Ayyy bu insanların karnı burnunda hamile kadına misafirliğe gelem merakına da sinir oluyorum, kocaların bu halde misafir çağırma isteklerinin artmasına da..oyle bi örmek yaşadık da koptum yazdığını okurken , kadına ihtar edilmeden kocayı boşadılardı :)) hahah
Yemeğe fln kimseyi çağırmasın arkadas benm sonum hastanede bitti misafir sebebiyle daha mı asssla
Benim doktorum da sağa yat sola yat ama sakın sırt üstü yatma diye öyle kesin tembihledi ki çok nadir de olsa uykumda kendimi öyle buluyorum. Sanki suç üstü yakalanmış gibi hissediyorum. Eşimi de tembihledim beni öyle bulursan hemen çevir diye.Çok ilginç ilk defa Sırt üstü yatılır dien doktor duydum , ben yatamıyorum zaten bebek toplanıp Kasılıyor Sırt üstü
Isvicrede kurs yaptim. Ebe ve doktorlar 40gun evde kalmayi tavsiye etti. Cocuga baskasi bakarken 10dk yuruyus yapilabilir dendi. Agir tasinmayacak. Vucut yorulmayacak dendi. Cunku ic yirtiklar, vucut deformasyonu ancak iyilesiyor rahim ancak toplaniyormus. Cocuk once evi algilasin 40gunde dendi.ahh sonunda cocugu olup da benım gıbı düşünen bırını gordum.
çevremde herkes delı mısın 40 gun evde durman gerekiyor. dışarı çıkamazsın dıyorlar. daha strese gırıyorum.
keşke durabilsem ama 40 günde 1,5 ay edıyor .
bilmiyorum bırde onun stresı var. tabikı bebegı de düşünüyorsun bır taraftan.
ben depresyona gırmıyımde kım gırsın.
cok gecmis olsunnHayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdüdunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim
Kilo boy olcmedi. 10 gun once 1600 grdi. Rahim agzina suyuna ve nst ye baktigözün aydın,ne kadar olmuş bebişin :)
cok hareketliydi zor olctu nst. Annem gelicek. Sonra da kv kp sanirim. Baska secenek yok gibiSuyu iyiymiş çok sevindim canım. Nst de iyi geçer umarım. Çalışırken oğluna kim bakıcak belli oldu mu?
Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdüdunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim
Doktor sağa yatmanında kan akışını engellediğini söylüyor bana o yüzden
canım geçmiş olsun bence sen kendi doktorunu bu durumdan bilgilendir gerekirse hastaneye yatırır artık son haftalardayız bebeğin sağlığı çok daha önemli
Allah yardımcın olsun, inşallah atlatırsın. hamilelikte hastalık çok zor... gıdana dikkat et bari, bebeğin bu halinden çok etkilenmesin.
geçmiş olsun canım.
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
canım çok üzüldüm yaw. Çok çok geçmiş olsun.
Bana hep soluna yat diyor aslında ama hep aynı şekilde olmuyor işte:) bi de ben ne tarafa yatsam oğlan Başlıyor o taraftan tekmelemeye anında o da pozisyon Değiştiriyor sizde de öyle miSırt üstü yatarsan öyle olur O ne biçim Dr Muş. Bunu herkes biliyor. Sağa veya sola yatabilirsin. Sırt üstü olmaz.
Hepinize cok cok tesekkurler dilerim tez sifa versin rabbim zar zor biseyler yedim dus aldım yattim geri esim destek olmasa vay cocugumun haline sersefil kalıcaktı yavrum ortada zaten benden umidi kesti iyice baba da baba diyor yakinda ona anne diyebilir o derece cocuktan eli etegim cekidihayirlisiyla su iki hafta gecse de istanbula varabilsem orda baktrrsak kendimize bari biraz
@reyhanaksaka ne misafiri ya hasta hasta ne dinliyon esini yat dinlen bak toprlymadkca vucut dusuyor benim gibi coker kalirsin mazallah
cimcimesultan onu da dusundum de kadin mesaide degil cep irtibati da yok kanama dogum vb olursa hastane irtibat sagliyor arada bakalim biraz olsum toprlyamazsam calistgi hastanenin aciline giderim
Hepinize cok cok tesekkurler dilerim tez sifa versin rabbim zar zor biseyler yedim dus aldım yattim geri esim destek olmasa vay cocugumun haline sersefil kalıcaktı yavrum ortada zaten benden umidi kesti iyice baba da baba diyor yakinda ona anne diyebilir o derece cocuktan eli etegim cekidihayirlisiyla su iki hafta gecse de istanbula varabilsem orda baktrrsak kendimize bari biraz
@reyhanaksaka ne misafiri ya hasta hasta ne dinliyon esini yat dinlen bak toprlymadkca vucut dusuyor benim gibi coker kalirsin mazallah
cimcimesultan onu da dusundum de kadin mesaide degil cep irtibati da yok kanama dogum vb olursa hastane irtibat sagliyor arada bakalim biraz olsum toprlyamazsam calistgi hastanenin aciline giderim
benimde öyle canım sağa yatınca başlıyor tekmeler solda tık yok gayet mutluyuz sanırım en azından ben öyle sanıyorum....Bana hep soluna yat diyor aslında ama hep aynı şekilde olmuyor işte:) bi de ben ne tarafa yatsam oğlan Başlıyor o taraftan tekmelemeye anında o da pozisyon Değiştiriyor sizde de öyle mi
Canım dagi nin trendyolda indirimi vardı ya ben gidip mağazadan beden denerim diyodum ama giremeyebilirim. Sen hangi bedeni aldın sorabilir miyim? Özellikle göğüs bölgesi geniş olanı almalıyım sanırım bizim bedenler aynıydı.
Hah o aklimdaydi dun yazcaktim sana hastaliktan cikmis aklimdan. En buyuk bedeni 42 zaten pjama da su anki halimle uzerime göre bol degil dar da degil dogum sonrasi da giyecek kivamda. Geceliklerde modele gire degisiyordu o pembisli modeli gormedim ben maazada ama benm.gecelik sanırım l bedendi dökümlü güzel oldu o da. Seninkiler lohusa grubu oldugu icin zaten dökümlü olur geceligi ona gore sec istersen pjamada 42den asagisi rahat olmaz bize benm de gogusler büyük çünkü
Ah teşekkür ederim canım yaa. Pijama ve düğmeli şeyleri nasıl alıcam diye düşünüyodum. Tamam 42 oluyorsa onu alayım. Çok sağol tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?