2015 Şubat Anneleri

Ayyy bu insanların karnı burnunda hamile kadına misafirliğe gelem merakına da sinir oluyorum, kocaların bu halde misafir çağırma isteklerinin artmasına da..

Çok ilginç ilk defa Sırt üstü yatılır dien doktor duydum , ben yatamıyorum zaten bebek toplanıp Kasılıyor Sırt üstü
Benim doktorum da sağa yat sola yat ama sakın sırt üstü yatma diye öyle kesin tembihledi ki çok nadir de olsa uykumda kendimi öyle buluyorum. Sanki suç üstü yakalanmış gibi hissediyorum. Eşimi de tembihledim beni öyle bulursan hemen çevir diye.

Isvicrede kurs yaptim. Ebe ve doktorlar 40gun evde kalmayi tavsiye etti. Cocuga baskasi bakarken 10dk yuruyus yapilabilir dendi. Agir tasinmayacak. Vucut yorulmayacak dendi. Cunku ic yirtiklar, vucut deformasyonu ancak iyilesiyor rahim ancak toplaniyormus. Cocuk once evi algilasin 40gunde dendi.

cok gecmis olsunn

gözün aydın,ne kadar olmuş bebişin :)
Kilo boy olcmedi. 10 gun once 1600 grdi. Rahim agzina suyuna ve nst ye bakti

Suyu iyiymiş çok sevindim canım. Nst de iyi geçer umarım. Çalışırken oğluna kim bakıcak belli oldu mu?
cok hareketliydi zor olctu nst. Annem gelicek. Sonra da kv kp sanirim. Baska secenek yok gibi

canım çok üzüldüm yaw. Çok çok geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun bence sen kendi doktorunu bu durumdan bilgilendir gerekirse hastaneye yatırır artık son haftalardayız bebeğin sağlığı çok daha önemli

Allah yardımcın olsun, inşallah atlatırsın. hamilelikte hastalık çok zor... gıdana dikkat et bari, bebeğin bu halinden çok etkilenmesin.

geçmiş olsun canım.

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.

canım çok üzüldüm yaw. Çok çok geçmiş olsun.

Hepinize cok cok tesekkurler dilerim tez sifa versin rabbim zar zor biseyler yedim dus aldım yattim geri esim destek olmasa vay cocugumun haline sersefil kalıcaktı yavrum ortada zaten benden umidi kesti iyice baba da baba diyor yakinda ona anne diyebilir o derece cocuktan eli etegim cekidi hayirlisiyla su iki hafta gecse de istanbula varabilsem orda baktrrsak kendimize bari biraz

@reyhanaksaka ne misafiri ya hasta hasta ne dinliyon esini yat dinlen bak toprlymadkca vucut dusuyor benim gibi coker kalirsin mazallah

cimcimesultan onu da dusundum de kadin mesaide degil cep irtibati da yok kanama dogum vb olursa hastane irtibat sagliyor arada bakalim biraz olsum toprlyamazsam calistgi hastanenin aciline giderim

Sırt üstü yatarsan öyle olur O ne biçim Dr Muş. Bunu herkes biliyor. Sağa veya sola yatabilirsin. Sırt üstü olmaz.
Bana hep soluna yat diyor aslında ama hep aynı şekilde olmuyor işte:) bi de ben ne tarafa yatsam oğlan Başlıyor o taraftan tekmelemeye anında o da pozisyon Değiştiriyor sizde de öyle mi

canım benim yaa kıyamam

mattika maşallah kuzuna işler yolundaymis cok guzel.
Benim kimilnaz da butun gece kazı calismasi yapti sanki icerde tekme gibi degil de kımıl kımıl ittirip yer acma gibi bişeyler. Inşallah kafayi tam yerlestrmeye ugrasiyordur gerisin geri dönmesin de

@reyhanaksaka ne misafiri ya hasta hasta ne dinliyon esini yat dinlen bak toprlymadkca vucut dusuyor benim gibi coker kalirsin maazallah
S serefraz85 yok canım zaten söyledim değil misafir seninle bile ilgilenecek halim yok diye.....

Canım dagi nin trendyolda indirimi vardı ya ben gidip mağazadan beden denerim diyodum ama giremeyebilirim. Sen hangi bedeni aldın sorabilir miyim? Özellikle göğüs bölgesi geniş olanı almalıyım sanırım bizim bedenler aynıydı.

Bana hep soluna yat diyor aslında ama hep aynı şekilde olmuyor işte:) bi de ben ne tarafa yatsam oğlan Başlıyor o taraftan tekmelemeye anında o da pozisyon Değiştiriyor sizde de öyle mi
benimde öyle canım sağa yatınca başlıyor tekmeler solda tık yok gayet mutluyuz sanırım en azından ben öyle sanıyorum....

Hah o aklimdaydi dun yazcaktim sana hastaliktan cikmis aklimdan. En buyuk bedeni 42 zaten pjama da su anki halimle uzerime göre bol degil dar da degil dogum sonrasi da giyecek kivamda. Geceliklerde modele gire degisiyordu o pembisli modeli gormedim ben maazada ama benm.gecelik sanırım l bedendi dökümlü güzel oldu o da. Seninkiler lohusa grubu oldugu icin zaten dökümlü olur geceligi ona gore sec istersen pjamada 42den asagisi rahat olmaz bize benm de gogusler büyük çünkü

Ah teşekkür ederim canım yaa. Pijama ve düğmeli şeyleri nasıl alıcam diye düşünüyodum. Tamam 42 oluyorsa onu alayım. Çok sağol tekrar

Ah teşekkür ederim canım yaa. Pijama ve düğmeli şeyleri nasıl alıcam diye düşünüyodum. Tamam 42 oluyorsa onu alayım. Çok sağol tekrar

Rica ederim kuzum simdi tekrar baktim geceligim de 42 beden ki o lohusa grubuymus. Pjama normal gruptandi benm. Her ikisi de 42 uygundur yani Güle güle kullan şimdiden

Dagi de inirim vardi yuzde 50. Ama bedenler 38 kalmis sadece. Gzeldi aslinda. Biz de esime aldik bi takim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…