senin kiz kaç yasinda cnaim
benimkiler sukur bana elemiyor , ikisid kart oyunu oynuyolar su an : )
bi koltukda uyumama dayanmiyolar gelip gidip durtuyoalr : )
Ne güzel yazmışsın.
Çok güzel cümle kuruyorsun.
MAASALALHH buyumus annesi4 dolmak üzere kardesinin doğumundan sonra yaşgünü geliyor nasipse
Bendim cnm ne biliyim hic uyanasim yokgunyadin canim, noldu kiz niye mutlu deilsinki
2 cm açikligi olan senmiydin yoksa ?
ne kadar uzaklik canim 10 saat varmi, yine alir bence bi 10 saati çocugun dogmasi, hastaneye goturemeez ama bence dogum esnasinda yaninda olabilir
Bendim cnm ne biliyim hic uyanasim yok
canim nisan geldi hafif pembe akinti. Iki gun sonra dogum oldu. O iki gunde de sabah sanciya uyaniyordum yarin saat surup geciyordu. Son gun gece baslayinca sıklasti duzenli oldu sancilar. Senin de ilk dogum sayilir nornal olacagi icin. Bu belirtiler olunca esin yola cikar. Tabi bir anda su da bosalabilir ozaman direk gitmek gerekiyor. Ama bnimki gibi olsun her hazirligimizi yapmistik annemle son iki gunBen mersinde oturuyorum ailem istnbulda. Esim bizi 35.haftada goturup birakcak ama doguma dek duramaz izni yok o kadar doncek ise geri. Yol uzak olunca endise ediyorym yetsr mi diye işaret verip biraz beklme payi olan bir dogumum olur insalah da yanimizda olur olamazsa vay halime
canım mutlu yıllar mutlu ol lutfen bak bebisin senle her geçen gün 35. haftaya da yaklasiyorsun bi sıkıntı olmucak inşallah içini ferah tut içiyor musun havuç sulariniGunaydin hanimlar..guzel dilekleriniz icin tesekkkur ederim ama niyeyse hic mutlu degilim. @ecicansu ne kdr dert yandiysam ruyana kadar girdim kusura bakmayin
Gunaydin kizlae ruyamdahashande yi gordum ruyamda bikinc alti sanirim dun burda okudugum icin etkisinde mi kaldimki pkasss la komsular ben artiik dayanamiyorum bebek cikiyo diyo pkassda hemen onu doktora goturuyo acil doguma aliyolar okdr kolay nirmal.dogum oluyoki bebegide cok tatli kuveze giriyo ama doktorlar bir haftaya cikar hic bir sikintinyok diyolardi aman ruya olsunda bebisi saglikla vaktinde gelsin inss
neyse ben kaçiyorum size doyum olmaz
evin isini yemegimi hallediyim çocuklari oyun grubuna burakiyim otobusle esimin yanina dukkana gidiecem, doner dukkani ya izgaralari oluyor senede bi kere onlari temizliyor yapabilirmisin dedi hersenee yapiyoruz bu tarihde, yok diyemedim, bakalim aksama ne halde sekilde gelicem eve ..
valla ben gecen hafta hergun dısardaydım sonra bır belagrısı geldı kıtledı 3 4 günde oyle gectı..bugun evdeyim yapmam lazım..esım 12:30 da gelıp 13:30 da gıdecekmısneysee halıları kaldırır çırparım gıdene kadar ne ıstersen yaparım dedı..o gelesiye mutfağımı temızleyıp carsaflarımı degıstıreyım ..hıc degılse..
haydın ben kacar
Gunaydin hanimlar..guzel dilekleriniz icin tesekkkur ederim ama niyeyse hic mutlu degilim. @ecicansu ne kdr dert yandiysam ruyana kadar girdim kusura bakmayin
Bir de şöyle bir durum var.Bebek doğduğu andan itibaren aile çocuğa sen bir tanesin, her şeyin en iyisine layıksın, en iyi sensin, her şeyi hak ediyorsun,en değerli sensin, dünya senin için yaratıldı, sen ne istersen o olur, tek değerli sensin algısı yerleştirdi mi tamamdır artık o çocuk bırak yer vermeyi aç görse ( göremez de artık) ben neden tokum demez.
Çağın en büyük sorunlarından biridir çocuk yaşaması gerekenleri yaşamıyor neden aile müsade etmiyor.Çocuk kardeşini kıskanacak,arkadaşıyla kavga edecek,hayal kuracak,gözlemleyecek ama aile o kadar korumacı ki aman allahım hiç bir duyguyu düşünceyi yaşaması gerekeni yaşatmıyor.
Bir çocuk doğuyor aile bütün her şeyini çocuğa göre konumlandırıyor merkezde çocuk aile yaşıyor yaşamıyor belli değil bi süre sonra bu aile fertlerinde psikolojik sıkıntıya yok açıyor.Halbuki sağlıklı olan ailenin bir hayatı yaşam tarzı vardır çocuk gelir hoş gelir sefa gelir aileye katılır,entegre olur.Ailenin yapısı değişmez.
kızlar dün göbeğimin 4 parmak yukarısına çok kötü ağrılar girdi. yaklaşık 4-5 saat hiç gitmedi ağrılarım bıçak saplantısı gibi sancım gidip geliyordu,aşağı doğru da biraz sancılarım vardı, istifra ettim çok az rahatladım, bugün de yorgunluk ve karın ağrım var. Bu şekilde rahatsızlananız oldumu ben çok korktum 34. haftaya girdim korkularım artıyor..
Cok tesekkur ederim ben bebegime 1 sene ugraslar sonucu kavustum o yuzden en ufak sorunda beynimden vuruluyorum.ondan dolayi kendimi sikiyorum rabbim hakkimizda en hayirlisini bilir.ama her gun bisey cikmasindan bunaldim...Canım merhaba. Bebeğin kilo almıyor bir de erken dogum riskin oldugunu okudum. Belki okumuşsundur burda paylaşmıştım. Tekrar yazayım. İlk gebeliğimde bende aynı sorunları yaşadım. Herşeyi denedik fakat bebek hiç kilo almadı. 1200 grmken başladı sorunlarımız. 3 ayda ancak 2100 gr olarak 38 haftada sezeryanla dogum gerçekleşti. Bebeğim küvoze girdi.1800 grama düştü. Minnacıktı. Ama o kadar tatlıydıki... Ciğerleri gelişmişti. Fakat emme refleksleri için kaldı. 10 gün yanına gittim geldim. Şimdi bebeğin nasıl diye sorarsan 19 aralıkta dogum gününü kutladık. 1 yaşında kızım. Çok erken hamile kaldım. Şimdide kızım olacak. Küvoze filan girersede korkma. İnan bizden çok iyi bakıyorlar. Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Cok saol cnm icmeye basladim buggs bunny döndüm bu gecedecanım mutlu yıllar mutlu ol lutfen bak bebisin senle her geçen gün 35. haftaya da yaklasiyorsun bi sıkıntı olmucak inşallah içini ferah tut içiyor musun havuç sularini
Abiyi de kendi eşi gaza getirmiştir die düşünüyorum ya öle erkek mi olur ? Erkekler bu konularla ilgilenmez ki. Ya da abiyi anne gaza getirmiş
canim nisan geldi hafif pembe akinti. Iki gun sonra dogum oldu. O iki gunde de sabah sanciya uyaniyordum yarin saat surup geciyordu. Son gun gece baslayinca sıklasti duzenli oldu sancilar. Senin de ilk dogum sayilir nornal olacagi icin. Bu belirtiler olunca esin yola cikar. Tabi bir anda su da bosalabilir ozaman direk gitmek gerekiyor. Ama bnimki gibi olsun her hazirligimizi yapmistik annemle son iki gun
Bugün 35inci haftamızın sonuna geldik . Şafak benim memleketim Izmir :)
Dün 4 Kere makina çalıştırdım ama hala 2 makinalık çamaşırım var. Ne olucak bilmem. Zaten bişey yapsasında yok. Ahhh ahhh
Çantam hazırlanana kadar doğurmasam bariii
Fanatik degil olsa keske ben gecen dogum gunu de adina forma yaptirayim dedim siparis verirken duydu gereksiz buldu sonra ney almistim :)Hangi Takım'ı tutuyorsa bir ona bir oğluşuna forma al acayip hoşuna gider
:)Canim alakasiz olucak ama oksuruk icin doktprun onlem alalim dedigi senmiydin:)
Ne kdr gÜnah ama yaptıkları , hamile kadını üzmek nedir ya.. Hangi anlayışa inanışa sığıyor ?her ikiside canım..
maalesef var böyle erkekler
Netten bakmistim baba ogul takimlar var cok tatli birinde aslan digerinde parcasi falan yaziyo hem espirili :)Aa iyi fikirmiş ikisinide aynı suveter ama tabi bnm yapmam imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?