yenir o yanaklar :) maşallah kuzuma yaa
sağolun teyzeleri Rabbim ne güzel yaratmış birde kucağımiza alsak şimdi daha da aşık oldum oğluma iyice baglandimay yanakları tam ısırmalık cok tatlı nazar değmesnn
Ne yapayim tatlım dün az hareket ediyor diye gece uyuyamadim sabah hadi gidelim ddi babası da herhalde oğlum da annesini özlemiş göz göze geldik sanki ultrason daMaşallah ya nasıl da tombik yerim ben onu. Allah bağışlasın canım iyi yapmışsınız gitmekle :)
Sağol canımmmÇok tatlı Masallahhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?