2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm Hanımlar kaç zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. Bende kızımda çok hasta olduk. Ben kendi hastalığımı unuttum kızım kaç gündür ateşten yandı kavruldu bugün kbb ye götürdük burun akıntısı var sadece iltihab falan yok dedi ama çok halsiz olduğunu görünce bide çocuk doktoru görsün başka bişey olmasın altında dedi. Geç olmuştu çocuk doktoru gitmişti yarın tekrar götürcem şimdi dizimde uyuyor yavrum ama hiç hali yok dua edin kızlar yavrum çabucak iyileşsin başka bir hastalık çıkcak diye ödüm kopuyor

hayırlı olsun güle güle kullanın

Allah'ımmm tipine bakkkk yerim ben onun tombiş yanaklarını maşaAllahh ne güzel poz yakalamıssınız bizimki suratının ortasına kolunu koymustu

çok çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin kızına canım Allah'ın izniyle baska bişeyi yoktur merak etme

uy fındık burun, tontiş yanak çoook tatlı maşallah :):) Çok da özlemiştin iyi oldu :)

Geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı yoktur başka, iyi bak kendine de kızına da

Kanala girmesi hakkında ne dedi doktor olumsuz bi yorum yapmadı di mi benimkide büyük ihtimal orda çünkü en son kafası aşağıdaydı
yok canım hiç bir sorun yok dedi Bu saatten sonra değişmez pozisyonu dedi erken doğum falan olmaz di mi dedim yok dedi artık 3 haftada bir gitcez bakalım artık :)[/QUOTE]

ayyy çok sevindim Rabbim esirgesin inşallah Hayırlı vakitlerde gelsin bebitolarr :)

Çok geçmiş olsun cnm ikinizedee.. içini ferah tut bişey yoktur rabbim şifasını versin üzülmee

Allah'ımmm tipine bakkkk yerim ben onun tombiş yanaklarını maşaAllahh ne güzel poz yakalamıssınız bizimki suratının ortasına kolunu koymustu
Canım bizim ki poz vermeyi çok seviyor her gittiğimiz de yüzü açık oluyor evden çıkmadan tembih ediyorum ben ona anne sözü dinliyor

uy fındık burun, tontiş yanak çoook tatlı maşallah :):) Çok da özlemiştin iyi oldu :)

Geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı yoktur başka, iyi bak kendine de kızına da
Canım herhalde babasına benzeyecek benim burun uzun biraz lazlara benzetirler çok özlemiştım gerçekten bir esti gidelim dedik iyi ki gitmişiz ağzını açıp kapatıyordu renkli ultrason da babası da videoya aldı

Kizlar telefonumda bi problem war sanirim dunden beri kk sitesine giriyorum donuyo ve kendi kendine cikis yapiyo kapatiyo virus taramasida yaptirdim ne oluyo anlamadim byle giremiyorum nerdeyse siteye 5dk sonra durup duyrken cikiyo

Geçmiş olsun Allah şifa versin içini ferah tut

Tabi %100 olacak diye bir durum yok canim. Dedigim gibi beyin gelisimide ayni anda tamamlandiysa oluyor. Bunu da kesin olarak gormek mumkun degil. Ihtimaller uzerinden konusuluyor.

Masallah nasil bir tat ya yerim o yanaklari

uygulama hatası neymiş söylesene bizde de varsa yapmayalım. İnşallah oğluşun zamanında doğar bu arada

benim yemek saatlerim doğruymuş onda bir problem yok. 4 tane ara öğün verdi. ceviz ve badem yiyordum günde 4 ceviz bi küçük kasede badem yiyordum onu ara öğünde 2 ceviz 6-7 adet badem yada fındık olarak azalttı. meyveyi günde 2 kere allah ne verdiyse yiyordum oda günde 1 kere adetli olarak değişti. sütü çok içiyordum kalsiyumu fazla alayım diye günde 1 kere 200 cc. olarak değiştirdi. ekstra ara öğünde de 2 galetayla beyaz peynir yiyorum. yemeklerde ekmek yemiyordum zorunlu ekmek yemem gerekiyor ama tam buğday. salata çok yiyordum. şimdide salata sınırsız ama yağsız olarak. her öğün 1 kase yoğurt yiyordum o artık 1 bardak olarak sabah akşam yemeklerinde var. hergün 1 yumurta zorunlu. beyaz un patates, abur cubur, tatlı, yağlı herşey, karbonhidratlılar, bulgur ve pirinç olan herşey yasak. unlu çorbaları tam buğday unuyla yaparsam yiyebilirmişim o zamanda 1 dilim ekmek yemeden. 1 öğün et yersem 2. öğünde yiyemiyorum. çorbalar her öğünde var ama 1 kepçe. yani yediğim herşey düzene girmiş oldu. işin garibi hiç acıkmıyorum artık. yemeye oturduğumda karnım aç olmuyor. bu kez daha az yeme isteği geliyor. ama bana en zor gelen zeytinyağı ve tarhananın yasaklanması. ahhh ahh :)))

Selam.. 32 hafta icin rapor almaya giden var mi guzel anneler. Ben persembe gitcem. Tam 32 oluyoruz, sonraya aktarmak icin calisabilir raporu alcam ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…