- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Benimki dun geldi su ters duran bebe resimlerinden (imzada cikan bebe resumlerini kastetti) nefret ettim. Ne zaman bitcek bu diyoKızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Demiyorlar mı şu teli iki dk bırakın diye.
onun da elinde tlfn var ki :) o bırakınca ben de bırakıyorum :)Kızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Malum mac vardı mac bitti yorumlara gecti.Kızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Hahaha be istiyor bebeciklerden. Hepsi erkek bebek bende ona sinir oluyorumBenimki dun geldi su ters duran bebe resimlerinden (imzada cikan bebe resumlerini kastetti) nefret ettim. Ne zaman bitcek bu diyodedim 40 hafta sonra imza kalkiyo ama forum forever
OFF maç yorumu izleyen erkek hepsinden beter.Malum mac vardı mac bitti yorumlara gecti.
benim kızım hic hoslanmiyor yinemi kadinlar kulubu diyo bazen kizim okuldayken ve yatinca girmeye calisiyorum.
Ama bu çok güzelllll. Ellerine sağlık mikemmel olmuş.Buydu
Bu oldu
Beş dakkada beşiktaş
İkeadan güzel yaptım
Benimki teknoloji delisi canım. Bana pc oyunu ps4 oyunu oyna diyo benim vaktim yok onlara. Tabletle uğraşıyorum bende. O zaten ya pc yada ps4 başında oluyo. Yanıma gelirse bırakıyorum elimden hemen.Kızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Teşekkür ederim canım.Ama bu çok güzelllll. Ellerine sağlık mikemmel olmuş.
Ya ben severim aslinda... mac cok guzeldi insan bazi pozisyonlarin kritigini merak ediyor kulagim tv de. Sevmeyene iskencedir ama....OFF maç yorumu izleyen erkek hepsinden beter.
Seninkinin ilgilendiği maç yorumundan beter ve o bağımlılık hiç vazgeçmiyorlarBenimki teknoloji delisi canım. Bana pc oyunu ps4 oyunu oyna diyo benim vaktim yok onlara. Tabletle uğraşıyorum bende. O zaten ya pc yada ps4 başında oluyo. Yanıma gelirse bırakıyorum elimden hemen.
batticon ne için ??Teşekkür ederim canım.
Esoba tasarım.
bak bunuda ben yaptım
Sende nd cevherler varmis elind saglik. Kiz cocullati bu tus el islerine bsyilirlar Emek buyudugunde sansli ki annesi becerikli...Teşekkür ederim canım.
Esoba tasarım.
bak bunuda ben yaptım
Bende maç izlerim zevk de alırım.terimlerini de biliyorum.ama asla yorum izlemem.Ya ben severim aslinda... mac cok guzeldi insan bazi pozisyonlarin kritigini merak ediyor kulagim tv de. Sevmeyene iskencedir ama....
Çok hoooooooş. Nasıl yapılıyo bu ? Çok güzel ya sen yetenekliymişin herşeye ben yapamıyorum diyosun ama içinden cevher çıktı. Örgü bilsen yapsan nolcak. Çok satanı yapanı var. Kendi tasarımını yapıyorsun sen. Ben çokbeğendimTeşekkür ederim canım.
Esoba tasarım.
bak bunuda ben yaptım
Allah bagislasin canim evlatlarini,n yuvanizin sihiri mutlulugu hiç eksilmesin insallah
simdi bi tasimamak var bide tasiyamamak var, benim durum tasiyamamaua giriyor, bazen evin içinde agladiginda oglani kucagima aliyorum bi dakkaligina çocugu dusurcem nerdeyse gucum hiç yok
insallah dogdukdan sonra gucum yerine gelir, yoksa dogan çocugu kim tasiycak benim : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?