Kizlar sampuan ne aldiniz. Dalin var evde ama sanki icime sinmedi. Mustela urunlerini alayim diyorum. Mustelada duruluma gerektirmeyen temizleme sıvısı, nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler de var. Bunlar gerekli mi.
Ben sebamed aldım hiç ekstra şeylerı almadım büyük boy şampuan ve sabununu aldımKizlar sampuan ne aldiniz. Dalin var evde ama sanki icime sinmedi. Mustela urunlerini alayim diyorum. Mustelada duruluma gerektirmeyen temizleme sıvısı, nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler de var. Bunlar gerekli mi.
Kizlar sampuan ne aldiniz. Dalin var evde ama sanki icime sinmedi. Mustela urunlerini alayim diyorum. Mustelada duruluma gerektirmeyen temizleme sıvısı, nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler de var. Bunlar gerekli mi.
Ben sebamed aldım hiç ekstra şeylerı almadım büyük boy şampuan ve sabununu aldım[/QUOT]
Bende sebamed sabun ve şampuan aldim
Philips avent göğüs kalkani al dediler. Aliyorum onu da :)
Kadrolu hastanizdan merhaba herkese. Iyice nefes alamaz oldym kulagima basinc yapiyor kadin digumcumu aradim bugun acile gelsen de serum verrler anlik rahatlma saglae sadece dedi.yarin hastaneye gel kbb görsün ona göre tedavi baslatalim muhtemelen antibiyotik basliycak ilacin uygunluguna bakayim dedi. Calisma durumumu sordu dedim yarin vercektim calisablir raporumu ama bu gidisle calisamaz vericem dedim. Kbb sana bikac gun rapor yazar istersen dedi ya da ben ayiririm ama iznin yanmasin dedi. Simdi ben 34te zaten izne ayrikcaktim yani iki hafta çalışıp ertelerim diyodum kbb bana istirahat verse bile o ertelmeden dusuyor diye biliyorum yanlis mi? E kaldi geriye bir hafta doktra istanbulda dogum yapacağım henuz demedim simdi zirt pirt rapor degstrmek dert izah dert napsam bilemedim yarin direk calisamaz seklinde alip ayrilmam daha mantikli diymi.Yarin sabahtan okula gidicem sinavimi yapmya odevlerin bi kismini toplayip sonra doktora gecicem böyle iki arada surunmektense bitsin bu iskence diymi
Sağlık Bakanı "sezaryen ile doğum bu işin fıtratında yok,manavdan muz mu alıyoruz demiş"[/QUOT
Ölmek fıtratlarında var yaşamak yok. Ne fıtratmış habire ölüme çalışıyor.
Sağlık Bakanı "sezaryen ile doğum bu işin fıtratında yok,manavdan muz mu alıyoruz demiş"
Canim ben ilk kizimda hep dalin kullandim halada onu kullaniyorum bebisede onubdusunuyorum ama icine sinmezse chicco uni baby mustelada iyi ama temizleme sivisi falan onlar gereksiz geldi bana alirsan bi nemlendirici ve sampuanini alabikirsinKizlar sampuan ne aldiniz. Dalin var evde ama sanki icime sinmedi. Mustela urunlerini alayim diyorum. Mustelada duruluma gerektirmeyen temizleme sıvısı, nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler de var. Bunlar gerekli mi.
Ağzım
açık kaldı
1 hafta bile aktarsan kar aslında. eğer 3 gün kbb raporundan sonra 34 bitene kadar çalışabılceksen kbb den rapor al.Kadrolu hastanizdan merhaba herkese. Iyice nefes alamaz oldym kulagima basinc yapiyor kadin digumcumu aradim bugun acile gelsen de serum verrler anlik rahatlma saglae sadece dedi.yarin hastaneye gel kbb görsün ona göre tedavi baslatalim muhtemelen antibiyotik basliycak ilacin uygunluguna bakayim dedi. Calisma durumumu sordu dedim yarin vercektim calisablir raporumu ama bu gidisle calisamaz vericem dedim. Kbb sana bikac gun rapor yazar istersen dedi ya da ben ayiririm ama iznin yanmasin dedi. Simdi ben 34te zaten izne ayrikcaktim yani iki hafta çalışıp ertelerim diyodum kbb bana istirahat verse bile o ertelmeden dusuyor diye biliyorum yanlis mi? E kaldi geriye bir hafta doktra istanbulda dogum yapacağım henuz demedim simdi zirt pirt rapor degstrmek dert izah dert napsam bilemedim yarin direk calisamaz seklinde alip ayrilmam daha mantikli diymi.Yarin sabahtan okula gidicem sinavimi yapmya odevlerin bi kismini toplayip sonra doktora gecicem böyle iki arada surunmektense bitsin bu iskence diymi
Bizimkisi erken de uyumuyor ki. Gece 12 de 1 de yatıp sabah 5 te 6 da kalkıyor. Bu hergün böyle hafta sonu dahil .
1 hafta bile aktarsan kar aslında. eğer 3 gün kbb raporundan sonra 34 bitene kadar çalışabılceksen kbb den rapor al.
yani dene bence. ama çok yoruldun sen kötüyüm uğraşmayayım diyorsan 32 de ayrıl izne olsun bitsin.
Bende kocayi iyi edim derken sanirim gribi bana grcti hafif burnum akmaya basladi devami gelmez insallah yanarim ya
kuçukken benimkilerde oyle erken kalakrdi ama simdi biraz daha uyyolar, benil arkadslarin çocuklari oglen 12 ye kadar uyyor, bende benimkilere uyumuyor diyorum onlara abkinca : )
saat 10 su an, kiz uyandi oglan uyyor
isimiz var valla geç galkip geç yatacak butun tatil boyunca
Yine hafta sonu yine koca disarda isleri güçlerivar ve ben yine evde yine can sıkıntisi iiçindeyim..
Deli gibi temizlik yapasim var.. Gumuslugun içindekileri yikayip raflari silip yerleştirmeyi evleri süpürüp silmeyi toz almayi planliyorum.. Bütün bunpari yapmak için son 1 saat 45 dk var.. Öğrenciler gelecek kurs var evde..oyhhh sabahlar olmasin...
Yarin aksama kadar gezecemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?