2015 Şubat Anneleri

Günaydın en sevdiğim topic, günaydın minnoş bebişler, günaydın güzel arkadaşlarım.
Bir kaç gündür çok düzenli giremiyorum, özledim yazılarınızı, kaldığım yerden okumaya başlayacağım.Bugün herkesin çamaşır günü anlaşıldı ben de artık bebikin kıyafetleri yıkayayım diyorum.Etiketlerini de keseyim, zaten dün bütün gece rüyamda bebek kıyafetlerinden etiket kesiyordum , bence bu bana bir mesajdı Sizi seviyorum ve harika bir gün diliyorum hepimize.

günaydınn :)
maşallah aynı benim babam, gerçi eşim de yemek işi hariç hallediyor hepsini

günaydın canolar,
tekmeli günden merhaba hepinize bugün pazar var malum ben gene pazar arabasını işe getirdim kim bilir kaç kilo alışveriş yapcam son artık bu saatten sonra gitmem ben artık o yüzden bugün stok yapcam :) haftaya da yılbaşı akşam kociş gelmezse yine eve çıkcaz onlarla allah bana kolaylık versin hadi eyi günler olsun bugün herkese :)

anne olmaya baslamissin o yuzden bu dusunceler. Hepimiz iyi anne olucaz ins huzurlu bebeklerimiz olacak ins

ben gece yıkıyorum..yanı 10 dan sonra hem b. makınesını hem de camasır mak. gercı ses olması ımkansız cunkubenım c .makınem balkonda duruyor hayatla ilişiği kesık yanı

Akşam Kociş gelsin mümkünse. Gelemezse de taksiye bin az gidicem ama taşıyamıyorum de taksiciler götürecektir. Taksimetrede yazdığından daha fazla ödersin. Sakın kendin Taşıma. Hastanede yattığın Zaman'ları nasıl unuttun yaa

Gunaydin gripli oksuruklu bir sabahtan.
E rapor alsam aktaracagim gunlerden gidicek. Gideyim okula oturdugum yerden ders anlatayim bari haha

Gunaydin gripli oksuruklu bir sabahtan.
E rapor alsam aktaracagim gunlerden gidicek. Gideyim okula oturdugum yerden ders anlatayim bari haha

Sizin tahtalar tebeşirli mi hala? Aslında Tepegöz falan olsa oturduğun yerden yazdığını ekrana yansıtsa süper olur.

dun sabah Mevlana Hz .lerını anma adına bır program duzenlenmıstı ..yavru kuşla oraya gittik..ordan ağrıda esıme gel bızı al gezmelere gotur dedım avm ye gıttık..e-bebekten sut saklama posetı aldım..baby-me marka 13 lıra ucuz geldı gözüme..daha once kullanmadığımdan cok para vermek ıstemedım..ınsaallah doldurup kullanacak ımkanı verır yüce rabbım. sonrada lcw ye gırdık kızıma ciciler aldık..hepı topu bu kadar ıste..toplasanız 1 saat gezmedım..ben ıkı buklum elımbelımde nerdeyse karnımı tasırmısıznız dıye mıllettten yardım ısteyeck hale geldım..

snra dedım Allahım ıyıkı bu haftalara ıs bırakmamışım..ve bebegın herseyını hazırlamışım..
halen yapmayan arkadaşlar Allah yardım etsın

valla canım hiç sorma doktor 15 ocakta doğum belki dedi ben hala neler yapıyom hiç akılanmıcam bak daha perdeler yıkancak bi alahın kulu yardım etmiyo mutfak dolaplarının altını sildim üstü yine bekliyo 9 ocakta izne ayrılıyom daha kadın bulamadım gelsin temizlesin diye her şeyimi kendim yapıyom demiyo ki kimse bu kadın kıpırdayamıyo alah bana sabır güç kuvvet versin kızımda yardımcı olsun çıkmak istemesin hemen :)

Aynen ben son postayı dün yıkadım bugün ütülicem ama üç günümü aldı resmen bel ağrısıda cabası ama olsun onlar için herşeye değer

büyük elti canımı sıktı
yine kıskançlık çekemezlik triplerine girmiş
kv ameliyat oldu bana yolculuk yasak ki şurda kalmış 1.5 ay
gelmeyenler gelsin baksın kv ye diye söyleniyormuş
kendileri hamile halde çok işlerini yapmaya gitmiş bende gidebilirmişim
kv teklif dahi etmedi biliyor çünkü
nefret ediyorum bu kadından yüzüme gülüp arkamdan konuşması hiç hoş değil
daha telefon edip bebeği tebrik edecek bakalım doğumda arayacakmı
bişey varsa yüzüme söylesin arkamdan konuşmsın
yazın gittiğimde arkamdan lafların geliyor mümkünse yüzüme karşı söyle diğer türlü çok çirkin oluyor diyeceğim

Halen yapmayan arkadaş ben oluyorum

Sizin tahtalar tebeşirli mi hala? Aslında Tepegöz falan olsa oturduğun yerden yazdığını ekrana yansıtsa süper olur.
yok beyaz tahta. Akilli tahta var aslinda her okulda ama bize gelmedi daha. Anlatiyorum bir sekilde halim ortada. Ztn dersler bitiyor artik sinavlar not teslimi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…