2015 Şubat Anneleri

Benm kötü kalpli doktorum da döndüğünü görünce hiç memnun olmadı :) seninki de belki kendi temennisini iletmiştir sen bakma kimseye , Allah bilir ya daha kaçıncı hafta sanki
kotu kalpli dr derken sezeryanci olmasi acisindan mi. Baska dr.un var mi sen ne diyorsun bu duruma

Maasallah... yarin bende gidicem insallah donmustir benim kuzumsa .... ya ben hic anlamiyoorum neresi nerede sen anlamismiydin...
Aşağı eğilemiyordum nefes almam cok zorlaşmıştı :) tersimişti o zaman , şimdi kasıklarımda ağırlık var , başı aşağıda :)

Cok gergin depresifim bugunlerde. Uykum yetmiyor uyusam da. Sabahalri midem bulaniyor. Ilk aylar gibi. Ilk hamilelik daha gulluk gulistanlikmis evde ilgi bekleyen cocuk olunca esle de gerildik. Hem de gurbet kimsesizlik.
Kocam ne corabimi giydiriyor ne botumu. Zaten sadece bur bota sigiyor ayaklarim sisti inmiyor. O botu da sevmezdim pek. Yenisi de alinmaz dogum sonrasi giyemem. Hersey mi sinir bozucu olur. Kizim saglikla dogsaydi emseydi guzel guzel, ogluma da sarilsam bi yandan. Koca fln istemiyorum. Cocuk da oldu ciftlesme bitti deyip erkegi yesek mi orumcek gibi ne yapsak.

ne halde olursam oluyum temizliğimi yaparım onda taviz vermem
ama son 2 haftadır cabuk yoruluyorum
eski enerjim bi gelseydi

Aşağı eğilemiyordum nefes almam cok zorlaşmıştı :) tersimişti o zaman , şimdi kasıklarımda ağırlık var , başı aşağıda :)
Benim nefesim rahatladi donunce ama kasiklarda agirlik da yok. Ortada ve one dogru cikti. Basket topu sokmus gibi. Catlamisim tam ortadan nasil gerdiyse artik.

Kizlar cuma gunu yine doktora gitcem hepinizin duasi kabul olur bana dua edinde 3 gun icinde biraz toparlanmis olalim oglumla

Selam bebek çatıya girince doğum n zmn olur?
Allah bılır :)
Kızlar bebişi ters olanlar üzülmeyin =) dönmüş bnm yavru sizinki de döner . 2.039 gr olmuş bnm pandam
benmkı hala dönmedi..donecegıne ınanıyorum..ve hayırlısı ıcın dua edıyorum..
Su geldikten sonra kaç saat sonra bebiş doğuyor? Ben eşime 12 saat sonra doğuyor dedim o zaman bitün toplantılarıma girer öyle gelirim diyor
Allah bılır :) belkıde hemen
Bizimki de hala tersmiş Dr bu haftalarda Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor falan dedi yaw.
bebegı ters durup dr artık dönmez dıyenlerın grubuna hosgeldın

son günlerde sık sık bahsı gecınce 'SENIN HİKAYEN' fılmını ızleyım dedım..
Arkadas ağlamaktan mahfoldum..bı gülmekten ağladım bı duygusallıktan ağladım..
ama bırsey ınanılmaz etkıledı benı..tam doğum sırasında bebek çıktıktan sonrakı kadının yuzundekı o ıfade..ne kadarda gerçek..oyle ağladım kı o an..
oyle ıcten dua ettımkı Allaha..bana yenıden o anı yasamayı nasıp etsın dıye..

bu akşam iğneyi yarım saat ileriye aldım ama eşiminde geç geleceği tuttu. 2 gündür akşamları kendim göbekten yapıyordum ama artık dayanamıyorum acısına dün akşam çok kanadı dedim bu akşam bari alayım saatini ileri ama yok adam geç kaldı mecburen acıya acıya yaptım

Kızlarr ben geldim. Bugün eminönüne gittik kardeşimle. Havada çok güzeldi. Gezdikte gezdik. Görümcesi doğum yapacak ona bişeyler aldık. Saat 10 da eminönündeydik. Saat 1 gibi başladı abla ayaklarım ağrıdı demeye. Lan senmi hamilesin benmi dedim:) istersen bi yere oturalım sonra devam ederiz dedim. Eşimi aradı, enişte sen bu karına ne yediriyosun, bu nasıl hamile:) ben yoruldum bu kadın yorulmuyo diye bidw beni şikayet etti:)

canım ben artık bacağıma vuruyorum,çok morarıyor falan ama en azından içim rahat oluyor,bacakta vurunca az yanıyor ama 5 dk ya geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…