2015 Şubat Anneleri

Ayy sabrına hayranım :)
Ben 32. haftada gittim en son. Şimdide 31ini bekliyorum o zman gidicem. Gittiğimde 36 haftam bitmiş olucak. Sonrası bakalım nasıl gelişecek
Ayrıca kilosunu bende çok merak ediyorum. Git git öğren bakalım dönmüşmü:)

bana da inmiş karnın aşağıya diyorlar heralde döndüğü için

bizim seninle aramızda fazla yok ama benim karnım hala en tepede bebekte dönmedi zaten. hala kafası kaburgalarım da hıçkırıklarından anlıyorum. benimde içimden bir ses fazla durmayacak ocak 15 gibi gelir diyorum baştan beri içimde bu tarih var nedense :S zaten aşırı kasılmalar var cumartesi günü saydım da 45 defa oldu gün içinde. herkes dikkat et herşeyini hazırla ne olur ne olmaz diyor. zaten şu 2 3 haftayı atlattık mı doğsalar da önemli değil ama işte içimi korku kapladı nstye girdiğimden beridir.

Kızlar izin olayını konuşmussunuz,ben dilekçemin fotosunu yükledim belki size bi faydası olur. Bizim özlük 37. Haftada da çalışamaz raporu getirmen lazım dedi. Bana cok mantıksız geldi ama yinede götürecem artik yapcak bişey yok. sonrada doğum raporunu verecekmisiz.
Son bir ay daha çalışıp 23 ocakta izne ayrılacam Allahın izniyle,bakalım nasıl geçecek bu bi ay

Eklentiler

• IMAG1515_1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 69
ben yazmadım böyle bi dilekçe ama dedikleri diğer kısımlar bizim kurumda da geçerli

ben yazmadım böyle bi dilekçe ama dedikleri diğer kısımlar bizim kurumda da geçerli
Bende raporu götürdüm dilekçeyle birlikte vereceksin dediler. bide doğumun erken gerçeklesmesi durumunu özellikle eklemek gerekiyormus bunuda memurlar.netten öğrendim

Selam ben yıne gıremedım uzun bı sure... tüm arkadaşlara teşekkur ederım sanırım o yuzden çok uzamaadı gerı dönüşüm :)))
... bende ssk ya henıuz sormadım ama gecen hafta gıdıp şişli etfalden bır rapor aldım...sonuçta para öduyoruz o parayı devlet gerı verıyorsa almakta en doğal hakkımız....

işlerde bıtmıyor... yatişemıyorum defterler var malum :))

evet canım sağol bılgıler için
benımde sıgorta sırketı söyledı bunu ama ne bılım pek kadının söyleme tarı ınandırıcı gelmedı bıraz bocaladaı konuşurken :))) çok önem verırım ses tonlamalarına ....

yaa benimki bana sanki biraz aşağı indi gibi geldi ama herkes yoo normal her zamanki gibi diyo :/ Kendi kendime uyduruyorum galiba

bu arada bu adalat denen kasılmaları rahatlatıcı ama hipertansiyon hastalarına verilen ilaç bende akşamları baş ağrısı yapıyor.zaten içime sinmiyor ama dünden beri kasılmalar baya azaldı sayılır . buradan bir tek hashande kullanıyor sanırım onda da böyle etkiler oluyor mu merak ettim. birde akşam oldu mu aşırı uyku bastırıyor yine bu ilaçtan sanırım

EVET bende şimdi notere gidecegım. cok gerıldım bu ay.
ben unuttum rapor almayı, hastane uzak tektar gıdemedım. başka hastaneye de zaman bulamadım. her iş bu ayı buldu. işyerını kapatan. hısse devri yok müdür atması. deli gibiler.
bu cuma randevum var gıdınce soracağım bakalım alabılır mıyım

Bizim ozlukteki memurlar tam mal zaten gidip yazsam mi şimdi dilekçe acaba ?
bilmiyorum ki canım
sizin kurumda daha önce doğum iznine ayrılanlarla bi konuş önce istersen. onlarda sorun çıkmamışsa sende de çıkmaz. mevzuatlar ucu açık yazılıyor herkes de kendine göre yorumluyor işte ondan oluyor bu farklılıklar.
memurlar.nette kadının biri 38. haftasında doğum yapmış o 2 haftayı sonraya eklememişler doğum sonrasına dilekçesinde erken doğumu belirtmedi diye. herkes bişey uyduruyo işte, tedbir almakda fayda var.

söyleyemedim işte bir de görsen herkes cep tlfnnda bişiyler yapıyo çoğunda kulaklık dünyadan kopmuş millet. söylemek geldi içimden baktım baktım millete kaldım öyle

aynen katılıyorum canım sana. erkek çocukları yetiştirirken kadını bir hizmetçi bir mal gibi görmelerini sağlayanlar da biz kadınlar. azalarak biter inşallah böyle tipteki anneler.

evet canım benim de aklıma geldi. dedim şimdi birinden yer istesem bana ters bişey söylese naparım dedim. bende karşılık versem kavga çıkar Allah korusun. işte biz çocuk yetiştirirken inşallah duyarlı bireyler olmalarını sağlarız çocuklarımızın. sınav robotuna çevirdikleri için çocukları ahlak yönünden eğitimi herkes es geçiyor. sonuç da böyle bir nesil..inşallah biz yeni nesil anneler kırarız bu durumu.

Cnm basta bende ayniydim ama suan alistim normale döndüm ben sabah aksam iciyorum ama anlamadigim sey 3 haftadir kullaniyorum son 3 gundur falan kasilmalar azaldi

evet o da var. ama burası da küçük bir yer. öğrenciden çok koca koca adamlar vardı. dedim eşime zaten birdaha otobusle gitmem zaten son 1 ders kaldı bi zahmet götüreceksin beni dedim.

Yok yine de her koşulda çalışamaz raporu da alıyorsun
Herseyde old gibi kurumdan kuruma degisiyor sanirim. Yasaya gore 37 den sonra calismamiz imkansiz zaten. Niye bi daha rapor istiyorlar ki

kanatsiz alsaydin en kucigunden. Emin ol dolup tasiyor o bez. Buyuk deme

sen ztn ocak annesisin cok az kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…