kızlar adetten beş gün önce hcg 444 çıktı üç gün öncede 978 yüksek diye çok korktum doktorumu aradım normal değer dedi bazılarının yüksek olabilir dedi 6 mayısta kese görmeye gideceğim acaba ikiz mi ki...bizde de hiç ikiz yok...
kızlar adetten beş gün önce hcg 444 çıktı üç gün öncede 978 yüksek diye çok korktum doktorumu aradım normal değer dedi bazılarının yüksek olabilir dedi 6 mayısta kese görmeye gideceğim acaba ikiz mi ki...bizde de hiç ikiz yok...
selam kızlar,
benım sat 3nısan 28 nısanda bhcg 242 cıktı
8 mayısta tekrar gıdıcem ...
doktor çok küçük bişey gormustu son gıttıgımde zaten adetıme 3 gun vardı...kese falan bu hafta gorunur dedi...
Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.
Allah isteyen herkese versin.
Ne mutlu sizeeee insallah bizdede vardir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende ev işi yapmıyorum sadece yemek yapıyorum arada biraz evi topluyorum o kadar
Valla bu pazar eşimden yardım isticem temizlik yapması için :)
Canım buarada sen keseyi ne zaman göreceksin bellimi günü ben Allah kısmet ederse 9 Mayıs'ta gidicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam cnm bende allah kısmet ederse 9 mayısta gidicem kese için
Bana 10 mayıs dediler kese ve kalp atışı dedi ama bana erkenmiş gibi geliyor kalp atışı için sence ??
Bana 10 mayıs dediler kese ve kalp atışı dedi ama bana erkenmiş gibi geliyor kalp atışı için sence ??
aman aman hemen hemen aynı gün desene
senın ılk bhcg degerın kaçtı bırde testı 2 gun sonra tekrarlattın mı?
ben şehır dışına çıkmak zorunda kaldım bırde bu zamanda.evimden ve eşimden de uzaktayım.:2::2:
annem var destekçim.
Benim beta düşmüş yarıya kimyasal gebelik diyo doktor hayırlısı diyelim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere inşallah
rabbimin ikinci mucizesi
Cnm ben tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım 30 Nisan'dı test günüm ben 29 Nisan'da kan verdim sonucun 116 çıktı sonra biraz lekelenmem oldu 30 Nisan'da yine kan verdim 206 çıktı
Ne güzel annen destekçin benim annem çalışıyor banada biraz uzak o yüzden yalnızım
benım 1 mayıstı bekledıgım adet gunum.uçaga bınecegım için 28 nısanda bhcg baktırdım 242 cıktı 2 gun sonra tekrar baktıralım demedı doktor.sadece ult.ıle baktı kese için haftaya gelmem gerektıgını soyledı. bende 8 mayısta şehır dısında oldugum.için baska br doktora gıtmek zorundayım.daha kese gormedıgım kalp atısı duymadıgım için içim rahat degıl.:18:
Rabbim hayırlı olanı versin inşallah.
Allah basımızdan eksik etmesin ailelerimizi.
Dra gittim kizlar gebeyim
hareketlerime filan çok dikkat ediyorum ama önceki kayıplardan dolayı çok da hamileyim die dolanmak istemiyorum içimde hep ya yine kaybedersem korkusu var ben bunu 3 aylığa kadar atlatamıycam sanırımCanım kimisi aynı zamanda kese ve kalp atışını duyuyor inşallah seninde öyle olur :)))
Ben şuan kendimi tam olarak hamile gibi görmüyorum keseyi ve kalp atılını duysam rahatlıcam :)
Sende benim gibimisin cnm
tüp bebek dru takip amaçlı 10 maysa gün verdi gitmiyim desem olmaz gelişimi takip ediyolar ben kıbrıstayım onlar istanbuldacanım bazen 5haftalıkta duyuldugu oluyorus ama yıne de 7ye kadar sabret...
amin canım sen kızımıza ii bak 2. bebek sağlıkla daha sonra gelsin inşalllah kucağınaaBenim beta düşmüş yarıya kimyasal gebelik diyo doktor hayırlısı diyelim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere inşallah
rabbimin ikinci mucizesi
Dra gittim kizlar gebeyim
kızlar merhaba ben de dün akşam hamiş olduğumu öğrendim...
geçen ay PKO hastası olduğumu öğrenmiştim o yüzden korunmayı bırakmıştık
sanırım ilk aydan hamile kaldım-çok şükür-
kan değerim 177 çıktı doktora yarın gidicem çalıştığım için
bu arada benim SAT 17 mart ama PKO olduğu için hep gecikirdi adetlerim..hatta 1 hafta önce test yaptım çıkmamıştı..
o yüzden SATA bakarsak değerim düşük geç döllenme olabilir deyip kendimi ocak annelerinin arasında buldum
inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiriririz,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?