- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Dogum gunum bugun ama oglum saolsun yatarak geciriyorum bakalim esim moralimi yerine getirmek icin napck
Bende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok
Son demlerimizi yaşıyoruz biraz daha sabret. O düşünceler hepimizde var sen dile getirmişsin ağlayasın gelmiş.sabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo
Araba kullanırken nasıl yoruluyorsunuz bilmiyorum. Eşimde yoruluyorum diyo. Otom.çok farkediyormuş.
sabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo
gunaydınnnnnn sabah şekerlerii...
şu çamaşırımı asıp geliyorum bekleyın anacımmm
Aa iyi fikirmiş ikisinide aynı suveter ama tabi bnm yapmam imkansızBende cok dusunuyorum aklima bisey gelmiyor persembe dogum gunu pastasini boregini yapayim ama boyle supriz tarzi bulamadik annem damadina suveter ordu aynisindan oglusumada oruyo hediyesini buldu ben de fosss hic bir fikir yok
Estağfurullah.
Kız ben 8 yıldır evliyim. Benim arabasız çilemi görsen yollarda perişanım. Müşteriler hep diyo senin neden araban yok. Prestij yerlerde ama ben araba kullanamıyorum. 15 yıldır ehliyetim var ama aşırı korkuyorum. Gittik otom.araba aldık ama mesele vites işi falan değil.
Bir sabah 6 da sınava gidiyorduk adamın biri bize arkadan çarptı ve ben ne olduğunu anlamadım bomba falan patladı sandım altımızda. Günlerce kendime gelemedim.
Keşke kullansam. Çok azimliyimdir.yapamıyorum demeyi hiç sevmem ama bu değişik bir şey.
Ya işte bende böyle bişey istyorum ama imkansz benm yazmam hiç becerememmbu saatte günaydınn :)
uyandım uykum da kaçtı ya
boğazım acıyor, geniz akıntım da var, burnum da akmaya başladı yavaştan dr yolu gözükecek galiba bana
öğlene eşim bir gelse de baksa bana
hastayken yalnız olmak zormuş arkadaş geldi çocuklarıyla onlar buradayken nasıl iyi hissetmiştim.
hediyenizi alın yine ama klasik olsa bile birazcık kaleminiz varsa güzel bir mektupla süsleyebilirsiniz. bebişlerinizin ağzından da olabilir bu mektup.
Cok istyorum ama yazabileceğimi sanmıyorum örnek bişeyler yazablirsenn beklerim yaniiBen olsam şu anki durumumada bağlı olarak karnımdaki bebişimden babasına çooook duygusal bir mektup yazardım yanınada çok küçük anlamlı bir hediye
sızın evın orda camasır yıkamak komsuların kızmasına bır sebepmıBen de bu sabah çamaşır yıkadım Komşular kızmasa bari
sabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo
utu yapan yemek yapan babaGünaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) benim de babam geldi yanıma annem çalıştığı için gelemiyor bi süre babam burda olscak en azından yemek işini ütü çamaşır işini halleder. Tabi bu süreçte kocamla babam arasında gerginlik olmaz inşAllah :) ikiside benim dediğim olsun dedikleri için ara sıra inatlaşırlar neyse sağlık olsun bi süre idare etcez öptümmm
sızın evın orda camasır yıkamak komsuların kızmasına bır sebepmıust kat komsumum bana yaptıklarını yapsan demekkı senı lınc ederler
Ohhh Ne Güzel Çok Sevindim Hadi Bitirinde Foto Koy Merak EttimTamam senin isim kartlarını da yapıyoruz çok güzel oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?