- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Kızdırma eşini canım ya tutsun bi temizlikle ilgilenen bayan. Bebeğinden kıymetlimi ?.
Yaa tam bi psikopatim bu konuda aylik genel temizlikci gelio kayimvalidem 3 4 kere gelio haftada silio supuruo ama kendim yapmiorm ya icime sinmio. Esim ilcede memur cok erken kalkio bugunde bana seslenmeden gitmis ne yedi ne icti bilmiorm fena kizdi bana ama Allahtan agrilarim fazla deilvalla adam haklı kolay şeyler yaşamadınız ki bırak kirli kalsın
Ya benim bide erken dogum tehlikem var hastanelerde yattim ama durup dururken is cikariorum gecen gun bulasiklari makineye koyacakken tezgahi camasir suyuyla dezenfekte ederken buldum kendimi :)) yada oturken birden koltuk silmeye kalkiorum sakin sakin oturarak yapayim die en sonunda esim kustu anne dayagi yememede az kaldi :) evde oturmadan omce saha rahattim geziodum en azindan simdi evde oturdukca is cikio bana :)Aynı bnm gbisin akşam wc gidiyorum uzun zmn geçince eşim bir geliyor ben lavabo musluk fln yıkıyorum diyor ki sen cidden temizlik manyağısınkendini hiç düşünmüyorsun diyor bana kızıyor
Harika olmus :) tatli tatli sagligiyla yatmayi nasip etsin Allah cnm :)Eveet kızlar dayımın eşi, benim bitanecik oğluşum için nette görüp beğendiğim tavşanlı bebiş battaniyesini yaptı bitirdi resim atmıştı bana sizlerle paylaşmak istedimiçinde oğlumu hayal ediyorum ooo yerim ben tombişimi yaaa
Yazık ya öyle deme ne anlasın eşin. Dışarıdan sadece büyüyen bi karın gibi gözüküyoruz halbuki zor hakikatengünaydın arkadaşlar..
keyfım yok pek.. hem ağlayarak uyandığımdan gordugum kabus yüzünden hem açlıktan mıdem kazındığından hem havanın kapkara oluşundan hemde 8:10 gece kan ve ıdrar vermeye gıdecegımden bırsey yıyemeyısımden..
güya temızlık yapıyım dıyordum esım yatakta ben bırde ağlamaya başlayınca uykumun arasında uyandırdı neren agrıyo nıye aglıyon dıye..ulen neren agrımıyo dıye sor..oyhhhhhh
bendekullanıyorum kalçama kadar benımkıde..ama bende cıddı boyutlarda ve durumda varış var...doğum sonrası operasyon gecırecekmısım..sımdı sadece ağrılarımı hafıfletmesı ıcın yapılabilecek tek sey olduğu ıcın verdı drGünaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek
Yaa üzüldüm canımbendekullanıyorum kalçama kadar benımkıde..ama bende cıddı boyutlarda ve durumda varış var...doğum sonrası operasyon gecırecekmısım..sımdı sadece ağrılarımı hafıfletmesı ıcın yapılabilecek tek sey olduğu ıcın verdı dr
ıns onada gerek kalmazdadogum sonrası kendılıgınden geçer.. Rabbım buyukYaa üzüldüm canımşifa bulursun umarım ameliyattan ihmal etme daha çok gençsin
Siz necisiniz ? Çok merak ettimGünaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek
aynen canım hamdolsun çok mutluyum kendimi prenses gibi hissediyorum ilgi alaka hat safhada sadece arada eşimi özlüyorumo kadarcık haftasonu oda gelecek yanıma snrada birlikte döncez geri istnbula :)
bakalım yarın inş düşük değerlerle karşılaşırım
Yaa tam bi psikopatim bu konuda aylik genel temizlikci gelio kayimvalidem 3 4 kere gelio haftada silio supuruo ama kendim yapmiorm ya icime sinmio. Esim ilcede memur cok erken kalkio bugunde bana seslenmeden gitmis ne yedi ne icti bilmiorm fena kizdi bana ama Allahtan agrilarim fazla deil
Ya benim bide erken dogum tehlikem var hastanelerde yattim ama durup dururken is cikariorum gecen gun bulasiklari makineye koyacakken tezgahi camasir suyuyla dezenfekte ederken buldum kendimi :)) yada oturken birden koltuk silmeye kalkiorum sakin sakin oturarak yapayim die en sonunda esim kustu anne dayagi yememede az kaldi :) evde oturmadan omce saha rahattim geziodum en azindan simdi evde oturdukca is cikio bana :)
günaydın arkadaşlar..
keyfım yok pek.. hem ağlayarak uyandığımdan gordugum kabus yüzünden hem açlıktan mıdem kazındığından hem havanın kapkara oluşundan hemde 8:10 gece kan ve ıdrar vermeye gıdecegımden bırsey yıyemeyısımden..
güya temızlık yapıyım dıyordum esım yatakta ben bırde ağlamaya başlayınca uykumun arasında uyandırdı neren agrıyo nıye aglıyon dıye..ulen neren agrımıyo dıye sor..oyhhhhhh
Yazık ya öyle deme ne anlasın eşin. Dışarıdan sadece büyüyen bi karın gibi gözüküyoruz halbuki zor hakikaten
Günaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek
https://www.indirimlibebe.com/kategori-urun.aspx?kid=307 Bakın ne buldum. Kıyafetler çok uygun. İmternetten alışveriş yapanlara yardımcı olur belki.
Hiç mızmızlanmayın kızlar hepiniz anlatıyorsunuz süpürge yaptı ütü yaptı diye kıymetini bilin.. bak şimdi ağlarım kocam yok ztn yanımdaBir de dışardan sadece bebek taşıyıcıyız. Bizim hormonlar mı değişiyor ağrımız mı var hiç önemli değil.
Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)Kadın doğum zamanları ne? Kadın doğumcu musun yoksa? Bir söylemedin branşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?