2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım aktara sordurayım sağol, tahin helvası yemeyi bırakmıştım, senin dediğin tarifi tost ekmeğiyle yapıyordum tahin aldırayım ben sağol hatırlattığın için:)
Canım hareketine gidiyor o zaman hiç verme bencede
haklısın canım lactamil aldırdım humana da gelicek tahin falan eski kampa yeniden girmem lazım:)
canım çok geçmiş olsun kuzuna, dr ek gıdaya çok çok erken dedi başlamıycam o yüzden

canım kadir tuğcunun bu söylediği bana da mantıksız geliyor sonrada diyorum ki afrikada ki kadınlar ne yiyor içiyor su bile bulamıyorlar ama belgesellerde gördüm topaç gibi bebekler bu nasıl oluyor o zaman diyorum:) ama yinede bende yediklerime dikkat ediyorum:) eğer sütten geçmese ilaçta kullanabilirdik birde bu var:)

hiç mama vermedim ilk ay dışında, dr umuza gittik sağolsun hastaları bitince baktı devlette ama süper doktor, kilosu çok iyi yeterince kilolu vücudundaki onu idare eder diye güldü:) 15 gün bekliycez bu sürede ben süt yapıcı çaylar falan içicem oğluma bitkisel bir şurup yazdı çok zorda kalırsak eğer oğlum ıkınıp yapamazsa fitil yazdı, bana da lactamil humana bol su dedi, sık sık emzir dedi bende zaten çok sık emiyor sütüm olup olmadığını bile anlayamıyorum dedim, muhtemelen azaldığı için sık emiyor ama stres yapma bazen süt azalır tekrar çoğalır dedi, ek gıdaya çok erken 15 gün sonra almamış olursa mama takviyesi yaparız dedi, zaten karnı gergin şiş değil bağırsakları boş gibi dedim o da onayladı evet karnı yumuşak muhtemelen şu dönem süt yetmiyor dedi, üstüne basa basa sorduk böbreği zarar görür mü susuz kalır mı diye hayır endişelenmeyin çok rahat olun dedi, ,içimiz rahatladı hamdolsun şimdi kendimi besiye çekicem diyette neymiş pehhh:) zaten 3 gün yapmıştım iki hafta önce :KK870:

Kızlar yukarı yazdığım kopyalıyorum:) pc kk yı açmak istemiyor kafayı yedi telde bozuk beni merak etmeyin haftasonu:)

dr umuza gittik sağolsun hastaları bitince baktı devlette ama süper doktor, kilosu çok iyi yeterince kilolu vücudundaki onu idare eder diye güldü:) 15 gün bekliycez bu sürede ben süt yapıcı çaylar falan içicem oğluma bitkisel bir şurup yazdı çok zorda kalırsak eğer oğlum ıkınıp yapamazsa fitil yazdı, bana da lactamil humana bol su dedi, sık sık emzir dedi bende zaten çok sık emiyor sütüm olup olmadığını bile anlayamıyorum dedim, muhtemelen azaldığı için sık emiyor ama stres yapma bazen süt azalır tekrar çoğalır dedi, ek gıdaya çok erken 15 gün sonra almamış olursa mama takviyesi yaparız dedi, zaten karnı gergin şiş değil bağırsakları boş gibi dedim o da onayladı evet karnı yumuşak muhtemelen şu dönem süt yetmiyor dedi, üstüne basa basa sorduk böbreği zarar görür mü susuz kalır mı diye hayır endişelenmeyin çok rahat olun dedi, ,içimiz rahatladı hamdolsun şimdi kendimi besiye çekicem diyette neymiş pehhh:) zaten 3 gün yapmıştım iki hafta önce :KK870:

allah sıfa versı umarım hemen duzelır benım oglum masaaj yaptım yaptı cok sukur sımdı her gun yapıyor darısı senın yavruna ınsaallah

Cokkkk sevindimmm cnm gozunuz aydin ne guzel bir haber almis olduk boylece

kızlar bısey soracagm sıze bebegım huysuz kayınvalıde susuzlugundan aglıyor dedı sacma degıl mı. bıde artık yemek sularında ver dedı daha kucuk dedıgımde gorumcemın kızını ornek gosterdı o herseyı verıyor dıye olurmu anne o 2 ay buyuk dedım oda 2 Aydan nolacak dıyor hey allahm ya

Şekerler biz gezmeye gittim ne çok cenelemisiniz

Nego bak boşa uzdun kendini çözüm yolu bulundu şükür çok op eymeni
Duha22 keşke uyuyabılsem tekrar iki cocuktan sonra böyle oldum ben ne uykucu kızdım

Safransari yoğurdu çay kaşığı ile dnevni birde parmagınla yalat önce emme olayından dolayı yutmayı beceremııyorlar

@asliayet sen ne istiyorsan onu yap he anne de geç

valla sana ozenıyorum masallah nasıl guzel gezıyorsun oyle yapıyorumda ıste esımde hemen yapalım dıyor

Ne demek canım yeter ki bebeislerimiz iyi olsun

Kızlar rota virus aşısını yaotirdiginiz halde bebeginiz rota virüse yakalandı mi..bebeğim rota virüse bağlı hafif viral enfeksiyon geciriyomus çok canım sıkıldı şimdide bu cikti

Kızlar rota virus aşısını yaotirdiginiz halde bebeginiz rota virüse yakalandı mi..bebeğim rota virüse bağlı hafif viral enfeksiyon geciriyomus çok canım sıkıldı şimdide bu cikti
canım geçmiş olsun nasıl belirtileri ben yaptırmadım açıkçası bu aşının tam korumali olduğunu düşünmüyordm çünkü çok geçiren var

gözünüz aydın canm için rahatlamıştır

bizde gezmeye gittik avm ye hipp iyi geceler kaşık maması vardı onu aldım emziedikten sonra 3çay kaşığından yapıp verdim devam eder miyim etmez miyim şimdilik bilemiyorum

sütten bencede geçer bebeğe yediklerimiz yoksa ilaç sigara içsek ne iyi olurdu

Gecmis olsun nasil tani konulduki ne gibi sikayetle gitmistiniz

Cnm rota virusu salgını oldugunu söylemişti gecenlerde bi tanidik..Kizim ishal doktor rota virusune bakti bi sey cikmadi sukur, asi olmuşuz iyiki de..sizin belirtileriniz nelerdi?

Nego senin doktordan bi tane de benim bulmam lzm cnm benimki israrla ek gida ver diyip duruyo. .Bak ne guzel seninki sana bi firsat vermis..iyi yapmissin bosver diyeti bol bol ye..
I imspecial dün ikimizde hastanedeymisiz cnm, sen ne yaptın rapor işini?

yani eğer anne sütü alıyorsa su vermene gerek yok, artı su anne sütü kadar temiz olamayacağı için sudan bağırsakları hasta olabilir,,(evlerden uzak)
yemek suyu sanırsam vermen gereken en son şey çünkü yemeğin içindeki tuzdan dolayı,, 1 yaşına kadar bebeklere tuz vermemek gerekiyor,, ve mümkünse daha sonra da çok az,,, ( bu ileride ki damak tadı içinde çok önemli,, ben neredeyse hiç tuz yemem ve sebebi tuzla çok geç tanışmam )
benim KV sağolsun oğluma iki haftalıkken tarçın vermeye kalktı,,, eşim de doktorla konuştuğumda yanımda olduğundan hayır dedi,,, vede benim oğlum alerjik, (sonradan anladık),,,
yani birde böyle bebekleri karşılaştırmazlarmı,,, hele ki çocukları,,,, ayyy gıcık oldum,,,

çok geçmiş olsun,,,
bazen bebekler aşı olsa da hastalığa yakalanabiliyor,,,,, bu aralar da salgın var diye duydum,, bir arkadaşımın kızı oldu ve oda rota aşısı vurdurmuşdu,,,
çok geçmiş olsun yeniden,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…