2015 Şubat Anneleri

Sezeryan mıydı normal miydi inşallah sağlıkla zamanında kavuşuruz Bebişlere canım.

ben de bi süslü pijama gecelik ve sabahlık alcam. bi de dogumda kullanmalık gecelik alcam. dogumdan cıkınca geceliğimi giycem hastaneye de gelirler sonucta. bızımkı 1 gece normalde yatırıo. sezeryanda 2 gece. eve gelince de pijamaya geccem. öle dusunuorum. ama hala karar vermiş değilim

öle mi dersin. o zaman bi tane gecelik alayım gelince kumaşına bakarım.

okurken yoruldum

benim yengemin 3 çocuğu var, 3 ünüde sezeryan oldu,onun söylediği pijamanın rahat olduğu,kontrol için mesela diyor bir geceliği açmak var ,bide eşofmandan açıvermek var daha derli toplu oluyormuş,dikişlerde acımıyormuş,ben pijama giymeyi düşünüyorum Allah nasip ederse ...

annende hiç politik değilmiş , eşinin yanında ne diye söylüyorki sanki , çok açık sözlüymüş, eşin kv denlere söylemez de mi ?

Bazı insanlar ne yaparsan yap kendi evinden başka yerde rahat edemezler.
Baba olsa çekinirim ama kv yalnız olsa yaşasın bizimle derim. Sonuçta hepimiz yaşlanıcaz bir gün. Çocuğun tarafından dışlanmak çok acı.

Bende rüyamda gördüm bebek doğmuş ve karnım.dümdüz.

Kırıkkale olmuşuz : ))) herkese günaydın

dün akşamki sağ yan-bel ağrım sabah kalktığımda sola geçmişti , acep kemiklerim mi genişliyor bir haller oluyor oralarda şuan daha iyiyim

çok güzel bi rüya gördüm , doğurmuyordum bebekli değildi ama bol meyveliydi ne güzeldi yaw : ))

öyle ya,bana zararı yok hatta gelince yemek bile yapar,kalsa ben bişey demem,hatta sevinirim bile,ama belli yaşa gelmiş insanları alışkanlıklarından vazgeçiremiyorsun,ben alışkınım büyükle yaşamaya,babaannem rahmetlik oluncaya kadar annemlerle yaşamıştı,ordan tecrübeliim yani....

Malesef öyle canim... Memurun oradaki görevi bu insanlari yonlendirmek oturduğu yeri haketmiyor.
Görümceme geçen hafta diş hastanesinde yanlış tedavi uyguladılar doktoru internet üzerinden şikayet etmiş saglik bakanlıgina, aramislar hastaneden başhekim davet etmiş en iyi diş hekimi tarafından dişleri yapilacakmis.... Bende şikayet etsem mi diye düşünüyorum simdi de iste çocuğu falan vardır sebep olmak istemiyorum[/QUOTE]
çoluğu çocuğu düşünmeyeceksin canım şikayet edeceksin. o kendi çocuğunu düşünecek edepli davranacak. bende devlet memuruyum yanıma gelen vatandaşı hemen buyur ediyorum,çay-kahve ikram ediyorum kendi cebimden, hemen işini halletmeye çalışıyorum. bunlar benim görevim,bazen fazlasını da yapıyorum helal-ı hoş olsun. başka bir kurumda bir olumsuzlukla karşılaştığımda bimer'e şikayet yazmaktan da çekinmiyorum. ben gıda denetçisiyim, alo 174 gıdaya bile şikayet etmişliğim var :) tabi şikayet denetimine ben gitmedim doğru olmaz diye,mesai arkadaşlarımı gönderdim :)))

Günaydın Anne adayları dün gece resmen doğum sancısı geldi bir kere uykumdan uyandım, bugün doktora gideceğim inşallah nst de sancı çıkmaz

katılıyorum sana canım. ben de hamileliğimin önceki döneminde kötüydüm anneme gel yardım et azcık kal bizde dedim. kadın bi yemek yapıo başka bişeye ellemio. temizlik hizmet yine bana bakıo. bi de evde anne olunca tabi daha derli toplu olmak zorunda kalıosun. gidince daha da çağırmadım. kendi işimi kendim yapıom çok zorlanırsam da yapmıyorum. ama herkesın annesı bole deil onu da biliyorum. şans meselesi yani.
doğumda gelcekler elbet ama çok uzatmadan yollicam valla. biliyorum ki onlar bebekle ilgilenmek isticekler ev işleri bana kalcak. ne anladım öle hizmetten. ben bebekle ilgilenir yardıma da birini tutarım daha iyi. annene şunu yap bunu yap diemiosun ama yardımcına sölersin.

Benimde vardı ama eşim mesai kalacakmış kaçtı hevesim.
Yalniz yemek yenmiyor. Bir çorba içerim.

ben yaptım. hatta eşim mesaiye kalınca daha da hevesli oluyorum çünkü onu yemek için bekletmemiş oluyorum. rahat rahat hazırlıyorum yemeklerimi.

yalnız yeme konusunda hemfikirim seninle ama yapma konusunda "eşim hep mesaiye kalsa 1-2 saat" diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…