2015 Şubat Anneleri

Yazdıklarını okurken benim de gözlerim doldu. Ne oluyor bize :)

15 günün ardından ben de annemi bi saat önce otobüse bindirip evine yolcu ettim..ev şimdi ıssız geliyor.boğazımda bi yumruk.ben de ağlamakla ağlamamak arasındayım.
hah sızı aglaklar siziiii ben ılk hamılelıgımde esım evı cok kırletıyor dıye bır başladım ağlamaya..en sonsinir krızıne dönustu nefes alamadım baygınlık gecırdım..esım ağlar bıyandan nefes al nolur askım vallahı bıda yapmıcam..yemın ederım tertemız olacamanlatırken kahkahayla guluyorum sımdı.. öküz ıste evır cevır okuzz
Hiçbiryerde parasız iş yapmıyorlar artık hastaneler de dahil. Paran varsa bey gibi yaşıyorsun paran yoksa kimsen de olmuyor.
dun ev zıyaretıne ogretmen arkadaşlara gıttık devlet hastanesnde 2 normal dogum yapmış sımdı hamıle 3. doğumunda ıkızlerı olacakmış..eger sancı esnasında ebelere 40 50 bıseyler sıkıştırır verırsenız oylede sızınle ılgılenıyorlarkı dedı..bende hemen ampul yandı tabıo oyle yapmış... cok sevdım begendım bu taktıgı

Bana da bir kere yaşlı amca yer yoktu valizimin üstüne otur dedi.taksimden eve gelene kadar ağladım.herkes bana baktı. Sen iyiki durdurmuşsun ağlamanı benim geldimi gitmiyor

Ben daha önce dalanın ve hacışakirin toz deterjanını netten biraz araştırmıştım. Toz deterjanın hem çamaşırda kalıntı bıraktığını ( yüksek derecede yıkayamıyoruz ya ondan) hem de makineyi de granül olduğu için bozuyormuş. Dalininin sıvı deterjanını almayı düşünüyorum.

Ne görevi asker mi?

Çok sağol ,bende alayım avent mi aldın,bide paketin içinde hem kapalı kapak hem açık kapak mı var yoksa tercih edip mi alacağız...

Evet avent aldim yine iki tip kapak da kutuda mevcut oluyor canim mothercarede indrmdeydi sanirim

Sezeryan olunca kaç gün kalınıyor acaba? Ilkinde eşin neden gelememişti? Benim eşim de sürekli seyahatte inşallah yetişir.

Iki gece kalmistik biz. O zaman gorev yerim istanbuldu esimle bir bucuk yil kadar ayri kaldik mecburen dogumda vardi sukur de gebeligimin cogunda yalnizdim

Bugün duygusallastigim en büyük şeyse bir öğretmen olarak gunumun benim için ve kimseler için birşey ifade edememesi.. Gununuz kutlu olsun öğretmen arkadaşlarim.

Canim benim gunumuz kutlu olsun buruk da olsa olsun bizim kıymetli gunumuz

Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?

Yine alışverişteydik kalanlari da btrdik bir mustelalar kaldi onu netten alicam insallah. Cok yorgunum ama bikere de bitirdik sukur. Yarin is var nasil gidicem hic gözüm kesmiyor

Bugün kahvaltı yaparken aklıma geldi. Dedim bakiim bizim bu tarafta çocuk aktivite yerleri varmı. Kızım 3,5 yaşında ve canı çok sıkılıyo. Bi baktım çok yakınımızda bi avm de bütün pazar günleri aktivite oluyomuş. Bugünde varmış. Dedim eşime gidelim. Gittik, kızom sevinçten deli oldu. Oynadı resim yaptı fln. Eşim bana, sen git alışveriş yap dedi. Bebişime ilk defa bişeyler aldım. Sanki ilk çocuğum, ama heyecanı aynı:) gözlerim doldu:) hepsi 0-3 aylık:)

3 Çeşit Yemeğimi Yaptım,Temizliğimi Yaptım,Banyomu Yaptım, Saçlarımı Düzleştirdim. Pazartesine Hazırım Artık. Yarın 2. Doz Tetanoz Aşımızı Olucaz Birincisindeki Gibi Ağrı Yaparmı Acep. Birincisinde 5 Gün Kolum Ağrıdı

Bebek çıktı mı kuvezden?
Saçın sabaha bozulmayacak mı??

Canim ikiside cok lazim oluyo alt acma olarak molfix aldim ben biyere giderken falan hem cok yer kaplamiyo hemde lekelendigi zaman kaldirip atiyosun burun aspiratorunu ilk kizimda cok kullandim ben kesinlikle almalisin canim burnu tikali oldugunda damlasini sikip onla cekiyosun rahatliyo cocuk:)

Ayyy yerim o minnaklari gule gule kullanin canim

Yine alışverişteydik kalanlari da btrdik bir mustelalar kaldi onu netten alicam insallah. Cok yorgunum ama bikere de bitirdik sukur. Yarin is var nasil gidicem hic gözüm kesmiyor
Ohhh masallah canimn sende bitirdin artik rahatsin darisi bana az kaldi ama var yine:)

Küvet filesi bence kesinlikle kullanılmaması gereken biley. Çocuk onun üstünde üşüyor.ben elimde yıkadım hep, yada yarısı suyun içinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…