2015 Şubat Anneleri

Bosch mu? Ben de yeniledim ya ayni dertten muzdaribim cinnet gecrtiyor bikere ile de susmuyor uyuz susturma yolunu bulursan bana da ogret gece kız cis kacirinca mecbur attim kisa programa gece gece otmesin diye oturdum basini bekledim bir de
Evet yaa akıllara zarar susana kadar cinnet geliyor. Güya iyilik yapmışlar

Amin canim insallah ALlah razi olsun

daha yeni mi buyudu numaran iyiymis yine aylardir bir buyuk numara giyiyorum ben o da sıkmaya basladi hatta

Topuklu hiç giymedim ki belki önceden büyümüştür ama haberim yok. Bot giyiyorum onda bir sorun yok da parti için ayakkabı lazım dedik işte

Gule gule giysin kuzun ben de krem aldim cok yakisiyor krem bebislere

Çok.güzelmiş ben bir türlü hastane çıkışı beğenwmiyorum

Idil baby markasina da bak onda degisik cici modeller oluyor kızlar için

Telefonun şarjı bırakmıyor iki kelime okuyalım. Sadece akşamdan elime alıyorum ama hep bitik o şarj

canım benim kurutma makinem boshun bitince ötüyor ama ayar yerinden sesi kısılabiliyor da.

o kadar sakarlaştım ki anlatamam herşeyi elimden düşürüyor elimi yakıyor, su içerken bile göbeğime su damlıyor, her gün tişörtümü değiştiriyorum iyicene pisleştim :)

32 de dayanamadin di mi?.ya bir tek yeni gelen mudurun haberi var, baska okulda hic kimse bilmiyo bunu :)

Ya kızlar benim aldığım bebek kıyafetleri hep 56 cm. Geçen aklıma geldi, birde eltimle kayınvalideme gösterdim. Onlarda dediki bunlar biraz büyük gibi. Alırken bende farkettim aslında ama aldım yinede. Çünkü kızımda 50 cm doğmuştu, biraz büyük gelmişti kıyafetleri. Sadece 1 tulumu var 50 cm. Bugün gittiğimde alayım dedim hiçbiyerde de yok. Hemen prematüremi diye soruyorlar. H&m de falan vardıda pahalıydı biraz. Bakıcam artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…