- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
Dra gittim kizlar gebeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabaaa,bende bugün öğrendim hamile olduğumu:))tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım değerim 304salı keseyi görürmüşüz.
Dra gittim kizlar gebeyim
Zeynepcim seni diger topikten biliyorum.inan cok sevindim.Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahmerhabaaa,bende bugün öğrendim hamile olduğumu:))tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım değerim 304salı keseyi görürmüşüz.
hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına işalllahkızlar merhaba ben de dün akşam hamiş olduğumu öğrendim...
geçen ay PKO hastası olduğumu öğrenmiştim o yüzden korunmayı bırakmıştık
sanırım ilk aydan hamile kaldım-çok şükür-
kan değerim 177 çıktı doktora yarın gidicem çalıştığım için
bu arada benim SAT 17 mart ama PKO olduğu için hep gecikirdi adetlerim..hatta 1 hafta önce test yaptım çıkmamıştı..
o yüzden SATA bakarsak değerim düşük geç döllenme olabilir deyip kendimi ocak annelerinin arasında buldum
inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiriririz,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
merhabaaa,bende bugün öğrendim hamile olduğumu:))tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım değerim 304salı keseyi görürmüşüz.
hareketlerime filan çok dikkat ediyorum ama önceki kayıplardan dolayı çok da hamileyim die dolanmak istemiyorum içimde hep ya yine kaybedersem korkusu var ben bunu 3 aylığa kadar atlatamıycam sanırım
tüp bebek dru takip amaçlı 10 maysa gün verdi gitmiyim desem olmaz gelişimi takip ediyolar ben kıbrıstayım onlar istanbulda
amin canım sen kızımıza ii bak 2. bebek sağlıkla daha sonra gelsin inşalllah kucağınaa
aaa kan testi mi yaptırdın kaç çıktı erkendi daha demi
Masallah suphanallahhhh
Zeynepcim seni diger topikten biliyorum.inan cok sevindim.Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına işalllah
oo tüp bebekle hamiş kalanlar olarak da çoğalıyoruz maşalllah
kaçıncı gün değerin canım bu? kaç günlük embriyo verdiler kaç tane verdiler :)) yaş kaç ilk bebek mi dondurulmuş var mıııı
heheeee yeni anne adayını bunaltmıyım hadi :)
Agzim pas yalamis gibibsizinde boylemi kizlar oncekinde boyle diildim
Canim bende de ayni tat var.agzimda surekli bir metal tadi.netten arastirdigim kadariyla bebis annenin vitamin ve mineralini aldigi icin bu tat oluyomus.bol yogurt sut peynir oneriliyor:)
hareketlerime filan çok dikkat ediyorum ama önceki kayıplardan dolayı çok da hamileyim die dolanmak istemiyorum içimde hep ya yine kaybedersem korkusu var ben bunu 3 aylığa kadar atlatamıycam sanırım
tüp bebek dru takip amaçlı 10 maysa gün verdi gitmiyim desem olmaz gelişimi takip ediyolar ben kıbrıstayım onlar istanbulda
amin canım sen kızımıza ii bak 2. bebek sağlıkla daha sonra gelsin inşalllah kucağınaa
aaa kan testi mi yaptırdın kaç çıktı erkendi daha demi
Cnmmmm inan çok sevindiim tekrar tebrik ederim
İnşallahhhh hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız
teşekkür ederimmm,inşallah dediğin gibi sorunsuz olur hamileliğimiz.
ya ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama olmuyor bir fikrin varmı?11 ocak muhtemel doğum tarihi,onu kabul etmiyor,31 aralık yapınca kabul ediyor
Canım ben hamilelik takvimi yapmayacağım için hiç bi fikrim yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?