2015 Şubat Anneleri

Peynirli dereotlu kekle başlıyım o zaman. Keki güzel yaparım bak onda sorun yok. Yufkaya el atayım birazda. Üstüne düştükçe daha kötü oldu böyle. Sağolasın canım. Başaracağım eninde sonunda

pirelideve m mayali hamuru yumusak yoguracaksin, ben hep mayali yaparim hep, pogacayi kabartma tozuyla hiç denemedim, bi kaç yerde yedim kokuyordu sanki kabartma tozu bende hiç yapmadim
Yaş mayamı kuru maymı canım ? Kabartma tozuyla bi kere yapmıştım 3-2-1 poğaça onu çok beğenmişti herkes. Tadıda güzeldi valla

canim benim gece yattitimda serrt olmaz pek, hareket ettigimde sertlesiyor
Benim hareket edince pozisyon değiştşrince rahatlıyor uxun süre hareketsiz kalınca ve yatar pozisyonda oluyor bide tuvaletim gelince idrar torbam sıkıştırıyor galiba. Peki bu normal mi böyle oluyor mu?

iyiymis o zaman aldir sen onu birilerine : ))

Blender setimde hamur aparatı yok. Hamuru iyi yoğururum da malzemede sorun çıkıyo. Geçen aynı tarifle yapmıştım harika olmuştu ama bu sefer tam aksi oldu uenilecek gbi değil. Mayadan sanırım
hamur yogurmayi biliyorsan sorun nerde o zaman : )
yas maya kullan daha yumusak oluyor hamur

A ne güzel çocukların uyuması benimki 7 olmadan kalktı şimdi gözlerimden uyku akiyo
kuçukken benimkilerde oyle erken kalakrdi ama simdi biraz daha uyyolar, benil arkadslarin çocuklari oglen 12 ye kadar uyyor, bende benimkilere uyumuyor diyorum onlara abkinca : )

saat 10 su an, kiz uyandi oglan uyyor
isimiz var valla geç galkip geç yatacak butun tatil boyunca

Benim hareket edince pozisyon değiştşrince rahatlıyor uxun süre hareketsiz kalınca ve yatar pozisyonda oluyor bide tuvaletim gelince idrar torbam sıkıştırıyor galiba. Peki bu normal mi böyle oluyor mu?
hareket edince rahatliyorsan o zaman beebk setleisyor senin, karniyin sag yada sol; tarafinda oluyor demi ? bebegnin oyle yapmasi normal diye biliyorum

hareket edince rahatliyorsan o zaman beebk setleisyor senin, karniyin sag yada sol; tarafinda oluyor demi ? bebegnin oyle yapmasi normal diye biliyorum
Evet sağ ve solunda oluyor canım inşAllah bebeğimdir çünkü ne olduğunu bilememek daha kötü hepimiz hayırlı bi şekilde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alsak bi.

Evet sağ ve solunda oluyor canım inşAllah bebeğimdir çünkü ne olduğunu bilememek daha kötü hepimiz hayırlı bi şekilde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alsak bi.
rahim kasilmasi tam gobegin ortaasinda oluyor
dr a una sor yinede ama merak etme bebegin sertlersmesi bi sorun deil

toz zencefille bali karistir bogazinda hafif tutarak yut 2 kere te sabah aksam tamamen geçer

vay bacim gel yapiyim ben sana puf puf en kasarlisindan

Erkeklerin çoğu öyle canım,anneleri yanlış bile yapsa onlar haklı,bende şöyle dedi annen dediğim zaman anam sen misin diyen,o yalnız yaşıyorda,bi sevemedin annemide :) stres yapmamamız lazım şu sıralar,gül geç valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…