2015 Şubat Anneleri

Ne güzel yazmışsın.
Çok güzel cümle kuruyorsun.

Bi de ben hazırlıkları yaparken hep tepki aldım, bu kdr erken yapılmaZ Dünya'nın bin türlü hali var die moralimi bozmuşlardı, iyi ki yapmışsız , şimdi dediğin gibi o kdr gezip bakıcak hal nerde :)

Abiyi de kendi eşi gaza getirmiştir die düşünüyorum ya öle erkek mi olur ? Erkekler bu konularla ilgilenmez ki. Ya da abiyi anne gaza getirmiş

S Sond dun benim babam da doguma yakin gelicem dedi, karisi çalisiyor gelemiyor
yemek isini halleidyor galiba, onceden sadece menemen ,pilav falan yaaprdi ama son gittigimde yesil fasulye pisirdi valla enfes olmustu : )) bende simdi dunsuyirum kara kaara buzluga ne koysam diye onun eline gelsin kolay pisirsin diye
kuru fasulye falan haslayip koysam olurmuki .. alisveriside bol bol yaparim
gelmesi yii guzel hosada ben babami evde birakip^sancim var diye nasil doguma gidecem yaws ayip dilmi : )))))))))

Hoof sersem gibiyim ayılamadım hala araç bende kaliyor diye sabah esimi duraga birakiyorum iki gündür. Beni uzun suredir isi getirip goturdugu icin mesaisibe bir saat gec kaliyordu hergun simdi o yuzden erken gitmesi gerekiyor binecegi arac ana caddede yürümeye yurunuyor da vakit yetsmiyor diye iki dakkada birakiyom fakat sabahin 6sında onu bırak gel yat geri uyumaya calıs sonra tekrar 9 gibi kızı okula götür bunyem sarsıldi. Esime de kıyamiyorum yazik zorlanıyorsan bırakma diyor ama ona da günah. Kahvalti yaptim güzelce cayimi ictim kendime gelirim dedim ama yok bedenen gücüm bitmis hepten sarj edilmem lazım. Kızim da sabahtan söz aliyor bugun evde dinlencen ya akşam enerjin olur diymi benle oynarsin artık diye yavruma da üzülüyom ama ne edeyim hal bu

tastamına 10 gundur evı supurup sılemedım
bıraz once esıme msj cektım ogleden sonra evdemısın temızlıkte yardımcı olurmusun dıye cevap gelmedı
bır kac gun daha yapmazsam evı böcükler basacak

ben gece uykum kaçinca netde geziunirken bi magazanin sitesinde ucuzluk buldum,oglusuma kilotlu çorap ,body pyjamatulum aldim, tulumu çok ho$ ama 3 ay lik bedeni,bodylerde kisa kol 6 ay bedeni yaza giyer insallah, abiye pantalon aldim ama kiza bisey bulamdim, onada acil bisey bulmam lazim alicak, haksizlik yapmis gibi hissediyorum kendimi : ( , halbuki ihtiyaç oldukça aliyorum uçunede ama yinede ayni anda olmayinca sanki kizim bekliyor bisey, uff neyse ben prensesime neler bulur alirim daha : )) az kaldi sezon indirimleri baslayacak, simdi evden çikmiyorum enerji depoluyoirum,1 ay sonra beni evde bulamazsiniz : ) çok seviyorum ucuzluk zamani magaza gezmeyi : )))

Bi de ben hazırlıkları yaparken hep tepki aldım, bu kdr erken yapılmaZ Dünya'nın bin türlü hali var die moralimi bozmuşlardı, iyi ki yapmışsız , şimdi dediğin gibi o kdr gezip bakıcak hal nerde :)
ben 5 aylık hamıs tım hazırlıkları bıtırdıgımde..

Niye ayip olsun evladısın sonucta sen de dünyaya gelirken onlar da gecti bu yoldan destek olmaya gonullu baba bulduysan hic cekinme maşallah de sukret:)
ilk dogumumda da annemlerdeydim esim yetisir mi kaygisi vardı doktorum anadolu yakasında idi babamlar avrupa yakasında. Son ay yedi bitirdi kendini babacım pazartesi cuma dogurma haftabasi haftasonu trafik felç yetsemezsek. Sabah olmaz dimi köprü sıkısık hemen mi oluyordu bu dogum ne kadar suremiz olur beklersin varana kadar diymi diye diye yemis bitrmsti beni de kendini de sezeryan karari cikinca ohhh dedi adamcagiz simdi yine dogumda ordayim yine dr buyuk ihtimal karsida olacak. Bu kez nornal icin direncem vakit falan muamma esim denk gelir mi yetsir mi mechul yine. Dahasi babamin sagligi eskisi gibi degil onu stres altinda birakmak istemiyorum acilen b c d planları bulmam lazım kendime. Acep sancı varken arac surebilir miyim ki

heheh esin nerde çaliisyor kiz niye eglemiyorki
bende tramvaya biner giderim esim gelmezse : ))))))) tram da doguruyormusum bide
babama beni ahstaneye gotur diyemem utanirim
kiyamaz babaiskom banada kader iste yolalrimizi ayirdi uzak olduk, aramiz 300 km : (
dun aramis çociuklar tatil buraya gelin diyor, dedim baba ben evden çikmaya useniyorum: ))))
anacigim olsaydi bambaska olurdu da kader ..

tastamına 10 gundur evı supurup sılemedım
bıraz once esıme msj cektım ogleden sonra evdemısın temızlıkte yardımcı olurmusun dıye cevap gelmedı
bır kac gun daha yapmazsam evı böcükler basacak

Bizim mutfak oturma odası bir. Haliyle elimi cektigim an döndüğü hal facia oluyor. Bir süpürge tutamadim yok gucum fisini bile takmaya kırık cekirdek kabugu mısır patlagi kagit kirpiklari ne ararsan var yerlerde dün kizım cemkiriyor suranın hali neee goruyon mu diye :)

senin kiz kaç yasinda cnaim
benimkiler sukur bana elemiyor , ikisid kart oyunu oynuyolar su an : )
bi koltukda uyumama dayanmiyolar gelip gidip durtuyoalr : )

neyse ben kaçiyorum size doyum olmaz
evin isini yemegimi hallediyim çocuklari oyun grubuna burakiyim otobusle esimin yanina dukkana gidiecem, doner dukkani ya izgaralari oluyor senede bi kere onlari temizliyor yapabilirmisin dedi hersenee yapiyoruz bu tarihde, yok diyemedim, bakalim aksama ne halde sekilde gelicem eve ..

valla ben gecen hafta hergun dısardaydım sonra bır belagrısı geldı kıtledı 3 4 günde oyle gectı..bugun evdeyim yapmam lazım..esım 12:30 da gelıp 13:30 da gıdecekmısneysee halıları kaldırır çırparım gıdene kadar ne ıstersen yaparım dedı..o gelesiye mutfağımı temızleyıp carsaflarımı degıstıreyım ..hıc degılse..

haydın ben kacar

Ben mersinde oturuyorum ailem istnbulda. Esim bizi 35.haftada goturup birakcak ama doguma dek duramaz izni yok o kadar doncek ise geri. Yol uzak olunca endise ediyorym yetsr mi diye işaret verip biraz beklme payi olan bir dogumum olur insalah da yanimizda olur olamazsa vay halime

Gunaydin hanimlar..guzel dilekleriniz icin tesekkkur ederim ama niyeyse hic mutlu degilim. ecicansu ne kdr dert yandiysam ruyana kadar girdim kusura bakmayin

ne kadar uzaklik canim 10 saat varmi, yine alir bence bi 10 saati çocugun dogmasi, hastaneye goturemeez ama bence dogum esnasinda yaninda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…