- 12 Ocak 2014
- 4.100
- 3.357
- 448
Waaaaw hepimizden daha bilgili yani. O zaman topiği izde daim olur musun ? :) sana sorarım ben çok çok.Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)
Listede yoksun nerde ikamet ediyorsun ? Yaşınız kaç ?Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)
Arkadaşlar bugün bi tanıdığım aşılama yaptırdı. Hamile ağzınızla bi dua ederseniz kabul olur sizin duanız. Tutsun da evlat sahibi olsunlar inşaAllah
Amin inşaAllah canım. Sağolasıncanım allah onun da yüzünü güldürsün inşallah. eli göbişinden inmesin tekmelerini dinlemekten. ben öyleyim şu an
Cnm zaten ilk bebeğinse bi sıkıntı olmuyomuş ama 2. bebekte sıkıntı yaratıyomuş bence doğumu bekleme önce ol.Bende bugün doktorumu arıyayım bari bi daha sorayımbugün benim dr (2 dr gidiyorum bunlardan biri) hamilelikte yapmıyorum ben doğumda yapıyorum dedi diğeri 28. haftada yapalım dedi ben ne yapmalıyım onu düşünüyorum
Günaydın :) cnm ben kullanmıyorum ama bütün bebek mağazalarında görüyorum ben. Ebebek - toker bebe gibiKızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bişey sorucam bu göbeklerin altına konulan ay şeklinde küçük hamile yastıkları varya onlardan nerden bulabilirim? Ve kullanan var mı? Öptüm
e bebekte var canımKızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bişey sorucam bu göbeklerin altına konulan ay şeklinde küçük hamile yastıkları varya onlardan nerden bulabilirim? Ve kullanan var mı? Öptüm
selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)Eki Görüntüle 1306571 Eki Görüntüle 1306571
Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)
Ben bugün doktordan dönerken ağladım. Ya doğumda ölürsem evlat kokusunu alamazsam diye. Sonra iyice duygusala bağladım eşime oğlumuz 15 yaşına gelene kadar sakın başka kadın alma oğlumuzu büyüt kendini bilsin sonra alcaksan üvey anne alırsın dedim. Yavrumun psikolojisini bozma dedim tutamadı. Kendimi ağladım baya. Bu ara doğum da ölüm korkum varsizde de oluyormu ? Eşim başta ölümden korkuyorum zannetti oda var ama asıl korkum evlat sevgisini kokusunu tadamamak dedim. Ben mi çok duygusalım ya
Günaydın hanımlarrrr.. Kalktım şekerimi ölçtüm kahvaltımı yaptım 1 saat geçmesini bekliyorum. Kızçemde uyuyor. Kaldırayım akşam erken yatsın diyorum ama kıyamadım:) ayyyy bu erken kalkmalar hiç bana göre değil
3 boyutlu usg de bebeğin renkli fotosunu veriyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?