Neden 2-3Kizlarrr yarin 34. Haftaya giriyoruz şaka maka 2-3 haftam kaldı
Şükürler olsun.
20 li de mi varmış?
Evet yaa akıllara zarar susana kadar cinnet geliyor. Güya iyilik yapmışlarBosch mu? Ben de yeniledim ya ayni dertten muzdaribim cinnet gecrtiyor bikere ile de susmuyor uyuz susturma yolunu bulursan bana da ogret gece kız cis kacirinca mecbur attim kisa programa gece gece otmesin diye oturdum basini bekledim bir de
Amin canim insallah ALlah razi olsun
daha yeni mi buyudu numaran iyiymis yine aylardir bir buyuk numara giyiyorum ben o da sıkmaya basladi hatta
Kizlarrr yarin 34. Haftaya giriyoruz şaka maka 2-3 haftam kaldı
Çok.güzelmiş ben bir türlü hastane çıkışı beğenwmiyorumTam olarak aldığım şey bu http://www.idilbaby.com/5499-Fiyonklu-20li-Hastane-Cikis-Seti,PR-151909.html
Kendisine pembe alıyor bebişine krem almış dicekler ama chicco nun bir de pembe battaniyesiyle pembe bir tulum şapka ve eldiven de aldım.
Tam olarak aldığım şey bu http://www.idilbaby.com/5499-Fiyonklu-20li-Hastane-Cikis-Seti,PR-151909.html
Kendisine pembe alıyor bebişine krem almış dicekler ama chicco nun bir de pembe battaniyesiyle pembe bir tulum şapka ve eldiven de aldım.
Çok.güzelmiş ben bir türlü hastane çıkışı beğenwmiyorum
Telefonun şarjı bırakmıyor iki kelime okuyalım. Sadece akşamdan elime alıyorum ama hep bitik o şarj
Çok.güzelmiş ben bir türlü hastane çıkışı beğenwmiyorum
Sen dedim ya canımcım iyi diyebaşka markaya bakmadım bile. Chicco da indirim varmış nir battaniyeye bir tulum aldım ordan da
Gercekten cok memnun kaldim buyuk kuzumda çoğu ordan alindi hala daha saglam tertemizler Güle güle giysin minnosun canim benim
Bir çamaşır makinem var yıkama bitince ötüyor.
Eşime dedim Allahını seversen şunun öten şeyini sök ama sökmedi.
O ötünce böyle bütün cinler tepeme çıkıyor bir gün kafasına kafasına çekiçle vurucam.
Yatağa yattım ötmeye başladı. Gelde yeme kafayı.
Varın halimi siz düşünün cansız şeylere bile sinirlenir oldum.durum vahim.
32 de dayanamadin di mi?.ya bir tek yeni gelen mudurun haberi var, baska okulda hic kimse bilmiyo bunu :)Cok sukur bitmek bilmeyen solunum yolu enfeksiyonları dışında iyiyiz. Hazurlik bitti sayilir çantalar hazrlncak bir kismetse
Yok canım aracı bana birakcak tabi doktor kontrollerine nasil gideyim yoksa hem cicukla araba elin ayagin istanbulda in bin yapamam bu halde ins kar mar olmaz karda sürme deneyimim sıfır çünkü
Yazılı okudum biraz simdi de kızı almaya gidiyorum bu evden gir cik yapmalar cok zor geliyir yahu
Ee ertesi gune kalmiyor mu o kadar yyemek. Ay ne zahmetli kocan varmış amanin can mi dayanır hergun bu kadar mutfak isine. Bi cesit yapinca mutlu oluyom bisey basardim diye bu halde :)
o niyeymis ki yeni moda bu muymus simdi? Ben calisamaz aldim zaten verdim bisey istemediler ilaveten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?