İyi geliyor dışarı çıkmak kafan dağılır.işin kötüsü hala başım ağrıyor ve günü yaşayamadan bitiriyorum. akşam yemeğine eşimin kuzenine gidicez ama dışarı çıkacak halim yok
TR de parasi çok olan çok insan var demekki : )
Kızlar dün metroya bindim, bi tane kabanım var yandan bağlamalı, onu giyince sanki gebe görünmediğimi sanıyordum ki.. belli oluyormuş :) dün metroda yaşlı bir teyze bana yer vermek için kalktı ayyy tuttu beni ağlamak kendimi kötü hissettim kafamı kaldıramıyorum, aklımı oyalayacak başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yok göz yaşlarım aktı akacak facebook u açtım bakar gibi yaptım zor zalim tuttum kendimi :) çok mu duygusallaştım ne.
Yazdıklarını okurken benim de gözlerim doldu. Ne oluyor bize :)
hah sızı aglaklar siziiii15 günün ardından ben de annemi bi saat önce otobüse bindirip evine yolcu ettim..ev şimdi ıssız geliyor.boğazımda bi yumruk.ben de ağlamakla ağlamamak arasındayım.
dun ev zıyaretıne ogretmen arkadaşlara gıttık devlet hastanesnde 2 normal dogum yapmış sımdı hamıle 3. doğumunda ıkızlerı olacakmış..eger sancı esnasında ebelere 40 50 bıseyler sıkıştırır verırsenız oylede sızınle ılgılenıyorlarkı dedı..bende hemen ampul yandı tabıHiçbiryerde parasız iş yapmıyorlar artık hastaneler de dahil. Paran varsa bey gibi yaşıyorsun paran yoksa kimsen de olmuyor.
artık herkesınkı koca göbek..maasallahh.. :)Buyrun kizanlar bir adet koca gobek:)
Bana da bir kere yaşlı amca yer yoktu valizimin üstüne otur dedi.taksimden eve gelene kadar ağladım.herkes bana baktı. Sen iyiki durdurmuşsun ağlamanı benim geldimi gitmiyorKızlar dün metroya bindim, bi tane kabanım var yandan bağlamalı, onu giyince sanki gebe görünmediğimi sanıyordum ki.. belli oluyormuş :) dün metroda yaşlı bir teyze bana yer vermek için kalktı ayyy tuttu beni ağlamak kendimi kötü hissettim kafamı kaldıramıyorum, aklımı oyalayacak başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yok göz yaşlarım aktı akacak facebook u açtım bakar gibi yaptım zor zalim tuttum kendimi :) çok mu duygusallaştım ne.
Ben daha önce dalanın ve hacışakirin toz deterjanını netten biraz araştırmıştım. Toz deterjanın hem çamaşırda kalıntı bıraktığını ( yüksek derecede yıkayamıyoruz ya ondan) hem de makineyi de granül olduğu için bozuyormuş. Dalininin sıvı deterjanını almayı düşünüyorum.Migros'ta roxy matik diye bişey vardı acaba o dalan roxy mi ki? Online alışveriş yaptım ben de dün reyonlara bakarken gördüm ama karar veremedim. Fiyatı hacı Şakire göre çok ucuz geldi. Bakınca söyler misin dalan mıymış?
Ne görevi asker mi?Gecmis olsun canim. Dengesizlestik iyice ya dun aksam canim kola istedi. esimde sen mesulsun diyiverdi diye için için agladim. Bugünde yine göreve gitti nazil aglamayim. İyice duygusallastik.
Hem kocayla hem kizinla ugrasip keyifleniyosun ohhh :)
Bende avent alcam. Çok ise yariyormus cidden. İlk olması gerekenlerden temiz giysiler ve görünüm için :) birde hava aldigindan yarada yapmiyormus. İçinde biriken sut kullanilabiliyormus da.
Çok sağol ,bende alayım avent mi aldın,bide paketin içinde hem kapalı kapak hem açık kapak mı var yoksa tercih edip mi alacağız...
Sezeryan olunca kaç gün kalınıyor acaba? Ilkinde eşin neden gelememişti? Benim eşim de sürekli seyahatte inşallah yetişir.
Bugün duygusallastigim en büyük şeyse bir öğretmen olarak gunumun benim için ve kimseler için birşey ifade edememesi.. Gununuz kutlu olsun öğretmen arkadaşlarim.
Maşallah maşallah benim kadar ne güzel.seviyorum böyle göbekleriBuyrun kizanlar bir adet koca gobek:)
Evet 2 ayda ne oluru acep:)Maşallah maşallah benim kadar ne güzel.seviyorum böyle göbekleri
Bebek çıktı mı kuvezden?3 Çeşit Yemeğimi Yaptım,Temizliğimi Yaptım,Banyomu Yaptım, Saçlarımı Düzleştirdim. Pazartesine Hazırım Artık. Yarın 2. Doz Tetanoz Aşımızı Olucaz Birincisindeki Gibi Ağrı Yaparmı Acep. Birincisinde 5 Gün Kolum Ağrıdı
Canim ikiside cok lazim oluyo alt acma olarak molfix aldim ben biyere giderken falan hem cok yer kaplamiyo hemde lekelendigi zaman kaldirip atiyosun burun aspiratorunu ilk kizimda cok kullandim ben kesinlikle almalisin canim burnu tikali oldugunda damlasini sikip onla cekiyosun rahatliyo cocuk:)Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?
Ayyy yerim o minnaklari gule gule kullanin canimBugün kahvaltı yaparken aklıma geldi. Dedim bakiim bizim bu tarafta çocuk aktivite yerleri varmı. Kızım 3,5 yaşında ve canı çok sıkılıyo. Bi baktım çok yakınımızda bi avm de bütün pazar günleri aktivite oluyomuş. Bugünde varmış. Dedim eşime gidelim. Gittik, kızom sevinçten deli oldu. Oynadı resim yaptı fln. Eşim bana, sen git alışveriş yap dedi. Bebişime ilk defa bişeyler aldım. Sanki ilk çocuğum, ama heyecanı aynı:) gözlerim doldu:) hepsi 0-3 aylık:)
Eki Görüntüle 1312134 Eki Görüntüle 1312135 Eki Görüntüle 1312136
Ohhh masallah canimn sende bitirdin artik rahatsin darisi bana az kaldi ama var yine:)Yine alışverişteydik kalanlari da btrdik bir mustelalar kaldi onu netten alicam insallah. Cok yorgunum ama bikere de bitirdik sukur. Yarin is var nasil gidicem hic gözüm kesmiyor
Küvet filesi bence kesinlikle kullanılmaması gereken biley. Çocuk onun üstünde üşüyor.ben elimde yıkadım hep, yada yarısı suyun içinde:)Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?