Ne ameliyatı olmuştu kv daha bakıma ihtiyacı var mı? Bu sefer o Boşta olduğu için o bakmış sonra ihtiyaç olursa sen boşta olursan sen bakarsın. Senin durumun da bakım gereken bir durum. Hani hangi biri geldi de bir işin ucundan tuttu.
Icinde gormeyide nasip.etsin rabbimEki Görüntüle 1348500 babası tulumunu koymuş koltuğa , oturma Odasına girince bu küçük panda ile karşılaştım :))) adam gibi de oturmuş Allam
Vayy süpermişnerden aldınızEki Görüntüle 1348500 babası tulumunu koymuş koltuğa , oturma Odasına girince bu küçük panda ile karşılaştım :))) adam gibi de oturmuş Allam
birde bunlar karı koca benim kendi memleketime gitmemi bile çekemiyorlar onlara göre ne gerek var
memleketime değilde eşimin memelketine gitmemi istiyorlar ben eşim olmadan oraya ne diye gideceğim
eşim giderse bende giderim o gitmezse ben neden gideyim
kendileri izmirde yaşarken çoooook gidermiş kv memleketinede ben neden oraya değilde kendi aileme gidiyormuşum
onun zamanında yaşadıklarını yada yaptıklarını ben neden yapmıyormuşum yaşamıyormuşum
kendisiyle kıyaslıyor sürekliyor gitti gitmedi geldi gelmedi
off daraldım sabah sabah
anladığım kadarıyla esın senden taraf..eger oda böyle dusunseydı asılsorun o zaman olurdu..kım ne derse desın.hıcccc umursama..değmez!
benım de kv hasta kp mıde kanserı mıdesı alındı gecen sene ölümden döndü..sadece telefonla gecmıs olsun dedım.ne yapıyım canmı verecem adama.. cok ıstıyorsa oglu gıder bakar maddı manevı yardım yapar.. amannnn
Hepsi Aklımda o soruların gelip gelip gidiyor :) soru adı üstünde , Endişe duymamız kadr normali var mı :) bencillik die düşünme acemilik diyorum bensabah güne güzel uyanmıştım. Ama şimdi depresyona girdim. Kafama deli düşünceler dolmaya başladı. Bu karnım daha ne kadar büyüycek, bu çocuk nasıl doğucak, ben nasıl bakıcam, çok ağlar mı, kolik olur, acaba daha beklese miydim bebe için? Bunları düşünürken acayip bencil olduğumu da fark ettim. Hiç bebişin sağlığını falan düşünmek yok anca kendi rahatım. Sonra benden iyi anne olmayacağına karar verdim. İyice depresyona girdim. evde olsam ağlardım, ofiste de ağlanmıyo
Ayy çok tatlı :)Eki Görüntüle 1348500 babası tulumunu koymuş koltuğa , oturma Odasına girince bu küçük panda ile karşılaştım :))) adam gibi de oturmuş Allam
bi ara daha laf etmişti de mi bu elti hanım, onun sana söylediklerini sana kim söylüyor ? akrabalardan biri heralde muhtemelen senin tepkilerini de ona bildiriyodur : )) bi görüşmenizde ağzının payını verirsin. herşeye karışmasın o ne yaaa
kocası söylemişti eşimin abisi...
ben hiç yüz göz olmadım benden yana laf duymadıkları için daha cok üstüme geliyorlar zaten
senede 2 defa yüzlerini görüyorum kalp kırılmasın istedim demekki bu kadar ince düşünmeyeceksin
ben bekarken hep eltim olmasın diye dua ederdim , çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti , evin tek oğlunu aldım : )) valla ne kadar kalın düşünürsen o kadar makbul oluyor canımcım
kocası söylemişti eşimin abisi...
ben hiç yüz göz olmadım benden yana laf duymadıkları için daha cok üstüme geliyorlar zaten
senede 2 defa yüzlerini görüyorum kalp kırılmasın istedim demekki bu kadar ince düşünmeyeceksin
allah gönlüne göre vermiş ne güzel
bende görümcem olmasın diye dua etmiştim 4 erkek kız yok
Bu gelinden is bekleme olayini hic anlamiyorum. Kv oglum dogumunda geldi gece boyu bos yere ayakta kaldi zorla dogumhaneye girmeye calisti. O yorgunlukla bel fitigi azdi bir ay yatti gorumcemde. Bizde nasil yatsin yeni dogum yapmisim. Esimi suclu hissettirdiler kizinda yatiyor diye. Biri kizi biri oglu ikisi de evlat. Simdi biri yapar sonra biri. Esim de merhametlidir ailesine hala bakamadik diye uzulur. Oglum senin kucuk cocugun oldu uzme kendini demedi imali imali laf soktu.birde bunlar karı koca benim kendi memleketime gitmemi bile çekemiyorlar onlara göre ne gerek var
memleketime değilde eşimin memelketine gitmemi istiyorlar ben eşim olmadan oraya ne diye gideceğim
eşim giderse bende giderim o gitmezse ben neden gideyim
kendileri izmirde yaşarken çoooook gidermiş kv memleketinede ben neden oraya değilde kendi aileme gidiyormuşum
onun zamanında yaşadıklarını yada yaptıklarını ben neden yapmıyormuşum yaşamıyormuşum
kendisiyle kıyaslıyor sürekliyor gitti gitmedi geldi gelmedi
off daraldım sabah sabah
dr.un dusuncesini bilmem de durdugu her gun kiymetli dusun benceBakin simdi benim kafama ne takildi simdi benim doktor 11 subatda aliriz bebegi dedi bende somestira deenk gelsin diyince olmaz en erken 9 subatda alabilirim dedi ya acaba diyorum bu kadininda 2 cocugu var acaba okullarin tatil olmasiyla buda izne falanmi ayrilcak da bana ole dedi yarin gidince kinusucam ama sezeryan sonucta bukadr gec alma sebebi ne olabilirki hem ya daha erken gelirse bebek gece doguma falan girmiyo doktor bosunami gidiyorum yani ona duzgun bi tarih versinde dogumuma girsin ya bak kizdim yine
amanin pek tatli buuEki Görüntüle 1348500 babası tulumunu koymuş koltuğa , oturma Odasına girince bu küçük panda ile karşılaştım :))) adam gibi de oturmuş Allam
Bakin simdi benim kafama ne takildi simdi benim doktor 11 subatda aliriz bebegi dedi bende somestira deenk gelsin diyince olmaz en erken 9 subatda alabilirim dedi ya acaba diyorum bu kadininda 2 cocugu var acaba okullarin tatil olmasiyla buda izne falanmi ayrilcak da bana ole dedi yarin gidince kinusucam ama sezeryan sonucta bukadr gec alma sebebi ne olabilirki hem ya daha erken gelirse bebek gece doguma falan girmiyo doktor bosunami gidiyorum yani ona duzgun bi tarih versinde dogumuma girsin ya bak kizdim yine
Öğretmenlerden rica etsek şu lise öğrencilerine toplu taşımada yer vermeyi de öğretseler.
Dogum gunum bugun ama oglum saolsun yatarak geciriyorum bakalim esim moralimi yerine getirmek icin napck
Genelde dokuzdan önce pek makina çalıştırmak istemiyorum. Kızmazlar belki ama bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamam gerektiği için öyle düşündüm. Bugün ekstrem bir durum oldu artık
Hani Şu Bebek Kıyafetlerini Yıkayın Ütüleyin Çok Uğraştırıyo Zaman Alıyo Diyen Arkadaşlar Vardı Yaa Sonuna Kadar Katılıyorum. Yıka Yıka Bitmiyo Yıkananlar Kurumuyo Kuruyanlar Ütülenmiyo Minnacık Şeyler Yapmayanlar Hemen Başlasınnnnnnn
Gunaydin gripli oksuruklu bir sabahtan.
E rapor alsam aktaracagim gunlerden gidicek. Gideyim okula oturdugum yerden ders anlatayim bari haha
büyük elti canımı sıktı
yine kıskançlık çekemezlik triplerine girmiş
kv ameliyat oldu bana yolculuk yasak ki şurda kalmış 1.5 ay
gelmeyenler gelsin baksın kv ye diye söyleniyormuş
kendileri hamile halde çok işlerini yapmaya gitmiş bende gidebilirmişim
kv teklif dahi etmedi biliyor çünkü
nefret ediyorum bu kadından yüzüme gülüp arkamdan konuşması hiç hoş değil
daha telefon edip bebeği tebrik edecek bakalım doğumda arayacakmı
bişey varsa yüzüme söylesin arkamdan konuşmsın
yazın gittiğimde arkamdan lafların geliyor mümkünse yüzüme karşı söyle diğer türlü çok çirkin oluyor diyeceğim
Bakin simdi benim kafama ne takildi simdi benim doktor 11 subatda aliriz bebegi dedi bende somestira deenk gelsin diyince olmaz en erken 9 subatda alabilirim dedi ya acaba diyorum bu kadininda 2 cocugu var acaba okullarin tatil olmasiyla buda izne falanmi ayrilcak da bana ole dedi yarin gidince kinusucam ama sezeryan sonucta bukadr gec alma sebebi ne olabilirki hem ya daha erken gelirse bebek gece doguma falan girmiyo doktor bosunami gidiyorum yani ona duzgun bi tarih versinde dogumuma girsin ya bak kizdim yine
Baban mı? Çamaşır ve Ütü ve yemek.Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) benim de babam geldi yanıma annem çalıştığı için gelemiyor bi süre babam burda olscak en azından yemek işini ütü çamaşır işini halleder. Tabi bu süreçte kocamla babam arasında gerginlik olmaz inşAllah :) ikiside benim dediğim olsun dedikleri için ara sıra inatlaşırlar neyse sağlık olsun bi süre idare etcez öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?