kotu kalpli dr derken sezeryanci olmasi acisindan mi. Baska dr.un var mi sen ne diyorsun bu durumaBenm kötü kalpli doktorum da döndüğünü görünce hiç memnun olmadı :) seninki de belki kendi temennisini iletmiştir sen bakma kimseye , Allah bilir ya daha kaçıncı hafta sanki
Aşağı eğilemiyordum nefes almam cok zorlaşmıştı :) tersimişti o zaman , şimdi kasıklarımda ağırlık var , başı aşağıda :)Maasallah... yarin bende gidicem insallah donmustir benim kuzumsa .... ya ben hic anlamiyoorum neresi nerede sen anlamismiydin...
tatlım sen o doktora mecbur musun ? neden onla devam ediyorsun?Benm kötü kalpli doktorum da döndüğünü görünce hiç memnun olmadı :) seninki de belki kendi temennisini iletmiştir sen bakma kimseye , Allah bilir ya daha kaçıncı hafta sanki
kız sız ne yapıyonuzda aksama kadar bu kadar yoruluyonuz bacım..yemek yapmak yorucu bırsey degıldır kı..yemegı hazırlamak 10 dk gerısını ocak yapıyor zaten.. ev ısı yapamıyonuz yoruluyonuz,yemek yapamıyonuz ypruluyonuz,camasır yıkayamıyonuz(mak.nın dugmesıne basarak)bıle yoruluyonuz...
Canım öyle olmuyor işte. Bir çift güzel söz her şeyden kıymetli.para mı verırsoyle ona bızı sevsın
Benim nefesim rahatladi donunce ama kasiklarda agirlik da yok. Ortada ve one dogru cikti. Basket topu sokmus gibi. Catlamisim tam ortadan nasil gerdiyse artik.Aşağı eğilemiyordum nefes almam cok zorlaşmıştı :) tersimişti o zaman , şimdi kasıklarımda ağırlık var , başı aşağıda :)
iyi diyorlar ciğerleri gelişiyormus hickirdikca
Evet canım ritmik bi şekilde oluyor hani göz seyirmesi falan olur ya öyle bişibu hıçkırık denilen şey tam olarak nasıl bişey
bazen pıt pıt şeklinde ard arda bişeyler oluyor o mudur acaba?
Inşallah canım merak etme dualarimiz seninleKizlar cuma gunu yine doktora gitcem hepinizin duasi kabul olur bana dua edinde 3 gun icinde biraz toparlanmis olalim oglumla
inş güzel haberlerle gelirsin kalbini ferah tutKizlar cuma gunu yine doktora gitcem hepinizin duasi kabul olur bana dua edinde 3 gun icinde biraz toparlanmis olalim oglumla
Mersindeki bütün doktorlara gidiyor. Onlar bitti istanbul a el attıBende mersindeyim :) neresnde oturuyorsun hangi dr a gidiyorsun
Allah bılır :)Selam bebek çatıya girince doğum n zmn olur?
benmkı hala dönmedi..donecegıne ınanıyorum..ve hayırlısı ıcın dua edıyorum..Kızlar bebişi ters olanlar üzülmeyin =) dönmüş bnm yavru sizinki de döner . 2.039 gr olmuş bnm pandam
Allah bılır :) belkıde hemenSu geldikten sonra kaç saat sonra bebiş doğuyor? Ben eşime 12 saat sonra doğuyor dedim o zaman bitün toplantılarıma girer öyle gelirim diyor
bebegı ters durup dr artık dönmez dıyenlerın grubuna hosgeldınBizimki de hala tersmiş Dr bu haftalarda Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor falan dedi yaw.
bu akşam iğneyi yarım saat ileriye aldım ama eşiminde geç geleceği tuttu. 2 gündür akşamları kendim göbekten yapıyordum ama artık dayanamıyorum acısına dün akşam çok kanadı dedim bu akşam bari alayım saatini ileri ama yok adam geç kaldı mecburen acıya acıya yaptım
Tükendim doktor değiltirmekten :)))tatlım sen o doktora mecbur musun ? neden onla devam ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?