Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) benim de babam geldi yanıma annem çalıştığı için gelemiyor bi süre babam burda olscak en azından yemek işini ütü çamaşır işini halleder. Tabi bu süreçte kocamla babam arasında gerginlik olmaz inşAllah :) ikiside benim dediğim olsun dedikleri için ara sıra inatlaşırlar neyse sağlık olsun bi süre idare etcez öptümmm
günaydınn :)
maşallah aynı benim babam, gerçi eşim de yemek işi hariç hallediyor hepsini
anne olmaya baslamissin o yuzden bu dusunceler. Hepimiz iyi anne olucaz ins huzurlu bebeklerimiz olacak inssabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo
Benim babam da öyle. Bu bence disiplinli iş yaptıklarından oluyor asker veya polisler ve tabii cenderme ler iyi ev işi de yapıyor
ben gece yıkıyorum..yanı 10 dan sonra hem b. makınesını hem de camasır mak. gercı ses olması ımkansız cunkubenım c .makınem balkonda duruyor hayatla ilişiği kesık yanıGenelde dokuzdan önce pek makina çalıştırmak istemiyorum. Kızmazlar belki ama bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamam gerektiği için öyle düşündüm. Bugün ekstrem bir durum oldu artık
günaydın canolar,
tekmeli günden merhaba hepinize bugün pazar var malum ben gene pazar arabasını işe getirdimkim bilir kaç kilo alışveriş yapcam son artık bu saatten sonra gitmem ben artık o yüzden bugün stok yapcam :) haftaya da yılbaşı akşam kociş gelmezse yine eve çıkcaz onlarla allah bana kolaylık versin hadi eyi günler olsun bugün herkese :)
ikisi de başak burcu bir de
ikisi de başak burcu bir de
Gunaydin gripli oksuruklu bir sabahtan.
E rapor alsam aktaracagim gunlerden gidicek. Gideyim okula oturdugum yerden ders anlatayim bari haha
valla canım hiç sorma doktor 15 ocakta doğum belki dedi ben hala neler yapıyom hiç akılanmıcam bak daha perdeler yıkancak bi alahın kulu yardım etmiyo mutfak dolaplarının altını sildim üstü yine bekliyo 9 ocakta izne ayrılıyom daha kadın bulamadım gelsin temizlesin diye her şeyimi kendim yapıyom demiyo ki kimse bu kadın kıpırdayamıyo alah bana sabır güç kuvvet versin kızımda yardımcı olsun çıkmak istemesin hemen :)Akşam Kociş gelsin mümkünse. Gelemezse de taksiye bin az gidicem ama taşıyamıyorum de taksiciler götürecektir. Taksimetrede yazdığından daha fazla ödersin. Sakın kendin Taşıma. Hastanede yattığın Zaman'ları nasıl unuttun yaa
Ama senin duygularınla yazılmalı canım bence yazdığın birkaç kendi duygun bile çok etkileyici olur benceCok istyorum ama yazabileceğimi sanmıyorum örnek bişeyler yazablirsenn beklerim yanii
Aynen ben son postayı dün yıkadım bugün ütülicem ama üç günümü aldı resmen bel ağrısıda cabası ama olsun onlar için herşeye değerHani Şu Bebek Kıyafetlerini Yıkayın Ütüleyin Çok Uğraştırıyo Zaman Alıyo Diyen Arkadaşlar Vardı Yaa Sonuna Kadar Katılıyorum. Yıka Yıka Bitmiyo Yıkananlar Kurumuyo Kuruyanlar Ütülenmiyo Minnacık Şeyler Yapmayanlar Hemen Başlasınnnnnnn
dun sabah Mevlana Hz .lerını anma adına bır program duzenlenmıstı ..yavru kuşla oraya gittik..ordan ağrıda esıme gel bızı al gezmelere gotur dedımavm ye gıttık..e-bebekten sut saklama posetı aldım..baby-me marka 13 lıra ucuz geldı gözüme..daha once kullanmadığımdan cok para vermek ıstemedım..ınsaallah doldurup kullanacak ımkanı verır yüce rabbım. sonrada lcw ye gırdık kızıma ciciler aldık..hepı topu bu kadar ıste..toplasanız 1 saat gezmedım..ben ıkı buklum elımbelımde nerdeyse karnımı tasırmısıznız dıye mıllettten yardım ısteyeck hale geldım..
snra dedım Allahım ıyıkı bu haftalara ıs bırakmamışım..ve bebegın herseyını hazırlamışım..
halen yapmayan arkadaşlar Allah yardım etsın
yok beyaz tahta. Akilli tahta var aslinda her okulda ama bize gelmedi daha. Anlatiyorum bir sekilde halim ortada. Ztn dersler bitiyor artik sinavlar not teslimi vs.Sizin tahtalar tebeşirli mi hala? Aslında Tepegöz falan olsa oturduğun yerden yazdığını ekrana yansıtsa süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?