2015 Şubat Anneleri

kayinim canim gelen, ogleden sonrada baska yere gidecekler oturmaya
çocuklara guveniyorum beni uyandirirlar herhalde anne sunu yap bunu yap diye, geç yattilar bide uyanmazlarsa eltim zile basinca uyaniriz arttik rezillik valla : )))
onlar geliyim diyene kadar 11 olur saat

yaz canim ne istiyorsan, içine atarsan patlarsin
bosver ne derse desin,ayda yilda bi çikmisin
bakdin uste gelemiyorsun kocanla anasi yuzunden he de geç , karnindakine bu stresi yasattigina degmez inan ..

evet biraz rahatladım buraya yazınca canım. benim kocam çok saf ailesine karşı aşırı zaafı var. böyle üzülünce bebeğim aklıma geliyo daha kötü oluyorum ona bunları yaşattıkları için.

Benim kvde de gorumceme kizmis, kocami paylamis-her zmnki gibi. Hamile olmasam kesin beni de paylardi. Size gelmek icin dilekce gerekiyo demis. kocam da biz sana haber ver, ne zmn istiyosan gel diyoruz demis.cani cat kpi gelsin istiyo, habersiz misafirden hic ama hic hoslanmam. Herkese de soylerim, gelmeden iki gun once haber verin diye...napalim her evin kendine gore kurali var... Hakkini yiyemem, sagolsun arkamda durur benimki.

ah canim allah kocanin gonlune merhamet versin. Anali adam cok.zor. Yani ben de kv olcam annem de kv ama her seye karisilmaz habersiz gidilnez bnim ailemden girdugum. Esler baska gormus iste. Uzme kendini at kafandan konuyu sinirin sogusun lafin yeri gelince soylersin

sehir disinda olmalarina ragmen habetsiz gelir benim.kv. Calisan kadinim haftasonunda yapiyorum tmizligi bazen yapmuyorum kocamla film izliyorum sen otobuse bindim deyince ne yetiscek. Ozaman cocuk da yok tabi. Yillar gectikce ogrendi haberli gelmeyi.

benim kimsem yok canim hiç, annem rahmetli oldu , kizkardesim yok, arkadas desen kimseye guvenmoyorum milletin isi gucu dedikodu arkami donmeden baslarlar, kuzen muzen hak getire daha beterler

ben senelerdir içimi forumlarda dokerim,paylasirim,belki bisey yapamaz okuyan ama dinler en azindan, bana hak vermesi bile beni rahatlatir,yazimin basinda aglamaya baslarim cevplar gelmeye basladiginda aglamam geçmistir ..

simdi sen kaynanai kocani anlatiyorsun mesela ben nerden bileyim kimsin nerdesin kiminlesin : ) ne arkandan konsuruum ne gidip birilerine yetistirriim
ne zaman canin SIKILSA gel yaz burda olan birileri mutlaka dinler seni

@esoba merak etme cocuk degistiriyor erkekleri babalik iyi geliyor. mutlu bir ortamda buyur bebeklerimiz hep ins.
Oglum dogunca esim de lohusalik gecirdi benle beraber. Super anlayis super yardim annemizde bile olmayabiliyor. Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk aslinda ama erkege beklentini soylemezsen hic kendini bozmuyor

Kafa asagi dondu mide yanmasi rahatladi da kaburgama ayagini dayiyor bu defa can yakiyor. Elime geliyor ama kucuk bir cikinti. Ay ayagini operim koklarim ben onun. duygulandimm

Kafa asagi dondu mide yanmasi rahatladi da kaburgama ayagini dayiyor bu defa can yakiyor. Elime geliyor ama kucuk bir cikinti. Ay ayagini operim koklarim ben onun. duygulandimm
maasalalh canim
döndügünü nasil anladin dr mu dedi sen mi tahmin ediyorsun ?
benimki bugun çok garip hareketler yapiyor içerde, butun gun aklimdaydi acaba donmeyemi çaliisyor diye yada döndümü sabahtan beri, midem bile bulandi o kipirdadikça napiyor bi çozemedimm

Nur icinde yatsın annecigin....

3 gun once fln dondu ben farkettim. Kafasi elime geliyordu sag gogsumun altinda gelmez oldu. Hatta okulda arkadaslar bile hep cok yukarda diyorlardi nornal olmus dediler. Bugun de dr a gittim dr da soyledi. Popoyu dikiyor dayiyor ama o ortada oluyor.
Bundan sonra doner mi dedim dr.a genelde bas asagu severler rahat ederler tersine donmez buyuk ihtimal dedi.
Buyuduler artik her kipirtilarini hissediyoruz. Kim bilir ne yapiyor seninki de

yaws banada ogretse biri hayrina neresi kafasi gozu bacagi : )))
benimki ya döndü yada çabaliyor valla bilmiyorum artik 9 ocakda ogrenirim neler oldugunu

Boğazım ağrıyordu dünden beri bu akşam daha da fena napsam geçmedi izne çıkarken okuldan kapıp öyle çıktım aferin bana . Napıcam? İnşAllah yarına kadar grçer o kadar dikkat ettim ama gene kurtulamadım ya. Bu öğrermenlik ne pis meslek ya.

yaws banada ogretse biri hayrina neresi kafasi gozu bacagi : )))
benimki ya döndü yada çabaliyor valla bilmiyorum artik 9 ocakda ogrenirim neler oldugunu
Kaburgami itekliyor. Bn de elimi koyuyorum hafif seviyorum cekilsin diye acitiyor cunku. O zaman anladim kafasi diye buyuk cunku. Simdi ayagi diye tahmin ettigim de ben parmagimla gerdirsem o kadar olur kucucuk.
Yoksa yanlarda ve asagida bi suru hareket ediyor anlamiyorum n yaptigini

Evdesin artik bol bol uyu dinlen hastalik dinlenince cabuk geciyor. Gecmis olsn. Tam salgin zamanlatina geldi hamileligin sonu hapsururken oksururken dogurmasak biz de maral gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…