Benim annem 65 yaşında bütün gs maçlarını takip eder futbolcuların hepsini tanır. Sırf gs yenince kardeşim mutlu oluyor diye o da oluyor.
Bir kez sordum annem maç kaç kaç saymaya başladı şu dk semih attı şu dk şu ağzım açık kaldı. İsimi salladım ben tanımıyorum futbolcuları.
Kızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Demiyorlar mı şu teli iki dk bırakın diye.
Bnmki de çok hoşlanmıyor o yüzden o varken pek girmiyorumBenim eşim sürekli bişeyle meşgul olduğu için demiyor. Bazen yine mi kadınlar kulubü diyor o kadar
Teşekkür ederim canım.
Esoba tasarım.
bak bunuda ben yaptım
kızlar çok moralim bozuk. kaynanam gelecekmiş bu gece bize hastane var yakınımızda arkadaşının yanında refakatçiymiş. tmm dedim gelsin. bu gün de kardeşimin doğum günü sabahtan evi topladım öğlen çıkacaktım anneme. eşim dedi annem arkadaşarının kızlarınıda getircekmiş buraya yemeğe gece. biraz söylendim düşüncesizliğine ama tmm dedim. kaçta gelecekler dedim. gece 9 dan sonra dedi. tmm beni 8 de al annemde eve gelip bişeyler hazırlarım. sonra eşim geldi aldı beni annemden, markete uğrayalım dedim annem geldi gitti bile dedi. eeee dedim hani gece gelecekti. geldi işte dedi sen gezmekten evde durmadığın için! ağırlamamışım anasını. ya kadın beni arayıp şu saatte gelcem bile demiyo kafasına esiyo geliyo ben evdemiyim bir programım varmı soran yok. zaten hep böyle emrivaki yapar. kocam da nasıl söylendi bana yok evde durmuyomuşum ki bir aydır evdeyim hafta sonları dahil.. hiçbir zaman yanımda değil hep o dengesiz annesinin yanında. çok bıktım çok bunaldım. diyo ki bi de bana hadi git içerde ağla sinir kirizi geçir diyo. çok sinirlendim hiç bir zaman için çözemeyeceğim bir konu bu bu kadar anacı bir erkekle evlenmenin sonu bu işte. kendimi çok yalnız hissediyorum
Kayınvalidemler geldi bugün temizlik yaptım sarma malzemesi getirmiş sen güzel sarıyorsun dedi koca bi tencere sarma sardık hem asma yaprağı hem lahana. Canım çıktı yine bugün. Yemek çay faslı derken gittiler de girdim kk ne. Bugün sabahtan beri bebeğim aşırı hareketli ve sert vuruyo. Sebebi ne olabilir acaba ? Canım bişeyi çokçekti yiyemedim acaba ondan mı ? Rahatsız mı oluyor ? Bi sıkıntısımı var ? Karnıma ağrılar giriyo artık çok yoruldum ben bebeğin hareketlerinden. İçim içimi yiyo bide. Bu arada benimde lizözüm yok yapacak gönüllü bi annemde yok. Arkadaşımızın lizözü çok güzel sağlıkla en mutlu anında giysin.
Bende maç izlerim zevk de alırım.terimlerini de biliyorum.ama asla yorum izlemem.
Birde ben çok kafaya takıyorum. Çok ilgilenirsem.ve takımım.yenilirse dünya zindan olur. En iyisi izlememek
Bulunmayan bişy değil aslında ama eşimin iş dönüş saati olmuyo onlardan. Onun için alamadı dün. Uyansın aldırırım bugün. Taktım kafayı ama. Ne biliyomusun şu simit saraylarnda bulunan poğaça gbi dışı full susam olan simit varya üstünde 3 çizik var. Ondan çekiyo canım. Biliyorsunuz elim yatkın değil hamır şeylerine yapamadım. Dün pizza yaptım çöp oldu onca malzeme. Ağladım bide ona. Hamur kabarmadı kabarmayınca pişmedi taş gbi bşi oldu. Yenecek tarafı yok. Ama canım çektiği için o haliyle bile yedim ben. Bu sabahta hareketli yavrum durmuyo. Görümceme soracağım o hamileyken acile gitmiştik aşırı hareketli diye bi gece. Ne demişti doktor hatırlamıyorum. Bizim bebişlerin zamanına unutulur lizözler canım :) el örmesi peçetelik bardak altlığı bile kalmadı artk. Herşeyin benzerini yaptılarBebiş belki seslere tepki vermiştir canım. Normalde günlerin sakın geçiyor ya hem yorulmuşsun hem de gelenler olmuş. Lizöz için teşekkür ederim annem onu ben çok küçükken yapmış çeyize koymuş şimdi zaten kimse böyle birşey yapmıyor yapamıyor. Annem de kv de 65 yaşındabiz yaparız inşallah kendimize de bebişlerimize de canım. Bu arada Can'ın ne istedi bulunmayan bişey falan mı? Insallah bir an önce yersin onu.
Sağolsun eğitsin o zaman elinin altındaki doktorları. İnsanlar ssvd için ne paralar döküyo devlet doktorları kesmesin diyeSağlık Bakanı "sezaryen ile doğum bu işin fıtratında yok,manavdan muz mu alıyoruz demiş"
amin canim insallahhhCok duygulandım .. Allah Eşinden çocuklarından güldürsün inş
gunaydin hanimlar
bugun hiçç uyyamadim, uykum varda 5 gibi uyaninca bazlama hamuru yogurdum kahvaltiya, saat kurdum yattim 8 de pogaca hmauru yaogurdum saat 8h 30 ve benim uykum var hem yok, yatsam 1 saat olmadan geri kalkicam
basim agriyor uykusuzlukdan
taze sicak olsun dedim kahvaltida ama olan bana oldu iyimi
Bende hamur yapabilme becerisi istiyorum rabbim noolurgunaydin hanimlar
bugun hiçç uyyamadim, uykum varda 5 gibi uyaninca bazlama hamuru yogurdum kahvaltiya, saat kurdum yattim 8 de pogaca hmauru yaogurdum saat 8h 30 ve benim uykum var hem yok, yatsam 1 saat olmadan geri kalkicam
basim agriyor uykusuzlukdan
taze sicak olsun dedim kahvaltida ama olan bana oldu iyimi
Boğazım ağrıyordu dünden beri bu akşam daha da fena napsam geçmedi izne çıkarken okuldan kapıp öyle çıktım aferin bana . Napıcam? İnşAllah yarına kadar grçer o kadar dikkat ettim ama gene kurtulamadım ya. Bu öğrermenlik ne pis meslek ya.
hamur yapmasinda bisey yokkki canimBende hamur yapabilme becerisi istiyorum rabbim noolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?