2015 Şubat Anneleri

Burdayım canım

Canım günaydın. Daha önceden 20lik disimle ilgili soru sormustum o ara sol tarafimla yemedim biraz hafifledi sayılır ama simdi yeniden başladı benim sorum 20lik disim gömülü dış olduğu için bebek dogduktan sonra Da beklemem gerekir mi çünkü o yaptıkları ağrı kesici bayağı sağlam oluyor bi tarafimi hissetmiyorum hatta bi keresinde dudağını isirmis kanatmisim farkında olmamisim baska bi sorumsa o gömülü dişi yararak alıyorlar ama sonra dikiş atmiyorlar neden acaba? Tabii o doktorumun bileceği is ama 1-2 gün boyunca insanin ağzından kan tadı gitmiyor çok iğrenç birşey acaba doktordan talep etsem dikiş atsa daha mi rahat olurum?
İnanır misin bütün diş sorunlarım hamileyken tavan yaptı

selam kızlar gelmişken elim boş gelmiyeyim dedim :) teyzem sağolsun kolonya şişemizi ,tepsilerimizi ,lohusa şerbeti dağıtmak için bardak süslerimizi yapmış henüz bardak almadık onlara uygun siz görün diye evdeki kadehlerden birine taktım :)

Bence 37 ye kadar çalışacaksan tekrar çalışamaz raporu Alman'a gerek yok zaten şimdiki raporunda 37 ye kadar çalışabilir yazıyor.

tamamdır. teşekkürler.
ben şimdi o 70 tl'nin peşine düşçem. detaylı fatura istiycem, gerekirse SGK'ya da şikayet edicem.

arkadaş bir A5 kağıdına 70 TL para verilir mi, hay benim salak kafam

37. haftada (Ya da 32den sonra ne zaman çalışmayı bırakmak istiyosan) raporu alman gerek diye biliyorum ben kızlar. Bana iş yerimden dedilerki mutlaka çalışmayı bırakınca ve doğunca raporunu al bize gönder. Yoksa izin aktarma olayları falan yanabilir Allah korusun

PEÇETELER genelde 3 katlı olur zaten. bu birmilyoncularda satılan iki katlı kötü peçeteler tutkalı sürünce yırtılıyor ondan. yoksa tek katta olur. bilmiyorum bizim çcocukluk zamanında nasıldı peçeteler.

insanlar bunun için özellikle madame coco dan falan peçete alıyorlar.

yani çalışabiliri aldım o salaklığıma geldi verdim parayı, dedim bi dahakine yine verecekmiyim, vereceksin dediler. o yüzden sordum tekrar vermemek için devletten çıkarsam olur mu acaba?
Mesajini okudugum gibi hastaneyi aradim rapor icin ucret yatirmamiz gerekir mi diye. Muayene olmustum orda, 10 gunluk kontrol suresi vardi ve bgn son gunu. Kontrol suresi bittiyse yeni ucret cikartiyorlarmis. Ben de yarin sabah gicecektim rapor almaya ve bosuna ek ucret yaturacaktim. Bgn ogleden sonra hmn gidip raporumu alayim kontrol suremin son gunuyken. Tesekkur ederim verdigin bilgi icin

kızlar herkese mrb! bişe sormak istiyorum. benim son zamanda akıntım arttı sanki kokusu falan yok ama açık sarı ya da beyaz. rahim ağzında ve ve kasık bölgesinde de sanki içten bi kaşıntı var gibi. beni rahatsız eden değilde iç organlarım kaşınıyo gibi. bilmiyorum anlatabildim mi:) yaşayan var mı?

Dur attım resmen. Koleksiyon biraz yukarda onları indirteyim katlarını sayar söylerim.

Canım ben kızımı emzirirken aldırmıştım 20lik dişimi, dikiş atmışlardı. Sadece ağrı kesici olarak minoset içmiştim. 1 gece baya inletmişti beni, ama 3 güne rahatlamıştım. Neden dikiş atmıyorlarki.

Çok güzel çoook şık olmuş sade ve zarif çok hoşuma gitti. Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.

aminnn canım hepimize kullanmayı nasip etsin bu tür şeyleri. sanki zaman yaklaşıyor artık :) bu tür şeyler oluyor ya içimi bir heyecan kaplamaya başladı :) bugün kısmetse çantayı da hazırlayacağım

selam kızlar,

cuma günü çok kötü oldum çarpıntım vardı inanılmaz derecede kalbimin atışı oturduğum sandalyeyi bile sallıyordu resmen.doktora gittim taşikardi olmuşum.dinlen dediler yarın ontrolum var devam ederse tekrar bakarız dedi ama ben çok rahatsızım nefes nefese kalıyorum azıcık hareketle bile.Sanki yine çarpıntım olacak gibiyim sürekli çok endişeliyim

selam kızlar uzuuun bi aradan sonra gelebildim.çok koşuşturmacalı günler geçirdim.inşallah hepiniz iyisinizdir.

doğuma hazırlık kursuna başladık 2 dersimiz kaldı sertfikamızı alıcaz... H hayat1977 ile beraberiz. kursta ancaaa 4. derste aynı topikten olduğumuzu anladık.... dersler çok faydalı kızlar yakınızda varsa muhakkak gidin.keşke ilk

hamileliğimde gitseydim sezeryanla sonuçlanmazdı doğumum. .bilgi insanın korkularını azaltıyor daha cesartleniyorsun.

anladığım ve tecrübem şöyleki sonuna kadar doktora teslim olmamak, ve mümkün olduğunca kendi tercihlerini dile

getirmek önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…