bebek saat başı ağlıyor.zaten doğumdan sonra emzirmeye programlanıyosun.bebek ağlıyo = meme... yani görev sende.gecede öyle deriiin uykulara dalamıyosun.ha uyandı ha uyanacak derken hatta bazen hiç uyumayadabiliyorsun.bebek olunca nsl olur bilmiyorum ama benim uykum çok ağır çoğu zaman , hele bazen mesela telefonu duyn sesine uyanıyorum eşim yada annem arıyor kafamı toparlayamıyorum arayan kim, nerdeyim, zaman mekan hepsi birbirine giriyor , anneme çekmişim ağır benim uykum
Devlet memuruyum canım ama mesela nöbet tutamaz raporumu da doktorum yazdı hastaneye gitmedimDevlet memuru değil misin?
benım evde bir köşem var. aksam gıdıp oraya oturuyorum. ve orda oturduğum sure boyunca oynuyor. onun dışında başkasının evınde ya da ısyerınde falan oynaıyor.hadi yaaa.çok şey kaçırmışım.okumadığım sayfalar bine yakın hiç gözüm yemiyor.neyse artık yetiştiğim yerden devam.
iyiyim canım hamd olsun bi yaramazlık yok.koşuşturmacaya devam.sen nasılsın emeğin nasıl.sakin kız olmaya devam ediyor mu yoksa karnını yerinden oynatmaya başladı mı
:) cidden bunlar yüz yıllık şu eski peçetelerden.
hele şu çilekli :) resmen tarihte yolculuk yaptım. bunları hatırlıyorum bir iki tane var olabilecek diğerleri anında erir zannımca.
benımkıler ufak. iç çamaşırının ıcıne koyuluyor. ped in bıraz buyuk ve kalını. resmını koymak ayıp olmasa koyacaktım.kızlar ben bu hastane bezlerinden aldım kendime 8'li olanında markası da canped sanırım. ama açıp baktığımda aşırı büyük geldi gözüme onu kesip 2 tane kullanabilirmiyim acaba. birde en ufak boyunu aldım. tamam göbeğim büyük olabilir ama alt tarafım da çok fazla değişim yok nasıl giyerim onu iç çamaşırın içine.iç çamaşırından taşar o ya :S
bunlar kalsın çocuğuna bırakırsın. bız de yapardık eskıden.bu peçeteler Buradaki bazı arkadaşlardan daha eski onlar daha doğmamıştı bu peçetelerin zamanında. İşte koleksiyon diye de atamıyorum bari değerlendireyim demiştim neyse dursun bakalım başka zaman bişey yaparım belki.
ilginç.çok alem kızın var esoba.hiç seninki gibisini duymamıştın.sakin bi bebek olacak kesin.benım evde bir köşem var. aksam gıdıp oraya oturuyorum. ve orda oturduğum sure boyunca oynuyor. onun dışında başkasının evınde ya da ısyerınde falan oynaıyor.
kızanımda seviyor köşesini.
bende alıcam onlardan.kilo aralığına göre mi değişiyor bedenleri.kızlar ben bu hastane bezlerinden aldım kendime 8'li olanında markası da canped sanırım. ama açıp baktığımda aşırı büyük geldi gözüme onu kesip 2 tane kullanabilirmiyim acaba. birde en ufak boyunu aldım. tamam göbeğim büyük olabilir ama alt tarafım da çok fazla değişim yok nasıl giyerim onu iç çamaşırın içine.iç çamaşırından taşar o ya :S
Yok yine de her koşulda çalışamaz raporu da alıyorsun
bebek saat başı ağlıyor.zaten doğumdan sonra emzirmeye programlanıyosun.bebek ağlıyo = meme... yani görev sende.gecede öyle deriiin uykulara dalamıyosun.ha uyandı ha uyanacak derken hatta bazen hiç uyumayadabiliyorsun.
Devlet memuruyum canım ama mesela nöbet tutamaz raporumu da doktorum yazdı hastaneye gitmedim
benimde uykum ağır benimde en büyük korkum sesini duymamak ondan beşiği yatağıma yapıştırdım resmen araya zorla ayağımı sokabiliyorum o kadar yakın... ama herkes sağdan sola dönerken uyanırsın diyor inşallah duyarımbebek olunca nsl olur bilmiyorum ama benim uykum çok ağır çoğu zaman , hele bazen mesela telefonun sesine uyanıyorum eşim yada annem arıyor kafamı toparlayamıyorum arayan kim, nerdeyim, zaman mekan hepsi birbirine giriyor , anneme çekmişim ağır benim uykum
EVET SANIRIM YORULMANIN ETKİLERİ BUNLAR BENDE EN UFAK BİR HAREKETLİLİKTE NEFES NEFESE BAYILICAK GİBİ OLUYORUMbende dün akşam kötü oldum.2 gündür yatlı misafirleri vardı çok yoruldum.çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı hemen
tansiyonumu ölçtüm 14 9 yüksek çıktı.limonlu su içip istirahat ettim geçti çok şükür.tansiyonunu muhakkak ölç canım.artık çok yorulmaya gelmiyor..
bebekten bebeğe değişebilr.daha az da olabilir 15 20 dk da uyananda oluyor 2 3 satte uyananda.benim kız dakikti.03. 23 uyuduysa 04.23 de muhakkak kalkardı.Gece de mi saat başı ağlıyor?
canım benimde çok aşağıda herkes çantanı hazırla erken gelir bu bence diyor bende korkuyorumOcağa Şubat'a ne kaldı şunun şurasındaAnne mi oluyoruz biz şimdi ?
Allahım valla heyecandan doğurucam ben.
Zaten içimden bir ses 15 Ocak'ta olur doğum diyor. Herkeste aynı şeyi söylüyor. Benim karnım çok aşağı da sizde durumlar nedir ?
ilginç.çok alem kızın var esoba.hiç seninki gibisini duymamıştın.sakin bi bebek olacak kesin.
bende alıcam onlardan.kilo aralığına göre mi değişiyor bedenleri.
canım benimde çok aşağıda herkes çantanı hazırla erken gelir bu bence diyor bende korkuyorum
benımkıler ufak. iç çamaşırının ıcıne koyuluyor. ped in bıraz buyuk ve kalını. resmını koymak ayıp olmasa koyacaktım.
yani biri görse zaten konustugumuz konuları diyecek yuhh artık bu kadar da degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?