benim de 2 haftadır falan aşağı düştü.bayadır kontrole gitmiyorum.en son geçen ayın 6 sında gitmişim.pozisyonunu merak ediyorum döndümü acaba diye.bide kilosunu...bide suyunu..yok ben baya baya merak ediyomuşum bu ara bi kontrole gideyim ben.
bana da inmiş karnın aşağıya diyorlar heralde döndüğü içinOcağa Şubat'a ne kaldı şunun şurasındaAnne mi oluyoruz biz şimdi ?
Allahım valla heyecandan doğurucam ben.
Zaten içimden bir ses 15 Ocak'ta olur doğum diyor. Herkeste aynı şeyi söylüyor. Benim karnım çok aşağı da sizde durumlar nedir ?
Ocağa Şubat'a ne kaldı şunun şurasındaAnne mi oluyoruz biz şimdi ?
Zaten içimden bir ses 15 Ocak'ta olur doğum diyor. Herkeste aynı şeyi söylüyor. Benim karnım çok aşağı da sizde durumlar nedir ?
ben yazmadım böyle bi dilekçe ama dedikleri diğer kısımlar bizim kurumda da geçerliKızlar izin olayını konuşmussunuz,ben dilekçemin fotosunu yükledim belki size bi faydası olur. Bizim özlük 37. Haftada da çalışamaz raporu getirmen lazım dedi. Bana cok mantıksız geldi ama yinede götürecem artik yapcak bişey yok. sonrada doğum raporunu verecekmisiz.
Son bir ay daha çalışıp 23 ocakta izne ayrılacam Allahın izniyle,bakalım nasıl geçecek bu bi ay
Bende raporu götürdüm dilekçeyle birlikte vereceksin dediler. bide doğumun erken gerçeklesmesi durumunu özellikle eklemek gerekiyormus bunuda memurlar.netten öğrendimben yazmadım böyle bi dilekçe ama dedikleri diğer kısımlar bizim kurumda da geçerli
anlıyorum seni. gerçekten uzaktan calısınca sankı bir şeyden haberın olmuyormuş gıbı geliyor. ben telefonları da yonlendırıcem cebıme. yoksa bızımkıler tele bakmayınca delırıyorlar.
bir de seni engellemıs site galiba. burda siteyi birbirine kattık sonra kazen geldı açıklama yaptı.
ayrıca geçen giyimkent ssk ya gıtmıstım orda şu rapor işini sordum.
bana işçi çalıştırmana gerek yok dedıler. raporunu alıp, doğumdan sonra hastane evrakları ıle birlikte bağlı bulunduğun ssk ya gıdıp paranı alabılırsın dedıler. prim borcu olmamak koşuluyla.
Bizim ozlukteki memurlar tam mal zaten gidip yazsam mi şimdi dilekçe acaba ?Bende raporu götürdüm dilekçeyle birlikte vereceksin dediler. bide doğumun erken gerçeklesmesi durumunu özellikle eklemek gerekiyormus bunuda memurlar.netten öğrendim
heroine canim bugun hep sigorta sirketimle ugrasyim telefonla... bunlar adama kafayi yedirtir yarim saat telde bekledim anca baglandim...
Benim bildigim ssk ile birlestirebilirsin. Yada faturan ile daha sonra sigortandsn teminat bedelini alabilirsin.
Iki sene once kizimin geniz eti amrliyatinda birlestirmistik sihortalari . Ama sihorta sirketlerinin calisma sistemleti farkli zorda olsa en dogru bilgiyi sigorta sirketinden alirsin...
Ocağa Şubat'a ne kaldı şunun şurasındaAnne mi oluyoruz biz şimdi ?
EVET bende şimdi notere gidecegım. cok gerıldım bu ay.Selam ben yıne gıremedım uzun bı sure... tüm arkadaşlara teşekkur ederım sanırım o yuzden çok uzamaadı gerı dönüşüm :)))
... bende ssk ya henıuz sormadım ama gecen hafta gıdıp şişli etfalden bır rapor aldım...sonuçta para öduyoruz o parayı devlet gerı verıyorsa almakta en doğal hakkımız....
işlerde bıtmıyor... yatişemıyorum defterler var malum :))
bilmiyorum ki canımBizim ozlukteki memurlar tam mal zaten gidip yazsam mi şimdi dilekçe acaba ?
nıye soylemıyosun yer verırmısınız dıye..ben ankaraya gıtmıstım gecen 2 ay once..elımde valızler bırde çocuk..ınerken ben daha kimseden yardım ıstemeden sofor bey hanımefendiye yardımcı olun beyler dıye ıkaz ettı Allah razı olsun.. ama o soylemesede ben soylerdım
Ahh ah ben onu görünce biz nasıl insanlar olduk diyorum.
Kendi adıma bu konularda hayatım boyunca duyarlı oldum.
Nihayeti oturmak.
Bayanlar erkeklerden on kat daha duyarlı. Sevgili anneler Erkek çocuklarınızı ona göre yetiştirin.
Öyle gerçekten Kötüye gidiyoruzben yer vermelerini sıra vermelerini bıraktım yolda kavga falan edip üstümüze gelmelerinden korkuyorum artık. O kadar sinir Küpü şeklinde dolaşıyor ki insanlar. Bir de Yanlarında kesici alet falan taşıyanlar var Allah korusun
Cnm basta bende ayniydim ama suan alistim normale döndüm ben sabah aksam iciyorum ama anlamadigim sey 3 haftadir kullaniyorum son 3 gundur falan kasilmalar azaldibu arada bu adalat denen kasılmaları rahatlatıcı ama hipertansiyon hastalarına verilen ilaç bende akşamları baş ağrısı yapıyor.zaten içime sinmiyor ama dünden beri kasılmalar baya azaldı sayılır . buradan bir tekhashande kullanıyor sanırım onda da böyle etkiler oluyor mu merak ettim. birde akşam oldu mu aşırı uyku bastırıyor yine bu ilaçtan sanırım
genclere de hak vermemek elde deil. ben de unıdeyken ıstanbulda 3 otobusle gıderdım okula. ve ıster ıstemez her gun ya yaslı bırıne ya da hamıle bırıne denk gelıyorsun ve artık bır sure sonra o yolu ayakta gıtmek can sıkmaya baslıyor ve duyarsızlaşıyoruz malesef.
şuan küçük bi yerde yaşıyorum. burda zaten mesafeler kısa halıyle gencler hemen yer verıyor. ama ıstanbulda yolculuk bazen 2 saat suruyor. ben koltugumu yaslı bır teyze ıle donusumlu kullandıgım donemlerı bılıyorum. trafık o kdr sıkısık kı 15 dakka ben oturuodum 15 dakka teyze oturuyordu.
Herseyde old gibi kurumdan kuruma degisiyor sanirim. Yasaya gore 37 den sonra calismamiz imkansiz zaten. Niye bi daha rapor istiyorlar kiYok yine de her koşulda çalışamaz raporu da alıyorsun
kanatsiz alsaydin en kucigunden. Emin ol dolup tasiyor o bez. Buyuk demekızlar ben bu hastane bezlerinden aldım kendime 8'li olanında markası da canped sanırım. ama açıp baktığımda aşırı büyük geldi gözüme onu kesip 2 tane kullanabilirmiyim acaba. birde en ufak boyunu aldım. tamam göbeğim büyük olabilir ama alt tarafım da çok fazla değişim yok nasıl giyerim onu iç çamaşırın içine.iç çamaşırından taşar o ya :S
sen ztn ocak annesisin cok az kalmisEvet evet aynen , kim görse tam 40ı doldurmazsın sen diyor. Benim 2 hafta sonra erken olmuyor inŞllah o zmana kadar dayanır. Aşağılarda acın oluyormu peki ? Mesela benim bazen o kadar şiddetli gerilmeler oluyor ki acısı dorukta hissediliyor. Ve başı nerde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?