Ne güzel yazmışsın.Temel ahlaki degerleri vermek icin bize geldikleri yas cok gec be canim. Aileden cevreden küçük yasta o temel atilmayınca naparsan yap ufacık bir değişim yaratamiyorsun. Yeni nesilde en korktugum sey degerler yoksunlugu. Dersi bilgiyi ogretimi gectim inan ki insanı saymayı sevmeyı toplumsal bazı degerlerin kiymetini bilmeyi ogretevilsem derdindeyim ama bu konuda o kadar disa kapalı ve umursamaz bir tavirdalarki bu ergenligin verdigi o benmerkezci duygudan cok cok farklı bisey dönemsel de değil isin kotüsu keşke tek mesele yer vermek olsaydı ah ah
Mutlu huzurlu yaslar dilerim canim
Ben de rahatsz etmeyi sevmiyorum hic ama dun gece bizim kızan tuvalete yetisememis bir kazadir oldu mecbur yatak yorgan kokmasin diye kısa programda bir dondurmek durumunda kaldim makineyi insallah kimseyi uyandrmamismdr diye de tedrgin oldum durdum
Yaa valla zor bitiyor bisekilde de biz de bitiyoz utuden daha benim battaniyeleri nevresmleri duruyor oylece hatta utulefiklermi de toplayip yerlestrmedim cantami da hazrlayamadim ohh ohhh maşallah bana:)
Yormamaya calis kendini ilerlemesin bari gecmis olsun canim
Niye takiyorsun ki onlar kendi pismanligini senden cikarmaya calisiyirsa bu onlari baglar sanane yahu konusan kendini yorar yok saycan en guzel cevap.gerektigi yerde herkesin kendi hayatı kendi duzeni sartlari var. Kimse yaptigini yapacagini karsilikli sozlesmeyle yapmak durumunda da degil sizin hayatınız Vicdanınız sizi benmki de beni baglar lutfen kulagimi cinlatmayin artik de kessinler sesini
yaaaaa o kadar konustuk ettik niye erken alsın diye ugrasiyon bebeni etme kuzum saglik zaruret durumun yok dursun icerde beben durdugu her saat onun icin ne kadar degerli biliyorsun bunu hem. Birak gelis zamanini o belirlesin hayatinin yolculuguna haxirlasin kendini kucuk savasci sezerysn bile olsa lutfen sonuna kadar bekleyin issretleri bedemimizn salgiladigi hormonlar vesaire bebek icin sonraki hayatinda ekstra bonus olucak. Bosverr sömestr dr vb hicbiri bebegnden muhim degil
Bi de ben hazırlıkları yaparken hep tepki aldım, bu kdr erken yapılmaZ Dünya'nın bin türlü hali var die moralimi bozmuşlardı, iyi ki yapmışsız , şimdi dediğin gibi o kdr gezip bakıcak hal nerde :)dun sabah Mevlana Hz .lerını anma adına bır program duzenlenmıstı ..yavru kuşla oraya gittik..ordan ağrıda esıme gel bızı al gezmelere gotur dedımavm ye gıttık..e-bebekten sut saklama posetı aldım..baby-me marka 13 lıra ucuz geldı gözüme..daha once kullanmadığımdan cok para vermek ıstemedım..ınsaallah doldurup kullanacak ımkanı verır yüce rabbım. sonrada lcw ye gırdık kızıma ciciler aldık..hepı topu bu kadar ıste..toplasanız 1 saat gezmedım..ben ıkı buklum elımbelımde nerdeyse karnımı tasırmısıznız dıye mıllettten yardım ısteyeck hale geldım..
snra dedım Allahım ıyıkı bu haftalara ıs bırakmamışım..ve bebegın herseyını hazırlamışım..
halen yapmayan arkadaşlar Allah yardım etsın
Abiyi de kendi eşi gaza getirmiştir die düşünüyorum ya öle erkek mi olur ? Erkekler bu konularla ilgilenmez ki. Ya da abiyi anne gaza getirmişeşimin abisi eşime telefon açıp kusmuştu bütün bunları benim karım zamanında çok gitti temmuz ne diye gelmiyor annemin evini temizlesin işini yapsın vs..ozaman doğudayız tabi mesafe daha uzun 19 saatlikyol..o şekilde haberim oldu
AmiinIcinde gormeyide nasip.etsin rabbim
ben 5 aylık hamıs tım hazırlıkları bıtırdıgımde..Bi de ben hazırlıkları yaparken hep tepki aldım, bu kdr erken yapılmaZ Dünya'nın bin türlü hali var die moralimi bozmuşlardı, iyi ki yapmışsız , şimdi dediğin gibi o kdr gezip bakıcak hal nerde :)
Saol teyzesi :)Ayy çok tatlı :)
S Sond dun benim babam da doguma yakin gelicem dedi, karisi çalisiyor gelemiyor
yemek isini halleidyor galiba, onceden sadece menemen ,pilav falan yaaprdi ama son gittigimde yesil fasulye pisirdi valla enfes olmustu : )) bende simdi dunsuyirum kara kaara buzluga ne koysam diye onun eline gelsin kolay pisirsin diye
kuru fasulye falan haslayip koysam olurmuki .. alisveriside bol bol yaparim
gelmesi yii guzel hosada ben babami evde birakip^sancim var diye nasil doguma gidecem yaws ayip dilmi : )))))))))
heheh esin nerde çaliisyor kiz niye eglemiyorkiNiye ayip olsun evladısın sonucta sen de dünyaya gelirken onlar da gecti bu yoldan destek olmaya gonullu baba bulduysan hic cekinme maşallah de sukret:)
ilk dogumumda da annemlerdeydim esim yetisir mi kaygisi vardı doktorum anadolu yakasında idi babamlar avrupa yakasında. Son ay yedi bitirdi kendini babacım pazartesi cuma dogurma haftabasi haftasonu trafik felç yetsemezsek. Sabah olmaz dimi köprü sıkısık hemen mi oluyordu bu dogum ne kadar suremiz olur beklersin varana kadar diymi diye diye yemis bitrmsti beni de kendini de sezeryan karari cikinca ohhh dedi adamcagizsimdi yine dogumda ordayim yine dr buyuk ihtimal karsida olacak. Bu kez nornal icin direncem vakit falan muamma esim denk gelir mi yetsir mi mechul yine. Dahasi babamin sagligi eskisi gibi degil onu stres altinda birakmak istemiyorum acilen b c d planları bulmam lazım kendime. Acep sancı varken arac surebilir miyim ki
tastamına 10 gundur evı supurup sılemedım
bıraz once esıme msj cektım ogleden sonra evdemısın temızlıkte yardımcı olurmusun dıye cevap gelmedı
bır kac gun daha yapmazsam evı böcükler basacak
senin kiz kaç yasinda cnaimHoof sersem gibiyim ayılamadım halaaraç bende kaliyor diye sabah esimi duraga birakiyorum iki gündür. Beni uzun suredir isi getirip goturdugu icin mesaisibe bir saat gec kaliyordu hergun simdi o yuzden erken gitmesi gerekiyor binecegi arac ana caddede yürümeye yurunuyor da vakit yetsmiyor diye iki dakkada birakiyom fakat sabahin 6sında onu bırak gel yat geri uyumaya calıs sonra tekrar 9 gibi kızı okula götür bunyem sarsıldi. Esime de kıyamiyorum yazik zorlanıyorsan bırakma diyor ama ona da günah. Kahvalti yaptim güzelce cayimi ictim kendime gelirim dedim ama yok bedenen gücüm bitmis hepten sarj edilmem lazım. Kızim da sabahtan söz aliyor bugun evde dinlencen ya akşam enerjin olur diymi benle oynarsin artık diye yavruma da üzülüyom ama ne edeyim hal bu
valla ben gecen hafta hergun dısardaydım sonra bır belagrısı geldı kıtledı 3 4 günde oyle gectı..bugun evdeyim yapmam lazım..esım 12:30 da gelıp 13:30 da gıdecekmısBizim mutfak oturma odası bir. Haliyle elimi cektigim an döndüğü hal facia oluyor. Bir süpürge tutamadim yok gucum fisini bile takmayakırık cekirdek kabugu mısır patlagi kagit kirpiklari ne ararsan var yerlerde dün kizım cemkiriyor suranın hali neee goruyon mu diye :)
heheh esin nerde çaliisyor kiz niye eglemiyorki
bende tramvaya biner giderim esim gelmezse : ))))))) tram da doguruyormusum bide
babama beni ahstaneye gotur diyemem utanirim
kiyamaz babaiskom banada kader iste yolalrimizi ayirdi uzak olduk, aramiz 300 km : (
dun aramis çociuklar tatil buraya gelin diyor, dedim baba ben evden çikmaya useniyorum: ))))
anacigim olsaydi bambaska olurdu da kader ..
ne kadar uzaklik canim 10 saat varmi, yine alir bence bi 10 saati çocugun dogmasi, hastaneye goturemeez ama bence dogum esnasinda yaninda olabilirBen mersinde oturuyorum ailem istnbulda. Esim bizi 35.haftada goturup birakcak ama doguma dek duramaz izni yok o kadar doncek ise geri. Yol uzak olunca endise ediyorym yetsr mi diye işaret verip biraz beklme payi olan bir dogumum olur insalah da yanimizda olur olamazsa vay halime
gunyadin canim, noldu kiz niye mutlu deilsinkiGunaydin hanimlar..guzel dilekleriniz icin tesekkkur ederim ama niyeyse hic mutlu degilim.ecicansu ne kdr dert yandiysam ruyana kadar girdim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?