2015 Şubat Anneleri

Unutulmaz bence. Ben de pek el örgüsü giymem aslında ama kendi içimden de örmek geldi nakonun hoşgeldin soft yünleri tam liflik lif de öreyim diyorum
lif bnm de yattı kafama hem basit hem işlevsel :)) hem de hemen biter :) çok uzun sürerse sıkılırm ben

küsün kocalara ortada çocuk yokken nazınızı yapın, geçen günler geri gelmiyor. tekmeleri özlüyorsun da kucagındaki bebek sana muhtaç. tekme düşünmeye vakit olmuyor ilk aylar. şimdiden lohusalık zormuş bana destek olcaksın deyin duymuyo gibi olsalar da duyuyor erkekler. onların desteği olmadan olmuyor.
eşim de ister ki kalabalık aile yaşayalım annelere babalara çocukları satalım biz rahat edelim. malesef dedim çocuk senin çocuğun sana baba diyorsa sorumlu da sensin. anne kaçamıyorsa babalar da kaçmasın sorumluluktan.
ne yazdım ha kızmışım demek ki ben de

Sürekli değil belki ama en azından şu dönemlerde yardımcı olabilir. Zaten kendi işi için gerekliymiş kendisi bir müddet alışverişimi yapsın daha iyi olur

Ilk golü onlar attı zaten. Gs nin ilk golünü de yine Mersin'li futbolcu kendi kalesine attı
Benim annem 65 yaşında bütün gs maçlarını takip eder futbolcuların hepsini tanır. Sırf gs yenince kardeşim mutlu oluyor diye o da oluyor.
Bir kez sordum annem maç kaç kaç saymaya başladı şu dk semih attı şu dk şu ağzım açık kaldı. İsimi salladım ben tanımıyorum futbolcuları.

Valla been kendimden geçtim tek dileğim kızımın mutlu bir aile ortamında büyümesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…