2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhabaaa,bende bugün öğrendim hamile olduğumu:))tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım değerim 304salı keseyi görürmüşüz.

merhabaaa,bende bugün öğrendim hamile olduğumu:))tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım değerim 304salı keseyi görürmüşüz.
Zeynepcim seni diger topikten biliyorum.inan cok sevindim.Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına işalllah

oo tüp bebekle hamiş kalanlar olarak da çoğalıyoruz maşalllah

kaçıncı gün değerin canım bu? kaç günlük embriyo verdiler kaç tane verdiler :)) yaş kaç ilk bebek mi dondurulmuş var mıııı

heheeee yeni anne adayını bunaltmıyım hadi :)

Sorma muayne etti 3 yumurta catlamis birtanesi siviyi almis haftaya gel ilac takviyene baslayalim tutunsun dedi bi garip oldum...hani naapsam bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok mutluyum kizlarrr yaaa evet hamilyim cok enteresan bi duygu ama 2,.side ilki gibi oluyormus dua edin sikica tutunsun kuzum

Agzim pas yalamis gibibsizinde boylemi kizlar oncekinde boyle diildim

Masallah suphanallahhhh

Zeynepcim seni diger topikten biliyorum.inan cok sevindim.Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

teşekkür ederiiimm hepinize:))))hala şoktan kurtulabilmiş değilim:)))
5. gün embriyosu ve 1 adetti tatlım.24 yaşındayım,4 tane de dondurulmuş bebişlerimiz varsenn de mi tüp bebek Wintersuunnn:)))

Agzim pas yalamis gibibsizinde boylemi kizlar oncekinde boyle diildim

Canim bende de ayni tat var.agzimda surekli bir metal tadi.netten arastirdigim kadariyla bebis annenin vitamin ve mineralini aldigi icin bu tat oluyomus.bol yogurt sut peynir oneriliyor:)

Canim bende de ayni tat var.agzimda surekli bir metal tadi.netten arastirdigim kadariyla bebis annenin vitamin ve mineralini aldigi icin bu tat oluyomus.bol yogurt sut peynir oneriliyor:)

Hmmm anladim cnm

Kötü düşünmel yok cnm
Allahın izniyle yılbaşında en güzel hediyemiz bebeklerimiz olacak

Cnmmmm inan çok sevindiim tekrar tebrik ederim
İnşallahhhh hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız

teşekkür ederimmm,inşallah dediğin gibi sorunsuz olur hamileliğimiz.

ya ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama olmuyor bir fikrin varmı?11 ocak muhtemel doğum tarihi,onu kabul etmiyor,31 aralık yapınca kabul ediyor

teşekkür ederimmm,inşallah dediğin gibi sorunsuz olur hamileliğimiz.

ya ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama olmuyor bir fikrin varmı?11 ocak muhtemel doğum tarihi,onu kabul etmiyor,31 aralık yapınca kabul ediyor

Canım ben hamilelik takvimi yapmayacağım için hiç bi fikrim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar kızlar yine ben ocak annesi olucam inş 3 ocak diyo daktrım
Bugun gittim doktora kese göründü ama daha cok küçük
Geç döllenme olmus :)haftaya cuma tekrar gidicem kızlar dua edelim birbirimize inş kesem büyüsün

kızlar yaa sizi görünce daha çok heyecanlanıyorum hemen hamile olup takvim eklemek istiyorum
Allah nasip etsin bu ay bende hamiş olayım lütfen rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…