2015 Şubat Anneleri

Koleksiyona bir şekilde ulaştım. En fazla iki katkılar ama tek katlı olanları bile kalın geldi bana. Onlardan bir denerim olmazsa yenisini alırım. Koleksiyondaki bazı Parçaları ekliyorum

bende dün akşam kötü oldum.2 gündür yatlı misafirleri vardı çok yoruldum.çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı hemen
tansiyonumu ölçtüm 14 9 yüksek çıktı.limonlu su içip istirahat ettim geçti çok şükür.tansiyonunu muhakkak ölç canım.artık çok yorulmaya gelmiyor..

uyandi yavrum kizlar cok sukur uyandi ama benide aglatti..agladigimi hissetti sanirim cok sukur bin sukur hareketlendi saolun kizlar

maşallah darısı başıma, inşallah 40 ı tamamlarım :)
insallah canim ben 37 ye kadar yatmistim, sonra dr tamam dedi artik normal hayatina donebilirsin
ne kadar kalksamda 9 aylik koca karinla fazla bisey yapamiyorsun tabi : )
en son 40 hafta dolgugu gun bi pazara gitttik, en az 2-3 saat yurumustuk, çok buyukdu yuru bitmiyordu valla pazar, oradaykende hafif sancilarim oluyordu ama ben anlamadim tabi dogum oldugunu acemilik : )
gecede sancim oldu hastaneye gittim iste

geçmis olsun canim, dr un biliyormu tansiyonun yukseldigini ?
tansiyon isini riske atmaya gelmez, ne kadar yorgunlukdan da olsa yukselmemesi lazim hamile kadinin tansiyonunnu

kizlar benim yaramazin tekmelerin yeri degisti,döndü galiba
çok merak ediyorum pozisyonu nasil benimkinin
acaba gebelik takibi istesemmiiki ana çocuk sagligindan, haftada bi ebe gelir kalbini falan dinler bebegin tansiyonumu olàer gider, hatta doguncada gelip tartiyolar çocugu her hafta

:) cidden bunlar yüz yıllık şu eski peçetelerden.
hele şu çilekli :) resmen tarihte yolculuk yaptım. bunları hatırlıyorum bir iki tane var olabilecek diğerleri anında erir zannımca.

geçmis olsun canim, dr un biliyormu tansiyonun yukseldigini ?
tansiyon isini riske atmaya gelmez, ne kadar yorgunlukdan da olsa yukselmemesi lazim hamile kadinin tansiyonunnu
söylemedim canım.daha önce hiç olmamıştı.dinlenince geçince çok üstünde durmadım.tekrar ederse direk doktora tabiiki.

:) cidden bunlar yüz yıllık şu eski peçetelerden.
hele şu çilekli :) resmen tarihte yolculuk yaptım. bunları hatırlıyorum bir iki tane var olabilecek diğerleri anında erir zannımca.
eskiden çok meşhrudu peçete koleksiyonu.ne güzel hala saklamış litchi. yalnız ben hala anlamadım ne yapılıcak bu peçetelerle

Uyku süt olması için iyiymiş de dediğin gibi kendini kaybedecek kadar nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Hormonlar mı etkili oluyor ki yine.

bebek olunca nsl olur bilmiyorum ama benim uykum çok ağır çoğu zaman , hele bazen mesela telefonun sesine uyanıyorum eşim yada annem arıyor kafamı toparlayamıyorum arayan kim, nerdeyim, zaman mekan hepsi birbirine giriyor , anneme çekmişim ağır benim uykum

doğumdan sonra yaptırabilirsin çekimi ama anestezi süte de geçeceği icin ilk sutunu sağıp atman gerekir canım..önceden sağarsin sütünü onun dışında bi sıkıntısi yok çekim yaptirmanin. .gömülü dış çekiminden sonra da illaki dikiş atılır belki önceki cektirdigin yarı gömülü falandir kesi yapılmamıştır o yüzden dikise gerek duymamistir doktorun yoksa dikiş atmamasi mümkün değil

harbi bu uyuma tarzı tam senlik. :)

uzun hikaye daa.
boyama şekil desen dıyelım.
sen iyisin inşallah.?
hadi yaaa.çok şey kaçırmışım.okumadığım sayfalar bine yakın hiç gözüm yemiyor.neyse artık yetiştiğim yerden devam.

iyiyim canım hamd olsun bi yaramazlık yok.koşuşturmacaya devam.sen nasılsın emeğin nasıl.sakin kız olmaya devam ediyor mu yoksa karnını yerinden oynatmaya başladı mı

bugün hiç tadım yok
uykum var fazlasıyla
aynıyım.
bende çalışmaktan sıkıldım. milletle uğraşmaktan sıkıldım.
mükelleflerimden birini kaybettim. kaybetmem önemli değil ama alan mali müşavir sabahın köründe beni aradı şu işi nasıl yapıcam diye. bir de ona iş öğrettim.
başkası olsa hayatta söylemez. hem benım defterımı alıyor hem de kadına iş anlatıyorum.
çok sıkıcı bir iş bu.

: )) salondaki berjerlerden birini yatak odasına koyacaz biz, beni o paklar , emzirme koltuğu sormuştuk 800 tl demişlerdi sallanıyordu , tam uyumalıktı : ))) kullanıcı ben olunca amacına uymayacaktı
senın kocanın basında durup dürtmesi gerek. ya bır mekanızma yapmanız gerek gözkapakları kapanınca açsın dıye.
ya bence her seyı abattıgımız gıbı bunu da abartıyoruz.

uyandi yavrum kizlar cok sukur uyandi ama benide aglatti..agladigimi hissetti sanirim cok sukur bin sukur hareketlendi saolun kizlar
Çok sevindim canım gözün aydın fazla ayaktaysanda anlamıyorsun en ideali akşam yemekten sonra dinlemekmiş.Allah sorunsuz sıkıntısız kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…