Ahhh canim benim 2. Olmasina rahmen neler geciyo kafamdan kizimin sevgisi 2 ye bokunurmu ben yine hep kizimi severim okdr kiloyu vermisken simdi yine sistim nasil vericem yapmasamiydim daha neler nelersabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo
Ben de varim. Sadece birkac birsey aldim. Her kiyafetini utulemem ben. Dogunca yapamayacagim icin. Hastane cantasindakileri utulerim sadece. Cabuk bitiyor. Iki gunluk is. Sagligimiz yerinde olsun yeter kiHalen yapmayan arkadaş ben oluyorum
Sen hastane olarak gata ya mı gidiyorsun canımcım. Benim doğduğum hastane de orası. Bence en iyi hastane orası Ankara'da.
valla canım hiç sorma doktor 15 ocakta doğum belki dedi ben hala neler yapıyom hiç akılanmıcam bak daha perdeler yıkancak bi alahın kulu yardım etmiyo mutfak dolaplarının altını sildim üstü yine bekliyo 9 ocakta izne ayrılıyom daha kadın bulamadım gelsin temizlesin diye her şeyimi kendim yapıyom demiyo ki kimse bu kadın kıpırdayamıyo alah bana sabır güç kuvvet versin kızımda yardımcı olsun çıkmak istemesin hemen :)
Canim alakasiz olucak ama oksuruk icin doktprun onlem alalim dedigi senmiydin:)o tedirginlik zamanla geçiyor esobacım. bende istanbulda öğrendim araba kullanmayı. ilk başlarda on dakikalık mesafede bile gerimekten sırtım,boynum tutuluyodu. aynı anda sağlı sollu geçen mi dersin, makas atan mı, sıkıştıran kamyoncular mı dersin. ama hepsine alışıyosun zamanla. bence kendine fırsat versen sende yaparsın.
büyük elti canımı sıktı
yine kıskançlık çekemezlik triplerine girmiş
kv ameliyat oldu bana yolculuk yasak ki şurda kalmış 1.5 ay
gelmeyenler gelsin baksın kv ye diye söyleniyormuş
kendileri hamile halde çok işlerini yapmaya gitmiş bende gidebilirmişim
kv teklif dahi etmedi biliyor çünkü
nefret ediyorum bu kadından yüzüme gülüp arkamdan konuşması hiç hoş değil
daha telefon edip bebeği tebrik edecek bakalım doğumda arayacakmı
bişey varsa yüzüme söylesin arkamdan konuşmsın
yazın gittiğimde arkamdan lafların geliyor mümkünse yüzüme karşı söyle diğer türlü çok çirkin oluyor diyeceğim
Canim babanmi yemek utu yapicak vallahi helal olsun bole bi babayada esin bir muddet susuversin lutfenGünaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) benim de babam geldi yanıma annem çalıştığı için gelemiyor bi süre babam burda olscak en azından yemek işini ütü çamaşır işini halleder. Tabi bu süreçte kocamla babam arasında gerginlik olmaz inşAllah :) ikiside benim dediğim olsun dedikleri için ara sıra inatlaşırlar neyse sağlık olsun bi süre idare etcez öptümmm
yok elemem zaten perdeleri falan bulcam bi kadın gelip yapsın temizlikte yapsın gelince öle anlaşcamAllah tabii ki güç kuvvet versin korusun inşallah canım. Senin ağır kaldırmamak Eğilip ya da uzanıp birşey silmemen lazım. Bırak yapanın yoksa da kalsın inan hiç değerli değil. Bir de bu zamana kadar kimse gelip bir işin ucundan tutmamış Yardıma ihtiyacın var mı dememiş mümkünse bundan sonra da gelmesinler. Perde falan yıkamayı bırak kadın bulursan o yapsın ama bulamazsan da sakın girişme o işlere.
Ya öyle konuşan illa ki oluyor. Burada söz sana değil üzerine alınma canım. Allah kimsenin eline düşürmesin hastalık çok zor.
birde bunlar karı koca benim kendi memleketime gitmemi bile çekemiyorlar onlara göre ne gerek var
memleketime değilde eşimin memelketine gitmemi istiyorlar ben eşim olmadan oraya ne diye gideceğim
eşim giderse bende giderim o gitmezse ben neden gideyim
kendileri izmirde yaşarken çoooook gidermiş kv memleketinede ben neden oraya değilde kendi aileme gidiyormuşum
onun zamanında yaşadıklarını yada yaptıklarını ben neden yapmıyormuşum yaşamıyormuşum
kendisiyle kıyaslıyor sürekliyor gitti gitmedi geldi gelmedi
off daraldım sabah sabah
Denerimde hiç sanmıyorummAma senin duygularınla yazılmalı canım bence yazdığın birkaç kendi duygun bile çok etkileyici olur bence
Kıyaslıyor işte boş kalmış demek o da sana sarmaya başladı kafadan. Bunları kim söylüyor size? Kendi mi söylüyor başka arada laf taşıyan biri mi var?
eşimin abisi eşime telefon açıp kusmuştu bütün bunları benim karım zamanında çok gitti temmuz ne diye gelmiyor annemin evini temizlesin işini yapsın vs..ozaman doğudayız tabi mesafe daha uzun 19 saatlikyol..o şekilde haberim oldu
kımse kv yada kp ıne bakmak zorunda degıl..gelınısın dıye dınen de böyle bır mecburıyetın yok..kendısı bakmış (lutfetmıs) herkesten de aynı yaklaşımı bekleyemez..ona ne !büyük elti canımı sıktı
yine kıskançlık çekemezlik triplerine girmiş
kv ameliyat oldu bana yolculuk yasak ki şurda kalmış 1.5 ay
gelmeyenler gelsin baksın kv ye diye söyleniyormuş
kendileri hamile halde çok işlerini yapmaya gitmiş bende gidebilirmişim
kv teklif dahi etmedi biliyor çünkü
nefret ediyorum bu kadından yüzüme gülüp arkamdan konuşması hiç hoş değil
daha telefon edip bebeği tebrik edecek bakalım doğumda arayacakmı
bişey varsa yüzüme söylesin arkamdan konuşmsın
yazın gittiğimde arkamdan lafların geliyor mümkünse yüzüme karşı söyle diğer türlü çok çirkin oluyor diyeceğim
Kıyaslıyor işte boş kalmış demek o da sana sarmaya başladı kafadan. Bunları kim söylüyor size? Kendi mi söylüyor başka arada laf taşıyan biri mi var?
bende süt içtm ama hiç hareket yok
işyerindeyim yatamıyorumdtatlı da yedim bakalım değişiklik olacakmı
korkmaya başladım artık
kımse kv yada kp ıne bakmak zorunda degıl..gelınısın dıye dınen de böyle bır mecburıyetın yok..kendısı bakmış (lutfetmıs) herkesten de aynı yaklaşımı bekleyemez..ona ne !
ben senınyerınde olsam zerre kadar canım sıkılmaz..kendısı yle konusurkende derım saol Allah razı olsun bakmışsın ıyı yapmışsın :))
belki o da kendince haklıdır bilemem
ama keyfi bir durum değil bu eşim giderse giderim o gitmezse bende gitmem zaten eşimde tek yollamaz
senede 20 gün izin nerede kullanalım
onun eşi zamanında gönderdiyse -kendi deyimiyle- ailesine kullandırttıysa bunda benşm suçum ne
gittiğimde bende üstümedüşeni yapıorum
anladığım kadarıyla esın senden taraf..eger oda böyle dusunseydı asılsorun o zaman olurdu..kım ne derse desın.hıcccc umursama..değmez!birde bunlar karı koca benim kendi memleketime gitmemi bile çekemiyorlar onlara göre ne gerek var
memleketime değilde eşimin memelketine gitmemi istiyorlar ben eşim olmadan oraya ne diye gideceğim
eşim giderse bende giderim o gitmezse ben neden gideyim
kendileri izmirde yaşarken çoooook gidermiş kv memleketinede ben neden oraya değilde kendi aileme gidiyormuşum
onun zamanında yaşadıklarını yada yaptıklarını ben neden yapmıyormuşum yaşamıyormuşum
kendisiyle kıyaslıyor sürekliyor gitti gitmedi geldi gelmedi
off daraldım sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?