2015 Şubat Anneleri

Öf! Bakıcı geldı hiç haz etmedim tanıştık fln , yarın haber vericem dedi inş kabul etmez . Bahane bulmak Lazım şimdi kabul ederse ooooof skldm

Hmmm toplanma ve sertleşme yani.

hayır ne çantası millete söylüyorum da bana delimisin der gibi bakıyorlar :) bu akşam kısmetse hazırlayacağım. kendi geceliklerim ütülenicek o yüzden biraz salladım ama oturduğum yerden hazırlamam gerek artık. olayın ciddiyetine daha yeni varanlardanım ben. o yüzden kısmetse başlıyacağım koymaya bu akşam :)

Öf! Bakıcı geldı hiç haz etmedim tanıştık fln , yarın haber vericem dedi inş kabul etmez . Bahane bulmak Lazım şimdi kabul ederse ooooof skldm
Neden begenmesın; nesini begenmedın. sen olmaz deseydın keşke. ya da begenmedıysen değişiklik oldu k.validem bakacak falan de.
hoşlanmadıysan her hareketı batar sana.

Bide bende acilma var durum vahim yani.gene senin iki hafta var benim 4 hafta ama 35 olsam rahatliycam doktordan zaten ondan snra gelirse gelsin diyodu.yarin doktora gitcm bakalim 10 gunde acilma oldumu

zaman geçiveriyor anlamıyorsun bile. işte açılma durumun olduğundan senin için 35 çok önemli ama hiç 35 e odaklama kendini. ne kadar geç doğarlarsa her türlü daha rahat olur adaptasyonları. bizim bir tanıdığımız normal doğumla 37 de doğurdu oğlunu şimdi kocaman oldu hiç öyle sıkıntı çekmedi. bebekler ne zaman geliceklerini biliyorlar,onlar aslında bizim düşündüğümüzden çok fazla güçlü küçük insanlar :)

off deli gibi uykum geldi. nerden cıktı şimdi bu uyku hali. çok işim varrrrr.

Evet benimde sonradan aşağı inmedi senin gibi . Ama karın Büyüdükçe daha çok aşağı durmaya başladı:)
Aynen haklısın sanırım , hamileliğimden önce Pilates yapıyordum , ara verince de bisiklet sürüyorduk eşimle. O da yetmedi fitnessa gittik. E şimdide pilatese gidiyorum:)
Yalnız 20 yıldır mekik çekilen karnın şimdiki halini çoooook merak ediyorum. Benim yaşım kadar :))) maşallah gerçekten sana

Bende herkese hazırla çantanı diyorum ama ne yıkandı ne ütülendi. Pff çok uzun bir işmiş gibi geliyor. Üşengeçlik had Safa'da :)))
Biz bugün yarın hazırlayalım dursun kenarda

öyle tatlım hem ikinci olmasının hemde her şeyin normal gitmesinin verdiği rahatlık var.hastane doktor konusunda haklısın doğum bu sonuçta ölüm gibi ne zaman geleceği belli olmaz.benim durumum biraz farklı ilki szeryan bunu normal istediğim için doktor hastane olarak çok az alternatifimiz var.fiyatlarda oldukça yüksek..bana yakın hastaneler özellikle çok pahalı.uzaklar uygun ama ilki sezeryan olduğu için evde sancı çekme bekleme şansım yok.istanbulun trafiği malum..ancak yanımda bi ebe olursa olabilir.bide ebe bulma telaşımız olacak.yani bizim doktor işleri biraz karışık...bu hafta bi karar vermeye çalışıcaz.

Tekmeler yerini gerilmeye yer değiştirmeye bıraktı. Yeri daraldı, ben minyonum zaten, büyüyünce sıkıştı bebe :)

Neden begenmesın; nesini begenmedın. sen olmaz deseydın keşke. ya da begenmedıysen değişiklik oldu k.validem bakacak falan de.
hoşlanmadıysan her hareketı batar sana.
Eşii öne sürücem. Sürekli 'kızım doğuracak temmuzda diip durdu, e kasın sen bir geldin o zmn buraya ? Ben o zmn napcam . Fiyat diyorum , insanlık oksun dio sonra çıkarken fiyat da konuşmadık dio. Ay o evde olursa ben anneme gider otururum herhalde :))) insan Dediğin net olacak ya

tam alışıyorum , uykum açılıyor bakıyorum mesai bitmeye başlamış : )) , benim kardeşimde senin yolunda işletme mezunu şimdi bi işyerinin muhasebesine bakıyor yükselmek zor ve uzun zaman alıyor sizin işlerde , bizimki yolun başında 21 yaşında daha : ))

Işin gerçekten zor. Allah yardımcın olsun,biran önce de istediğin gibi bir yer bulursun inş. Ebe çok önemli hatta doktordan daha önemli. Iyi bir eben varsa herşey daha iyi olur. Daha rahat bir doğum daha anlatılası güzel bir hikayeye sahip olmak için başlıca etken EBE. Benimde gittiğim kursta da var içimin ısındığı sevdiğim bir ebe ama eşim gerek görmüyor. Nr çıkarsa bahtıma artık :)
Ama hastane uzakta olsa sancılar birden gelip doğum olmuyor. Kendi arabanız varsa , sancılar daha ilk geldiğinde gidersiniz.

O konuda haklisin ama benimki gelmeye cok merakli dogum kanalinda bekliyo kasilmalari bilerek artiyo

işte yaşayıp görmek lazım şimdi tam kestiremiyorum belki cin gibi olacam hiç uyumayacam
bi arkadaşım geçenlerde anlattı 2 gün hiç uyumamış bebek ağlamış huzursuzmuş sürekli , göz doktoruna gitmiş doktor kaç gündür uyumuyosun demiş , demekki dayanılıyor sözüm ona

Tekmeler yerini gerilmeye yer değiştirmeye bıraktı. Yeri daraldı, ben minyonum zaten, büyüyünce sıkıştı bebe :)

Yani tekmeler nerde? Mesela Benim kaburgalarımın orda oluyor bazen biraz daha aşağıda. Sıkışmaz sıkışmaz o senin iç organlarını ittire ittire kendine herşeklde yer açar :)

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 93

şimdi ilk ya bilemiyoruz , belki kendimiz uyumayacaz sürekli tedirgin olacaz nefesini dinleyecez , yaşayıp görmek lazım , ama tabi uykusu ağır olanların işi daha zordur diğerlerinden

hee daha fıyatta konuşmadınız. nıye geldı o zaman? senı görmeye mı geldı?
temmuzda kızı doguracakmıs onun çocuğuna mı bakacakmış yoksa o da hamıle dıye belırtmek ıcın mı sordu.
ya da sen acık acık sor kızına mı bakacaksın o zaman para ne kadar dıye. evet kızıma bakıcam derse sende ben sureklı bırını ıstıyordum dersın.
ya cidden cok zor işler bunlar. işyerine bırını alırken sıkıntı yasıyorsun bır de bebek emanet edilecek.
ben stajyere her gun ofis temız olsun,çöpleri at diyorum ama bu sabah yıne geldım. b... götürüyor.
oysa çoğu zaman boş. facebook da,telle oynuyor. kızıyorum boş kalınca ders calıs dıye ama hiç biri yok temızlıkte yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…