2015 Şubat Anneleri

Kadın niye ölüyo? Genç yaşta mı yaşlanınca mı? Ben de eşime bana bişey olursa diye bir b Plan'ı hazırlayalım dedim. O da bir filmde başrollerden biri ölürse o film biter dedi
Yaşlı kadın ölüyo. Kanserdiya zaten o yüzden.

Sabah 8 de kalkıcam ama uykum yok uyuyamıyorum eşim sabah yataktan kazıyarak kaldıracak galiba beni:)

Dogum gunum bugun ama oglum saolsun yatarak geciriyorum bakalim esim moralimi yerine getirmek icin napck

Ayy doğum günün kutlu olsun canım oğluşun sağlıklıya sana en büyük hediye onun küçük tepikleri annesi öle deme o seni çoook seviyor sende onu çok seviyorsun hayatının erkeği olmaya geliyor kocişinin papucunu dama attırmaya geliyor

O zaman doğum günün kutlu olsun. Hayırlı daha nice yaşların olsun ailenle inşaAllah.
Tesekkur ederim cnm
O coktan hayatimin erkegi oldu ilk defa bu kadar huzurlu dogum gunum oluyo ama bi dogsun sorucam ben ona

Kızlar ya eşimin doğum günü için neyapabilirim hedıye olarak kıyafet falan almk istemyorum farklı bişy istyorm aklıma bişy gelmedi size sorayım dedim
Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok

Maasallah canım senin de bayağı olmuş.senin de ilk bebegin değil mi? Ne güzel esinle gezip tozma imkânın olmuştur rahat rahat.ben 2 aylık evliyken hamile kaldim,ilk evlilik yildonumumuzde 3 kisiydik...

Esabo nerde oturuyorsun sen onu bilemiyorum ama eğer istanbuldaysan zaten araba kullanmak bi işkence.trafiğe çıkma konusu ise tamamen senin elindeki birşey kafada biten birşey diyebilirim.onu da çözecek olan bir tek sensin.telkinle olacak is değil.gorumcem sen trafige cikabiliyorsan ben hayli hayli yaparım dedi bir heves ehliyete yazıldı ama alamadı bile dosya yaktı.Ki ben ehliyeti aldigimda 18 yaşındaydm ve bizim arabamiz yoktu.yani pratik yapabilecegim imkânım yoktu.ona rağmen inat ettim,su an ise elim Ayağım gibi o olmadan bi yere gidemiyorum sanki.kaza konusu kotu olmuş biz de bi kere kaza gecirdik gerçi eşim direksiyon daydı bi kere de ben arabayı dar bi alanda arkasını çarpıp yamulttum bayağı bu arada zaman versin yasin aşağı yukarı çıktı en az 33 yasında varsın demrk

Tövbe Estağfurullah bugüne de başağrısı yetti.Ben yatiyorum kızlar.

Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok
Madem hazırlık yapıyosun, eşinin arkadaşlarınıda çağır sürpriz olsun. Ben böyle bi sürpriz yapmıştım şok olmuştu. Ama eşleriyle gelmişlerdi tabiki:)

Anladim canim. Sen bilirsin tabi. Vucutta en kolay iyilesen yer rahim diye duymustum. Ama senin durumun farkliymis. Doktor sezeryani uygun gorduyse yapilacak bisey yok. Ama bazen cocuk kilolu,breech pozisyonunda ya da cati dar diye hemen sezeryana aliyorlar. Bunu yanlis buluyorum. Sezeryan bir ameliyat sonucta. Tehlikesi normal dogumdan fazla. Burada Isvicreli bir arkadasimin kordon dolanan cocugunu sezeryanla almak yerine normal dogurttular.

Evet tabii 23
23 ü kim kaybetmiş biz bulalım.
Yaşlandık. Hele bu yıl on yıl yaşlandım.
Çok gezdik ama gezmeseydim de çocuğum olsaydı bin kat daha mutlu olurdum.
Belli bir yaştan sonra zormuş cidden.
Bende yaşla çok alakalı.
Sen iyi yapmışsın.bir canlı olarak Evlenme amacımız üremek.zaten gezmek değil.
Sabahın beşinde manidar oldu

Ya zaten bizde zorlaya zorlaya normal doğum yapıp da diğer ülkelerde herkesin normal yapmasından belli bir problemimiz olduğu .
O konuda hemfikiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…