2015 Şubat Anneleri

Bakin simdi benim kafama ne takildi simdi benim doktor 11 subatda aliriz bebegi dedi bende somestira deenk gelsin diyince olmaz en erken 9 subatda alabilirim dedi ya acaba diyorum bu kadininda 2 cocugu var acaba okullarin tatil olmasiyla buda izne falanmi ayrilcak da bana ole dedi yarin gidince kinusucam ama sezeryan sonucta bukadr gec alma sebebi ne olabilirki hem ya daha erken gelirse bebek gece doguma falan girmiyo doktor bosunami gidiyorum yani ona duzgun bi tarih versinde dogumuma girsin ya bak kizdim yine

dizinde enfeksiyon varmış onu temizlemişler yürümekte zorlanıyordu
şimdi iyim dedi hastanede zaten
insan eti ağır olur kaldıracaksın oturtacaksın tuvalete gitmeine yardım edeceksin bu halde nasıl yapayım
ben dedim onlara kv ye de dedim bunda olmadı başka acil durumlardada ben yardımcı olurum gelemedim mi sen gelirsin kalırsın oğlunun evinde diye herzaman acık kapı bıraktım..
...
nerde gelecek canım daha telefon edip bebeği tebrik edecek
hadi beni geç abisi eşimi bile aramadı 8 ay olmuş

bi ara daha laf etmişti de mi bu elti hanım, onun sana söylediklerini sana kim söylüyor ? akrabalardan biri heralde muhtemelen senin tepkilerini de ona bildiriyodur : )) bi görüşmenizde ağzının payını verirsin. herşeye karışmasın o ne yaaa

eşimin ailesiyle çok samimi ilişkisi yok zaten ama anne baba hakkını çok iyi savunur saygısızlık etmez 15 sene olmuş gurbete gideli okuldu doktoraydı derken iyice kopmuş
tatillerde bayramlarda itina gösterir gitmek konusunda...
gidebilecek durum olsaydı hamile olmasaydım gidelim derdi 3-5 gün ne kadarsa işte ama durum belli
bayramlarda bile gitmedik doktor izin vermedi
......
ohh rahatladım kimseyle konuşamadım içim şişmişti

Hepsi Aklımda o soruların gelip gelip gidiyor :) soru adı üstünde , Endişe duymamız kadr normali var mı :) bencillik die düşünme acemilik diyorum ben

kocası söylemişti eşimin abisi...
ben hiç yüz göz olmadım benden yana laf duymadıkları için daha cok üstüme geliyorlar zaten
senede 2 defa yüzlerini görüyorum kalp kırılmasın istedim demekki bu kadar ince düşünmeyeceksin

ben bekarken hep eltim olmasın diye dua ederdim , çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti , evin tek oğlunu aldım : )) valla ne kadar kalın düşünürsen o kadar makbul oluyor canımcım

Bu gelinden is bekleme olayini hic anlamiyorum. Kv oglum dogumunda geldi gece boyu bos yere ayakta kaldi zorla dogumhaneye girmeye calisti. O yorgunlukla bel fitigi azdi bir ay yatti gorumcemde. Bizde nasil yatsin yeni dogum yapmisim. Esimi suclu hissettirdiler kizinda yatiyor diye. Biri kizi biri oglu ikisi de evlat. Simdi biri yapar sonra biri. Esim de merhametlidir ailesine hala bakamadik diye uzulur. Oglum senin kucuk cocugun oldu uzme kendini demedi imali imali laf soktu.
Hic umursama konusanlari. Cok acilse esin gider zaten.

dr.un dusuncesini bilmem de durdugu her gun kiymetli dusun bence

Eki Görüntüle 1348500 babası tulumunu koymuş koltuğa , oturma Odasına girince bu küçük panda ile karşılaştım :))) adam gibi de oturmuş Allam
amanin pek tatli buu

sömestr senin için çok erken ama 23 ocakta başlayacak için el verir mi ? sezeryan bile olsa 39. haftada alınması hatta gerekirse sancılar gelince alınması uygun diye biliyorum.bir doktor çıkmıştı tv'ye sezeryan olacak anneler lütfen istediğiniz tarihte değil bebeğinizin gelmeyi istediği tarihi baz alın diyordu. bebeğiniz daha size muhtaçken içeride parmağını emerken dünyaya adapte olmayı henüz istemiyorken onu oradan çekip almak sizin kararınız olmamalı diyordu. yine karar senin bilemiyorum ama normal doğum başlasa bile doktoru çağırtmak senin hakkın özele gidiyorsan o yüzden .

son aylar herkesin sıkıntıları arttı sanırım. rabbim hepimize saglıklı doğumlar nasip etsin inş. hergün birşey çıkıyor. bacak ağrıları, mide yanmaları, tansiyon düşmeleri (hat safhada). 3 ocakta çalışabilir raporu alacam hayırlısı ile sonra bakalım nasıl geçecek.
Tansiyon konusunda problem yaşayanlar var mı? benim fazla olmaya başladı artık

Öğretmenlerden rica etsek şu lise öğrencilerine toplu taşımada yer vermeyi de öğretseler.

Temel ahlaki degerleri vermek icin bize geldikleri yas cok gec be canim. Aileden cevreden küçük yasta o temel atilmayınca naparsan yap ufacık bir değişim yaratamiyorsun. Yeni nesilde en korktugum sey degerler yoksunlugu. Dersi bilgiyi ogretimi gectim inan ki insanı saymayı sevmeyı toplumsal bazı degerlerin kiymetini bilmeyi ogretevilsem derdindeyim ama bu konuda o kadar disa kapalı ve umursamaz bir tavirdalarki bu ergenligin verdigi o benmerkezci duygudan cok cok farklı bisey dönemsel de değil isin kotüsu keşke tek mesele yer vermek olsaydı ah ah

Dogum gunum bugun ama oglum saolsun yatarak geciriyorum bakalim esim moralimi yerine getirmek icin napck

Mutlu huzurlu yaslar dilerim canim

Ben de rahatsz etmeyi sevmiyorum hic ama dun gece bizim kızan tuvalete yetisememis bir kazadir oldu mecbur yatak yorgan kokmasin diye kısa programda bir dondurmek durumunda kaldim makineyi insallah kimseyi uyandrmamismdr diye de tedrgin oldum durdum

Yaa valla zor bitiyor bisekilde de biz de bitiyoz utuden daha benim battaniyeleri nevresmleri duruyor oylece hatta utulefiklermi de toplayip yerlestrmedim cantami da hazrlayamadim ohh ohhh maşallah bana:)

Gunaydin gripli oksuruklu bir sabahtan.
E rapor alsam aktaracagim gunlerden gidicek. Gideyim okula oturdugum yerden ders anlatayim bari haha

Yormamaya calis kendini ilerlemesin bari gecmis olsun canim

Niye takiyorsun ki onlar kendi pismanligini senden cikarmaya calisiyirsa bu onlari baglar sanane yahu konusan kendini yorar yok saycan en guzel cevap.gerektigi yerde herkesin kendi hayatı kendi duzeni sartlari var. Kimse yaptigini yapacagini karsilikli sozlesmeyle yapmak durumunda da degil sizin hayatınız Vicdanınız sizi benmki de beni baglar lutfen kulagimi cinlatmayin artik de kessinler sesini

yaaaaa o kadar konustuk ettik niye erken alsın diye ugrasiyon bebeni etme kuzum saglik zaruret durumun yok dursun icerde beben durdugu her saat onun icin ne kadar degerli biliyorsun bunu hem. Birak gelis zamanini o belirlesin hayatinin yolculuguna haxirlasin kendini kucuk savasci sezerysn bile olsa lutfen sonuna kadar bekleyin issretleri bedemimizn salgiladigi hormonlar vesaire bebek icin sonraki hayatinda ekstra bonus olucak. Bosverr sömestr dr vb hicbiri bebegnden muhim degil

Baban mı? Çamaşır ve Ütü ve yemek.
Allahım ben daha Kızına sarılan babaya alışamamışken çamaşır yıkayan ütü yapan baba?
Derin hüzün yaşadım yine.
Ne güzel baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…