PEÇETELER genelde 3 katlı olur zaten. bu birmilyoncularda satılan iki katlı kötü peçeteler tutkalı sürünce yırtılıyor ondan. yoksa tek katta olur. bilmiyorum bizim çcocukluk zamanında nasıldı peçeteler.
bende dün akşam kötü oldum.2 gündür yatlı misafirleri vardı çok yoruldum.çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı hemenselam kızlar,
cuma günü çok kötü oldum çarpıntım vardı inanılmaz derecede kalbimin atışı oturduğum sandalyeyi bile sallıyordu resmen.doktora gittim taşikardi olmuşum.dinlen dediler yarın ontrolum var devam ederse tekrar bakarız dedi ama ben çok rahatsızım nefes nefese kalıyorum azıcık hareketle bile.Sanki yine çarpıntım olacak gibiyim sürekli çok endişeliyim
Artık sularının azalma zamanı, yerleri daralınca da hareketi azalıyo. Benimki önceden sürekli tekme, yumruk çakıyodu. Şimdi daha çok gerinme, dönme gibi hissediyom. Tatlı ye, soluna yat biraz ya da sırt üstü. Bak bakalım hareket ediyo mu? Ya da bazı bebeler şarkılara tepki veriyo. Şarkı, türkü aç, dinle. Olmadı git doktora.
uyandi yavrum kizlar cok sukur uyandi ama benide aglatti..agladigimi hissetti sanirim cok sukur bin sukur hareketlendi saolun kizlarGeçen ay banada olmuştu.dr suyumun sınıra indiğini söylemişti.günde 2 lt su içdedi.kontroller sıklaştı.erken dogum riski oluyormus.cok şükür normale dönmüş bebegim hareketlendi.stres etkiliyor.dr a görün için rahatlasın.acabalar daha zor
insallah canim ben 37 ye kadar yatmistim, sonra dr tamam dedi artik normal hayatina donebilirsinmaşallah darısı başıma, inşallah 40 ı tamamlarım :)
geçmis olsun canim, dr un biliyormu tansiyonun yukseldigini ?bende dün akşam kötü oldum.2 gündür yatlı misafirleri vardı çok yoruldum.çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı hemen
tansiyonumu ölçtüm 14 9 yüksek çıktı.limonlu su içip istirahat ettim geçti çok şükür.tansiyonunu muhakkak ölç canım.artık çok yorulmaya gelmiyor..
:) cidden bunlar yüz yıllık şu eski peçetelerden.Eki Görüntüle 1346048
Koleksiyona bir şekilde ulaştım. En fazla iki katkılar ama tek katlı olanları bile kalın geldi bana. Onlardan bir denerim olmazsa yenisini alırım. Koleksiyondaki bazı Parçaları ekliyorum
söylemedim canım.daha önce hiç olmamıştı.dinlenince geçince çok üstünde durmadım.tekrar ederse direk doktora tabiiki.geçmis olsun canim, dr un biliyormu tansiyonun yukseldigini ?
tansiyon isini riske atmaya gelmez, ne kadar yorgunlukdan da olsa yukselmemesi lazim hamile kadinin tansiyonunnu
eskiden çok meşhrudu peçete koleksiyonu.ne güzel hala saklamış litchi. yalnız ben hala anlamadım ne yapılıcak bu peçetelerle:) cidden bunlar yüz yıllık şu eski peçetelerden.
hele şu çilekli :) resmen tarihte yolculuk yaptım. bunları hatırlıyorum bir iki tane var olabilecek diğerleri anında erir zannımca.
uzun hikaye daa.eskiden çok meşhrudu peçete koleksiyonu.ne güzel hala saklamış litchi. yalnız ben hala anlamadım ne yapılıcak bu peçetelerle
Uyku süt olması için iyiymiş de dediğin gibi kendini kaybedecek kadar nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Hormonlar mı etkili oluyor ki yine.
doğumdan sonra yaptırabilirsin çekimi ama anestezi süte de geçeceği icin ilk sutunu sağıp atman gerekir canım..önceden sağarsin sütünü onun dışında bi sıkıntısi yok çekim yaptirmanin. .gömülü dış çekiminden sonra da illaki dikiş atılır belki önceki cektirdigin yarı gömülü falandir kesi yapılmamıştır o yüzden dikise gerek duymamistir doktorun yoksa dikiş atmamasi mümkün değilCanım günaydın. Daha önceden 20lik disimle ilgili soru sormustum o ara sol tarafimla yemedim biraz hafifledi sayılır ama simdi yeniden başladıbenim sorum 20lik disim gömülü dış olduğu için bebek dogduktan sonra Da beklemem gerekir mi çünkü o yaptıkları ağrı kesici bayağı sağlam oluyor bi tarafimi hissetmiyorum hatta bi keresinde dudağını isirmis kanatmisim farkında olmamisim baska bi sorumsa o gömülü dişi yararak alıyorlar ama sonra dikiş atmiyorlar neden acaba? Tabii o doktorumun bileceği is ama 1-2 gün boyunca insanin ağzından kan tadı gitmiyor çok iğrenç birşey acaba doktordan talep etsem dikiş atsa daha mi rahat olurum?
İnanır misin bütün diş sorunlarım hamileyken tavan yaptı
harbi bu uyuma tarzı tam senlik. :)bebek olunca nsl olur bilmiyorum ama benim uykum çok ağır çoğu zaman , hele bazen mesela telefonun sesine uyanıyorum eşim yada annem arıyor kafamı toparlayamıyorum arayan kim, nerdeyim, zaman mekan hepsi birbirine giriyor , anneme çekmişim ağır benim uykum
Yok yine de her koşulda çalışamaz raporu da alıyorsunO zaman 37 de tekrar çalışamaz raporu almasına gerek yok. 37 den önce ayrılmak isterse almalı di mi?
harbi bu uyuma tarzı tam senlik. :)
hadi yaaa.çok şey kaçırmışım.okumadığım sayfalar bine yakın hiç gözüm yemiyor.neyse artık yetiştiğim yerden devam.uzun hikaye daa.
boyama şekil desen dıyelım.
sen iyisin inşallah.?
aynıyım.bugün hiç tadım yok
uykum var fazlasıyla
senın kocanın basında durup dürtmesi gerek. ya bır mekanızma yapmanız gerek gözkapakları kapanınca açsın dıye.: )) salondaki berjerlerden birini yatak odasına koyacaz biz, beni o paklar , emzirme koltuğu sormuştuk 800 tl demişlerdi sallanıyordu , tam uyumalıktı : ))) kullanıcı ben olunca amacına uymayacaktı
Çok sevindim canım gözün aydınuyandi yavrum kizlar cok sukur uyandi ama benide aglatti..agladigimi hissetti sanirim cok sukur bin sukur hareketlendi saolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?