2015 Şubat Anneleri

bu saatte günaydınn :)

uyandım uykum da kaçtı ya
boğazım acıyor, geniz akıntım da var, burnum da akmaya başladı yavaştan dr yolu gözükecek galiba bana

öğlene eşim bir gelse de baksa bana
hastayken yalnız olmak zormuş arkadaş geldi çocuklarıyla onlar buradayken nasıl iyi hissetmiştim.

Kızlar ya eşimin doğum günü için neyapabilirim hedıye olarak kıyafet falan almk istemyorum farklı bişy istyorm aklıma bişy gelmedi size sorayım dedim

Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok

hediyenizi alın yine ama klasik olsa bile birazcık kaleminiz varsa güzel bir mektupla süsleyebilirsiniz. bebişlerinizin ağzından da olabilir bu mektup.

haaha gunaydin diyor hanimlar, iki saatdir uyaniigim uykum kaçti netde gezindim alisveris ayptim
simdi uyuma vakdi
size iyi sohbletler

saat başı uyanarak kendimi zorlayarak yattım 4 saat gözlerim yanıyor diye; ama artık dayanamadım boğazımın acısına kalktım ıhlamur içtim şimdi de benim uykum kaçtı...
şimdi de sana iyi uykularr

Şu kalan 7 haftayı da hayırlısıyla bir tamamlasam bu tosun Paşa oğlum kızımı ezecek die korkuyorum kucak da kucak diyo kıyamıyorum daha o bile bebek çok seviyorum evlâtlarımı Rabbim herkesin evladını ailesine bağışlasın . Hormonlar tavan yaptı yine

Gunaydin kizlae ruyamda hashande yi gordum ruyamda bikinc alti sanirim dun burda okudugum icin etkisinde mi kaldimki pkasss la komsular ben artiik dayanamiyorum bebek cikiyo diyo pkassda hemen onu doktora goturuyo acil doguma aliyolar okdr kolay nirmal.dogum oluyoki bebegide cok tatli kuveze giriyo ama doktorlar bir haftaya cikar hic bir sikintinyok diyolardi aman ruya olsunda bebisi saglikla vaktinde gelsin inss

Günaydın. Gece uyuyamadım. Tam uyudum derken namaz saati geldi. Namazdan sonrada uykum kaçtı. Saat zaten 8 de kalkıcaktım. Nette dolaşıyorum. Eminönüne gitcem inşaAllah bugün. Oralarda uyuyup kalmazsam iyi:)

iremguzum canim hani bahaetmistim ya bi arkadasin bebegi 36da tersti doktor no p anic doner demisti. 37de gitmis bebe donmus hatta kanala yerlesmeye calisiyomus :) hadi darısı başına :)

Günaydın. Gece uyuyamadım. Tam uyudum derken namaz saati geldi. Namazdan sonrada uykum kaçtı. Saat zaten 8 de kalkıcaktım. Nette dolaşıyorum. Eminönüne gitcem inşaAllah bugün. Oralarda uyuyup kalmazsam iyi:)
Bende gece birde uyudum nornal sartlarda 11 de falan uyanmam gerekiyodu ama bugun uyuyamadim nedense

Ben ayak tırnaklarımı da kestiriyorum ikidir.. göbeğimden yanaşamıyorum ki

Kızlar ya eşimin doğum günü için neyapabilirim hedıye olarak kıyafet falan almk istemyorum farklı bişy istyorm aklıma bişy gelmedi size sorayım dedim
Ben olsam şu anki durumumada bağlı olarak karnımdaki bebişimden babasına çooook duygusal bir mektup yazardım yanınada çok küçük anlamlı bir hediye

Ben araba kullanıyorum üniversitede okula arabayla giderdim ama artık araba yerine taksi kullanıyorum. Bir şöförün olması daha çok işime geliyor. Okulda çok yoruluyorum araba sürerken de yorulduğumu düşünüyorum o yüzden araba işine girmedim. Araba alsam kesin kendime şöför de tutarım diyordum. Ama şimdi bebiş için arabayı tekrar düşünücem. Çünkü sadece işe gidip gelmekte kullanılmayacak artık. biç otomatik araba kullanmadım ama rahat olduğunu Söylüyorlar. Bir tane otomatik araba alayım diyorum ben de

Araba kullanırken nasıl yoruluyorsunuz bilmiyorum. Eşimde yoruluyorum diyo. Otom.çok farkediyormuş.

Günaydın hatunlar.. Sağ bacağımı kökünden kesmişler sanki,belimin sağına vuruyo ağrısı,zorlanıyorum yürürken.. Kasılmalarım da cabası.. Allahtan annem var,elim ayağım oldu benim,hep dua ediyorum ona.. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…