2015 Şubat Anneleri

sabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo

Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok

Hangi Takım'ı tutuyorsa bir ona bir oğluşuna forma al acayip hoşuna gider

Son demlerimizi yaşıyoruz biraz daha sabret. O düşünceler hepimizde var sen dile getirmişsin ağlayasın gelmiş.
Ben yine sabaha kadar ağladım. Duramıyorum.

Iyi ki ofisteymişsin. Çıkar bu Düşünceleri aklından. Bebişine banyo yaptırdığını düşün onun süt poposunu öptüğünü düşün ona şarkı söylediğini konuştuğunu düşün. O da sana gülücükler atsın

[="meryemkuzu, post: 38487073, member: 596295"]sabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo [/QUOTE]

Hic de bencil degilsin canimnayni dusunceler benim aklimdan da geciyor.hele simdi karnimbukadar sismisken aynaya bile bakamityorum, aklimdan nelerneler geciyor... Yani yanliz degilsin... Ve cok az kaldi .....

Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok
Aa iyi fikirmiş ikisinide aynı suveter ama tabi bnm yapmam imkansız

o tedirginlik zamanla geçiyor esobacım. bende istanbulda öğrendim araba kullanmayı. ilk başlarda on dakikalık mesafede bile gerimekten sırtım,boynum tutuluyodu. aynı anda sağlı sollu geçen mi dersin, makas atan mı, sıkıştıran kamyoncular mı dersin. ama hepsine alışıyosun zamanla. bence kendine fırsat versen sende yaparsın.

Ya işte bende böyle bişey istyorum ama imkansz benm yazmam hiç becerememm

Ben olsam şu anki durumumada bağlı olarak karnımdaki bebişimden babasına çooook duygusal bir mektup yazardım yanınada çok küçük anlamlı bir hediye
Cok istyorum ama yazabileceğimi sanmıyorum örnek bişeyler yazablirsenn beklerim yanii

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) benim de babam geldi yanıma annem çalıştığı için gelemiyor bi süre babam burda olscak en azından yemek işini ütü çamaşır işini halleder. Tabi bu süreçte kocamla babam arasında gerginlik olmaz inşAllah :) ikiside benim dediğim olsun dedikleri için ara sıra inatlaşırlar neyse sağlık olsun bi süre idare etcez öptümmm

[QUOTesoba, post: 38486924, member: 341682"]Araba kullanırken nasıl yoruluyorsunuz bilmiyorum. Eşimde yoruluyorum diyo. Otom.çok farkediyormuş.[/QUOTE]

Ben cok yoruluyorum otom. de bile, eşim kendini kasıyorsun diyor rahat kullanamiyorum hicbanagore değil araç kullanmak. Litchi gibi beni de birileri götürsün istiyorum misss.

bunların belkıde hepsı olacak ama sen sandığın kadar caresız olmayacaksın.. sakinleş ve zamana bırak..yarın ve sonrası ıcın bugünden hayatı kendıne zından etme deliii
utu yapan yemek yapan babasaka gıbı..hadı gozun aydın

sızın evın orda camasır yıkamak komsuların kızmasına bır sebepmı ust kat komsumum bana yaptıklarını yapsan demekkı senı lınc ederler

Genelde dokuzdan önce pek makina çalıştırmak istemiyorum. Kızmazlar belki ama bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamam gerektiği için öyle düşündüm. Bugün ekstrem bir durum oldu artık

Hani Şu Bebek Kıyafetlerini Yıkayın Ütüleyin Çok Uğraştırıyo Zaman Alıyo Diyen Arkadaşlar Vardı Yaa Sonuna Kadar Katılıyorum. Yıka Yıka Bitmiyo Yıkananlar Kurumuyo Kuruyanlar Ütülenmiyo Minnacık Şeyler Yapmayanlar Hemen Başlasınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…