2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
M miss_curious canım çok geçmiş olsun aman kilo alması önemli değil bi an önce toparlasın cımcıme canım ilaç bi fayda sağlamıyor malesef ishale su ve emzirme ... Raporunda hayırlı olsun bende haziran 11e kadar aldım gitmek istiyorum seminere çocuklarla bakalım

İyi geceler kızlar bir süredir yazacağım bir türlü yazamadım beni hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum?

8 ocakta doğum yapmıştım. 2015 ocak annelerinin başından beri burdaydım ancak doğum sonrası çok sıkıntı yaşadığım için bir türlü yazamamıştım. Sizleri hergün takip ediyorum ancak yazabildim.

Bizde geçen hafta 4. ay aşılarımızı olduk. bir ay önce laktoz intoleransı teşhisi konuldu. Damlalarımız var onları kullanıyoruz. sağlık ocağı vegaferon diye bir demir ilacı verdi ben doktoru aradığımda o 6. aydan önce erken kullanma dedi. ne yapacağımı şaşırdım. bir kaç gündür sıvı kaka yapıyor. bunun rota vürisi aşısıyla alakası olabilirmi birde aşı etkisi bu kadar uzun sürermi?

Ayrıca 20 gündür kesilmeyen kanaman var neden olabilir? doktora gitmek istemiyorum zaten gidememde bebeğimi bırakacak kimsem yok,bebeğimi herkese bırakamam yaşadığım ilde tek başımayım. bu konuda bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar, dun buzluktaki sutumu eritip biberon denemesi yaptim ilk kez, heyecandan sutun diyet yapmadigim zamanlardan kaldigini unuttuk ve sonuc sabah yine kanli kaka, cok uzgunum ve kendime cok kiziyorum.
günaydın canım insanlık hali olabilir canım uzmen kendnı bi daha yapmazsın olur kendini yıpratma

Gunaydin kizlar, dun buzluktaki sutumu eritip biberon denemesi yaptim ilk kez, heyecandan sutun diyet yapmadigim zamanlardan kaldigini unuttuk ve sonuc sabah yine kanli kaka, cok uzgunum ve kendime cok kiziyorum.
geçmiş olsun canim istemeden olmuş.hata yapabiliriz sonucta yüklenme kendine

sagol cnm sen de alabilmissin ne guzel raporu..
Ne ishalmis cnm ya probiyotik disinda bi sey vermiyolar aynen, ilac kakayi toparliyo kivam olarak ama az ve sık yapiyo normalde de 3-4 kez kaka yapan bi bebek zaten..Daha ne kadar surecek bilmiyorum ishal kilo kaybi olmuyor sukur. .

Günaydın güzeller
bugun merkeze gidiyoruz.eşimin sinsvi var iki gün. anneme gidiyorum ben de. iki gun kalacağız ablami da alıyoruz. ins guzel bi kafa dagitma olur.
esine başarılar sana da iyi eğlenceler cnm..

ins güzel geçer canım annen ablan ohh.. Eşininde sinavlari iyi geçer ins
sagol canım ins.
sagol canim ins.....geçer canım ishali ins en kisa zamanda
bunalnca arkadaş iyi geliyo ins gelir arkadaşin.
olsun canim tatlı telaslar o hazırlıklar.

allah sıfa versı umarım hemen duzelır benım oglum masaaj yaptım yaptı cok sukur sımdı her gun yapıyor darısı senın yavruna ınsaallah
Sağol canım dün akşam yaptı çok şükür:)
Cokkkk sevindimmm cnm gozunuz aydin ne guzel bir haber almis olduk boylece
sağol canım akşam yaptı benimkide ayyy nasıl sevidnim kaka yaptı diye, kv deydik diyorum bizim gibi kakaya bu kadar sevinen anne baba varmıdır büyük oğluma ayrı seviniyorduk şimdi küçük çıktı:)
aslaaaa verme yemek suyu falan, suya gerek yok canım ebn dün doktora özellikle sordum hani sütüm azalmış ya susuz kalırsa böbreğini riske atarsak diye kalmaz korkma dedi, ek gıdaya geçsen bile ilk bir yıl ona şekersiz tuzsuz yapacak özel
çok şükür canım aç susuz kaldı diye çok korkmuştum
Kızlar rota virus aşısını yaotirdiginiz halde bebeginiz rota virüse yakalandı mi..bebeğim rota virüse bağlı hafif viral enfeksiyon geciriyomus çok canım sıkıldı şimdide bu cikti
canım aşı bu hastalığa yakalanmaya engel değil sadece bu hastalığa yakalansa da hafif atlatmasını sağlıyor, Rabbim şiaf versin
sağol canım, dr ek gıda yok dedi bana çok küçük daha dedi gerekirse 15 gün sonra mama takviyesi yapıcaz dedi, sen bilirsin tabi ama sık sık emzir canım verme kaşık maması
Cnm rota virusu salgını oldugunu söylemişti gecenlerde bi tanidik..Kizim ishal doktor rota virusune bakti bi sey cikmadi sukur, asi olmuşuz iyiki de..sizin belirtileriniz nelerdi?
ay canım korktum şimdi büyük oğlum parka çok gidiyor ya bulaşırsa ona aşı yaptırmamıştık ağır atlatır Allah korusun
Canım benim dr devlette sizin orda nasıl bilmiyorum devlet hastanesi ablamlar alanyada hiç memnun değiller ama bizim burda devletteki her branşın doktorunda iki üç tane iyi dr var o yönden şanslıyız, bu doktorumuz çok özverili büyük oğlumu özeldekine götürdüğümüze çok pişman olduk, dr fobisini bu doktorumuz sayesinde yendik, o kadar çok ağlardı ki, yaklaşımı çok güzel balon veriyor çocuklara bizim oğlanda bayılıyor:)
Bebeğine geçmiş olsun rotavirüsüne yakalansa anlarsın ama mutlaka doktora götürmelisin kaka tahlili için ev kendin içinde gitmen lazım kanama önemli canım bebeğinle gideceksin başka çaren yok, geçmiş olsun
canım ya kızma kendine bilerek yapmadın ki yorgunluktan çok dalgın oluyoruz
Günaydın güzeller
bugun merkeze gidiyoruz.eşimin sinsvi var iki gün. anneme gidiyorum ben de. iki gun kalacağız ablami da alıyoruz. ins guzel bi kafa dagitma olur.
iyi gezmeler canım eşinede başarılar
Nego canım sevindim cok şükür icin rahatlamistir.diyet bizim neyimize. ye gitsin bol bol süt olsun ins Eymene:)
sağol canım hem de nasıl rahatladım aynen zaten diyet yapsam eşim çıldırır artık:)

inşallah gelir arkadaşın canım, ablanla planınız da güzel geçer umarım

Selam kızlar yazıp kaçıcam, bir sürü işim var gün var ona gidicem, o kadar çok ütü birikti ki iki sele evi süpüremiyorum her yer ayakta halılar falan, bir foto çeksemde görseniz pasaklı dağınık halimi

Rotavirüs salgınını duyunca çok korktum iyiki yaptırmışız aşıyı, aşılar hastalıklarda tamamen korumaz o hastalığa yakalanınca hafif atlatmasını sağlar.

Bebişleri nasıl giydiriyorsunuz dünden beri tişört giydiriyorum evde daha rahat bebeğim ama korkuyorumda üşürse diye

Hepinizi mutlu haftasonları

bidaha vermicem sanırım acayip gaz yaptı yavruya gece uyanıyorum benimki pırt pırt uykusunda hiç durmadı :)

ayyy benimde ütü çok fazla ya şimdi çamaşır falan katladım yarısı ütü dünde yıkamıştım bide onlar var rahat 2saat sürer arka odaya gidesim yok zaten gezmeye gidicem yarın eşim evdeyken yaparım diye kendimi kandırıyorum :)ama yarın da kesin gezmeye giderim :)

bosverin kızlar gezmeniziz keyfini çıkarın ohh.iş değilmi yapılır nede olsa:):))

ya bu rotaaşısını biz yaptırmadik aslnda yaptiracaktik ecz söyleyip getirmesi filan gerekiyordu sonra esim de serbest davrandi kaldi öylece

malesef ki iki arkadaşın çocuklari da rota virüsü atlatti hastanede yattilar offf hayırlısı Allahim korusun meleklerimizi ins.

Nego ben henüz tişört e gecmedim.evimiz cokk sicak ama dışarı ya göre serin bilmiyorum cesaret edemiyorum
yalniz çoraplarini sık sık çıkarıyorm cit citli body le duruyor ara ara sonra yine giydiriyorum

Kizlar merhaba benim oglumda 5 ila 7 dk emiyo arastirdim bir bebek anne memesinin tekini 5 dakikada %90 ini emermis iciniz rahat olsun bence
Canim benimde cok kisa emiyor
Sutum cok yogun geliyor ilk basta onla doyuyor diye dusunuyorum
Birde benim ablam benden 3 ay once dogum yapti o memeye alisti baya memesiz uyumuyordu bile ondan tecrube ederek ben alistirmak iatemedim. Doydugunu anlayinca vermedim ondan kisa sureli emmeye alisti.
Birde bizim minik doyunca damla emmek.iatemiyor kusa suruyor ondan.
Kızlar rota virus aşısını yaotirdiginiz halde bebeginiz rota virüse yakalandı mi..bebeğim rota virüse bağlı hafif viral enfeksiyon geciriyomus çok canım sıkıldı şimdide bu cikti
Gecmis olsun canim.
Bizde yaptirmadik koruyuculugu %100 degil diye
Canim sikma kendini bilerek yapmamisin
Benim ablamun bebeginde de cikti alerji bebeginin kakasinda mukus bazende kan oluyordu. Ablam.cok siki diyete girdi, raporlu mama kullanmaya basladilar ama bir turlu gecmedi. Onun bebeginin vucudunda da kizarikliklar oluyordu.

Ablam sut urunleri domates baharat hicbirsey yemiyordu bulgur ve yesillikle beslendi kac ay. Simdi 6 bucuk aylik bundan 1 ay once kendilinden gecti alerjisi. Simdi ek.gidaya gecti yogurt vs.de yiyor.
Eflalim benim.kiz 2. Ayindan beri 4-5,gunde bir yapiyor. Her kaka yapmasi evde bir bayram havasi :)

Canim memlekette kaynanamin evi guney cephe sicakti tek kat giydiriyordum. Kendi evim serin 2 kat giydiriyorum. Ben bu sene hic kisa kollu giydiremem sanirim. Evimiz serin oluyor cunku. Birde benimki kiz cocugu seviyor sicagi

hadi bakalım ablanla kavusun ins işlerini de çabucak sakince anlatırsınız.. Ishalinizde hemen geçsin ..

ayy kızlar ütü demeyin nefret ediyorum bizde bugün eşimin kız kardeşi erkek kardeşi hep beraber çay içmeye gideceğiz daha giyeceğim kiyafeti utulemedım nefret ediyorum bu ütü olayından ya birde bugünlerde içim çok daralıyor bi mutsuzluk annemlerden gelince evimi ozlemısım ama hıcbıseye elim gitmiyor ilk gün temizledigima gibi kaldı sadece topluyorum

Yazdiklarin cok iyi geldi canim insallah bizimki de tez zamanda gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…