2015 Şubat Anneleri

Ahhh canim benim 2. Olmasina rahmen neler geciyo kafamdan kizimin sevgisi 2 ye bokunurmu ben yine hep kizimi severim okdr kiloyu vermisken simdi yine sistim nasil vericem yapmasamiydim daha neler neler

Halen yapmayan arkadaş ben oluyorum
Ben de varim. Sadece birkac birsey aldim. Her kiyafetini utulemem ben. Dogunca yapamayacagim icin. Hastane cantasindakileri utulerim sadece. Cabuk bitiyor. Iki gunluk is. Sagligimiz yerinde olsun yeter ki

Sen hastane olarak gata ya mı gidiyorsun canımcım. Benim doğduğum hastane de orası. Bence en iyi hastane orası Ankara'da.

evet canım gata ya gidiyorum. ne güzel :) arkadaş söylemese hiç aklıma gelmezdi gata benim nedense
evet memnunum ben de çok; diğerlerini tanıma fırsatım olmadı 1 buçuk sene olmadı buraya geleli

Allah tabii ki güç kuvvet versin korusun inşallah canım. Senin ağır kaldırmamak Eğilip ya da uzanıp birşey silmemen lazım. Bırak yapanın yoksa da kalsın inan hiç değerli değil. Bir de bu zamana kadar kimse gelip bir işin ucundan tutmamış Yardıma ihtiyacın var mı dememiş mümkünse bundan sonra da gelmesinler. Perde falan yıkamayı bırak kadın bulursan o yapsın ama bulamazsan da sakın girişme o işlere.

Canim alakasiz olucak ama oksuruk icin doktprun onlem alalim dedigi senmiydin:)

birde bunlar karı koca benim kendi memleketime gitmemi bile çekemiyorlar onlara göre ne gerek var
memleketime değilde eşimin memelketine gitmemi istiyorlar ben eşim olmadan oraya ne diye gideceğim
eşim giderse bende giderim o gitmezse ben neden gideyim
kendileri izmirde yaşarken çoooook gidermiş kv memleketinede ben neden oraya değilde kendi aileme gidiyormuşum
onun zamanında yaşadıklarını yada yaptıklarını ben neden yapmıyormuşum yaşamıyormuşum
kendisiyle kıyaslıyor sürekliyor gitti gitmedi geldi gelmedi
off daraldım sabah sabah

Ya öyle konuşan illa ki oluyor. Burada söz sana değil üzerine alınma canım. Allah kimsenin eline düşürmesin hastalık çok zor.

Canim babanmi yemek utu yapicak vallahi helal olsun bole bi babayada esin bir muddet susuversin lutfen

yok elemem zaten perdeleri falan bulcam bi kadın gelip yapsın temizlikte yapsın gelince öle anlaşcam

Ya öyle konuşan illa ki oluyor. Burada söz sana değil üzerine alınma canım. Allah kimsenin eline düşürmesin hastalık çok zor.

tabiki öyle kv çok üzülüyorum kızı yok kaldı elimize ama ben her zaman kendisinede söylemişimdir
çok çok büyük rahatsızlıklar oldugunda bizde üstümüze düşeni yaparız sokağa atacak değiliz
ki bir evlat dünyaya getireceğiz allah nasip ederse bizde yaşlanacağız
böyle durumlarda arkamdan konuşmasın açsın telefon söylesin ben keyfimden gelemiyor değilimki
bunda olmadı başka bir müşkül durumdada ben giderim gitmem yapmam etmem demiyorum

Kıyaslıyor işte boş kalmış demek o da sana sarmaya başladı kafadan. Bunları kim söylüyor size? Kendi mi söylüyor başka arada laf taşıyan biri mi var?

Kıyaslıyor işte boş kalmış demek o da sana sarmaya başladı kafadan. Bunları kim söylüyor size? Kendi mi söylüyor başka arada laf taşıyan biri mi var?

eşimin abisi eşime telefon açıp kusmuştu bütün bunları benim karım zamanında çok gitti temmuz ne diye gelmiyor annemin evini temizlesin işini yapsın vs..ozaman doğudayız tabi mesafe daha uzun 19 saatlikyol..o şekilde haberim oldu

Ayıp etmişler boşver takmayın abiyi de yengeyi de. Kv zaten durumu biliyor bir de senin durumun daha itina gösterilmesi gereken bir durum. Hiç takmayın sakın.

kımse kv yada kp ıne bakmak zorunda degıl..gelınısın dıye dınen de böyle bır mecburıyetın yok..kendısı bakmış (lutfetmıs) herkesten de aynı yaklaşımı bekleyemez..ona ne !
ben senınyerınde olsam zerre kadar canım sıkılmaz..kendısı yle konusurkende derım saol Allah razı olsun bakmışsın ıyı yapmışsın :))

belki o da kendince haklıdır bilemem
ama keyfi bir durum değil bu eşim giderse giderim o gitmezse bende gitmem zaten eşimde tek yollamaz
senede 20 gün izin nerede kullanalım
onun eşi zamanında gönderdiyse -kendi deyimiyle- ailesine kullandırttıysa bunda benşm suçum ne
gittiğimde bende üstümedüşeni yapıorum

eşimin abisi herzaman der bir gelin kv kp bakmak zorunda değil die ucu kendilerine dokununca bakacaksın geleceksin diye emir yğdırır
meselebakmak bakmamak değil bu şekilde emrivakiler hoş değil

Ne ameliyatı olmuştu kv daha bakıma ihtiyacı var mı? Bu sefer o Boşta olduğu için o bakmış sonra ihtiyaç olursa sen boşta olursan sen bakarsın. Senin durumun da bakım gereken bir durum. Hani hangi biri geldi de bir işin ucundan tuttu.

anladığım kadarıyla esın senden taraf..eger oda böyle dusunseydı asılsorun o zaman olurdu..kım ne derse desın.hıcccc umursama..değmez!
benım de kv hasta kp mıde kanserı mıdesı alındı gecen sene ölümden döndü..sadece telefonla gecmıs olsun dedım.ne yapıyım canmı verecem adama.. cok ıstıyorsa oglu gıder bakar maddı manevı yardım yapar.. amannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…