Yaşlı kadın ölüyo. Kanserdiya zaten o yüzden.Kadın niye ölüyo? Genç yaşta mı yaşlanınca mı? Ben de eşime bana bişey olursa diye bir b Plan'ı hazırlayalım dedim. O da bir filmde başrollerden biri ölürse o film biter dedi
O zaman doğum günün kutlu olsun. Hayırlı daha nice yaşların olsun ailenle inşaAllah.Dogum gunum bugun ama oglum saolsun yatarak geciriyorum bakalim esim moralimi yerine getirmek icin napck
Dogum gunum bugun ama oglum saolsun yatarak geciriyorum bakalim esim moralimi yerine getirmek icin napck
Tesekkur ederim cnmO zaman doğum günün kutlu olsun. Hayırlı daha nice yaşların olsun ailenle inşaAllah.
O coktan hayatimin erkegi oldu ilk defa bu kadar huzurlu dogum gunum oluyo ama bi dogsun sorucam ben onaAyy doğum günün kutlu olsun canımoğluşun sağlıklıya sana en büyük hediye onun küçük tepikleri annesi öle deme o seni çoook seviyor sende onu çok seviyorsun hayatının erkeği olmaya geliyor kocişinin papucunu dama attırmaya geliyor
Tesekkur ederimhashande nice yaslara cnn ailenle
Tesekkur ederim cnm
O coktan hayatimin erkegi oldu ilk defa bu kadar huzurlu dogum gunum oluyo ama bi dogsun sorucam ben ona
Artik poposu mu baska yeri mi bilmiyorum ama canini yakicampoposunu ısırırsın annesi doğsun hele
Tesekkur ederim cnmIyi kş doğdun tatlımmmhashande
Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yokKızlar ya eşimin doğum günü için neyapabilirim hedıye olarak kıyafet falan almk istemyorum farklı bişy istyorm aklıma bişy gelmedi size sorayım dedim
Estağfurullah.
Kız ben 8 yıldır evliyim. Benim arabasız çilemi görsen yollarda perişanım. Müşteriler hep diyo senin neden araban yok. Prestij yerlerde ama ben araba kullanamıyorum. 15 yıldır ehliyetim var ama aşırı korkuyorum. Gittik otom.araba aldık ama mesele vites işi falan değil.
Bir sabah 6 da sınava gidiyorduk adamın biri bize arkadan çarptı ve ben ne olduğunu anlamadım bomba falan patladı sandım altımızda. Günlerce kendime gelemedim.
Keşke kullansam. Çok azimliyimdir.yapamıyorum demeyi hiç sevmem ama bu değişik bir şey.
Tesekkur ederim
Madem hazırlık yapıyosun, eşinin arkadaşlarınıda çağır sürpriz olsun. Ben böyle bi sürpriz yapmıştım şok olmuştu. Ama eşleriyle gelmişlerdi tabiki:)Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok
Anladim canim. Sen bilirsin tabi. Vucutta en kolay iyilesen yer rahim diye duymustum. Ama senin durumun farkliymis. Doktor sezeryani uygun gorduyse yapilacak bisey yok. Ama bazen cocuk kilolu,breech pozisyonunda ya da cati dar diye hemen sezeryana aliyorlar. Bunu yanlis buluyorum. Sezeryan bir ameliyat sonucta. Tehlikesi normal dogumdan fazla. Burada Isvicreli bir arkadasimin kordon dolanan cocugunu sezeryanla almak yerine normal dogurttular.Benim bahsettiğim yırtıkla sizin dediğiniz aynı şey mi acaba?
Şimdi ben rahim ameliyatı oldum ordan parça aldılar ve rahim duvarı zarar görmüş olabilirmiş. Ondan dolayı rahimde yırtılma veya iç kanama olabilirmiş. Bundan bahsediyorum. Doğum sırasındaki yırtık başka sanırım.
Evet tabii 23Maasallah canım senin de bayağı olmuş.senin de ilk bebegin değil mi? Ne güzel esinle gezip tozma imkânın olmuştur rahat rahat.ben 2 aylık evliyken hamile kaldim,ilk evlilik yildonumumuzde 3 kisiydik...
Esabo nerde oturuyorsun sen onu bilemiyorum ama eğer istanbuldaysan zaten araba kullanmak bi işkence.trafiğe çıkma konusu ise tamamen senin elindeki birşey kafada biten birşey diyebilirim.onu da çözecek olan bir tek sensin.telkinle olacak is değil.gorumcem sen trafige cikabiliyorsan ben hayli hayli yaparım dedi bir heves ehliyete yazıldı ama alamadı bile dosya yaktı.Ki ben ehliyeti aldigimda 18 yaşındaydm ve bizim arabamiz yoktu.yani pratik yapabilecegim imkânım yoktu.ona rağmen inat ettim,su an ise elim Ayağım gibi o olmadan bi yere gidemiyorum sanki.kaza konusu kotu olmuş biz de bi kere kaza gecirdik gerçi eşim direksiyon daydı bi kere de ben arabayı dar bi alanda arkasını çarpıp yamulttum bayağıbu arada zaman versin yasin aşağı yukarı çıktı en az 33 yasında varsın demrk
Ya zaten bizde zorlaya zorlaya normal doğum yapıp da diğer ülkelerde herkesin normal yapmasından belli bir problemimiz olduğu .Anladim canim. Sen bilirsin tabi. Vucutta en kolay iyilesen yer rahim diye duymustum. Ama senin durumun farkliymis. Doktor sezeryani uygun gorduyse yapilacak bisey yok. Ama bazen cocuk kilolu,breech pozisyonunda ya da cati dar diye hemen sezeryana aliyorlar. Bunu yanlis buluyorum. Sezeryan bir ameliyat sonucta. Tehlikesi normal dogumdan fazla. Burada Isvicreli bir arkadasimin kordon dolanan cocugunu sezeryanla almak yerine normal dogurttular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?