toplanmada oluyor ama mesela karnın normalde hani ya yumuşaktır ya da hafif serttir. ama mesela bir rahatsızlık hissi oluşuyor karnın taş gibi sertleşiyor. bende hiç ağrı yok ama sertleştiği zaman ellemesem de anlıyorum. bu sık sık oluyorsa yanında ağrıda oluyorsa açılma olabiliyor. ama benim gibi sık sık olup ağrı yoksa açılma vs yok o yüzden doktor fazla üstünde durmadı.nstde 2 kere 40 a vurdu sertleşince kasılma,diğerleri hep 10 20 30 gibi rakamlarda kaldı. ama doktor hissediyormusun diye sorunca bende evet dediğimde direk rahim ağzıma baktı işte.
Biz de hep köşedeyiz:)benım evde bir köşem var. aksam gıdıp oraya oturuyorum. ve orda oturduğum sure boyunca oynuyor. onun dışında başkasının evınde ya da ısyerınde falan oynaıyor.
kızanımda seviyor köşesini.
Benimkinin başı en baştan beri aşağıdaydı , hiç yukarı çıkmadı. Ama doğum yoluna ne zman giriyor yada girdi mi bilmiyorum. Çünkü hafif solda başı. Kasılmalar bende de sık sık oluyor. Evet 2-3 haftayı atlattık mı prematüre olmuyor kuzularımız. Ama nasıl geçer bu 2-3 hafta bilemicem:)))
Benimde eşiminde içinde niyese 15 Ocak var, içimize mi doğuyor ne ? :)
Çantan hazırmıydı senin
Neden begenmesın; nesini begenmedın. sen olmaz deseydın keşke. ya da begenmedıysen değişiklik oldu k.validem bakacak falan de.Öf! Bakıcı geldı hiç haz etmedim tanıştık fln , yarın haber vericem dedi inş kabul etmez . Bahane bulmak Lazım şimdi kabul ederse ooooof skldm
Bide bende acilma var durum vahim yani.gene senin iki hafta var benim 4 hafta ama 35 olsam rahatliycam doktordan zaten ondan snra gelirse gelsin diyodu.yarin doktora gitcm bakalim 10 gunde acilma oldumu
Benim ilk bebiş belli olmaya Başladığından beri göbeğim aşağıda. Bebek daha doğum pozisyonunda bile değil. Herkesin bebek taşıma yapısı farklıymış. Hem sen spor yapmıyor muydun? Bence spor yapanların da aşağıda oluyor. Yirmi yıldır mekik çekiyorum ben.
hayır ne çantasımillete söylüyorum da bana delimisin der gibi bakıyorlar :) bu akşam kısmetse hazırlayacağım. kendi geceliklerim ütülenicek o yüzden biraz salladım ama oturduğum yerden hazırlamam gerek artık. olayın ciddiyetine daha yeni varanlardanım ben. o yüzden kısmetse başlıyacağım koymaya bu akşam :)
öyle tatlım hem ikinci olmasının hemde her şeyin normal gitmesinin verdiği rahatlık var.hastane doktor konusunda haklısın doğum bu sonuçta ölüm gibi ne zaman geleceği belli olmaz.benim durumum biraz farklı ilki szeryan bunu normal istediğim için doktor hastane olarak çok az alternatifimiz var.fiyatlarda oldukça yüksek..bana yakın hastaneler özellikle çok pahalı.uzaklar uygun ama ilki sezeryan olduğu için evde sancı çekme bekleme şansım yok.istanbulun trafiği malum..ancak yanımda bi ebe olursa olabilir.bide ebe bulma telaşımız olacak.yani bizim doktor işleri biraz karışık...bu hafta bi karar vermeye çalışıcaz.Sende haklısın ama , herşey yolundayken sürekli doktora gitmekte gereksiz. Bizimde İlk olduğu için sanırım sürekli merak sürekli bi sorgulama. Belki ilkinden sonra az da olsa rahatlarız. Ama hastaneyi ve doktoru biran önce belirlesen iyi olmaz mı ? Şimdiki bebekler çok kıpır kıpır , sonra ortada kalmayın :)
Bebeğinin tekmeleri hareketleri ne alemde ? Kiminin düşmeye de biliyormuş. Ille düşücek diye bir durum yok yani:)
Benimki gözle görülür derecede indi , her gören e bu doğar yakında diyor ! Yok yok daha var bizim desemde acaba mı diye geçmiyor değil :)
Eşii öne sürücem. Sürekli 'kızım doğuracak temmuzda diip durdu, e kasın sen bir geldin o zmn buraya ? Ben o zmn napcam . Fiyat diyorum , insanlık oksun dio sonra çıkarken fiyat da konuşmadık dio. Ay o evde olursa ben anneme gider otururum herhalde :))) insan Dediğin net olacak yaNeden begenmesın; nesini begenmedın. sen olmaz deseydın keşke. ya da begenmedıysen değişiklik oldu k.validem bakacak falan de.
hoşlanmadıysan her hareketı batar sana.
senın kocanın basında durup dürtmesi gerek. ya bır mekanızma yapmanız gerek gözkapakları kapanınca açsın dıye.
ya bence her seyı abattıgımız gıbı bunu da abartıyoruz.
aynıyım.
bende çalışmaktan sıkıldım. milletle uğraşmaktan sıkıldım.
mükelleflerimden birini kaybettim. kaybetmem önemli değil ama alan mali müşavir sabahın köründe beni aradı şu işi nasıl yapıcam diye. bir de ona iş öğrettim.
başkası olsa hayatta söylemez. hem benım defterımı alıyor hem de kadına iş anlatıyorum.
çok sıkıcı bir iş bu.
öyle tatlım hem ikinci olmasının hemde her şeyin normal gitmesinin verdiği rahatlık var.hastane doktor konusunda haklısın doğum bu sonuçta ölüm gibi ne zaman geleceği belli olmaz.benim durumum biraz farklı ilki szeryan bunu normal istediğim için doktor hastane olarak çok az alternatifimiz var.fiyatlarda oldukça yüksek..bana yakın hastaneler özellikle çok pahalı.uzaklar uygun ama ilki sezeryan olduğu için evde sancı çekme bekleme şansım yok.istanbulun trafiği malum..ancak yanımda bi ebe olursa olabilir.bide ebe bulma telaşımız olacak.yani bizim doktor işleri biraz karışık...bu hafta bi karar vermeye çalışıcaz.
O konuda haklisin ama benimki gelmeye cok merakli dogum kanalinda bekliyo kasilmalari bilerek artiyozaman geçiveriyor anlamıyorsun bile. işte açılma durumun olduğundan senin için 35 çok önemli ama hiç 35 e odaklama kendini. ne kadar geç doğarlarsa her türlü daha rahat olur adaptasyonları. bizim bir tanıdığımız normal doğumla 37 de doğurdu oğlunu şimdi kocaman oldu hiç öyle sıkıntı çekmedi. bebekler ne zaman geliceklerini biliyorlar,onlar aslında bizim düşündüğümüzden çok fazla güçlü küçük insanlar :)
bebek saat başı ağlıyor.zaten doğumdan sonra emzirmeye programlanıyosun.bebek ağlıyo = meme... yani görev sende.gecede öyle deriiin uykulara dalamıyosun.ha uyandı ha uyanacak derken hatta bazen hiç uyumayadabiliyorsun.
Tekmeler yerini gerilmeye yer değiştirmeye bıraktı. Yeri daraldı, ben minyonum zaten, büyüyünce sıkıştı bebe :)
benimde uykum ağır benimde en büyük korkum sesini duymamak ondan beşiği yatağıma yapıştırdım resmen araya zorla ayağımı sokabiliyorum o kadar yakın... ama herkes sağdan sola dönerken uyanırsın diyor inşallah duyarım
hee daha fıyatta konuşmadınız. nıye geldı o zaman? senı görmeye mı geldı?Eşii öne sürücem. Sürekli 'kızım doğuracak temmuzda diip durdu, e kasın sen bir geldin o zmn buraya ? Ben o zmn napcam . Fiyat diyorum , insanlık oksun dio sonra çıkarken fiyat da konuşmadık dio. Ay o evde olursa ben anneme gider otururum herhalde :))) insan Dediğin net olacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?