Taksi?
Bizimki de hala tersmiş Dr bu haftalarda Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor falan dedi yaw.
Kızlar bnm bebeğim günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. Iyi bişi dimi bu
Cok gergin depresifim bugunlerde. Uykum yetmiyor uyusam da. Sabahalri midem bulaniyor. Ilk aylar gibi. Ilk hamilelik daha gulluk gulistanlikmis evde ilgi bekleyen cocuk olunca esle de gerildik. Hem de gurbet kimsesizlik.
Kocam ne corabimi giydiriyor ne botumu. Zaten sadece bur bota sigiyor ayaklarim sisti inmiyor. O botu da sevmezdim pek. Yenisi de alinmaz dogum sonrasi giyemem. Hersey mi sinir bozucu olur. Kizim saglikla dogsaydi emseydi guzel guzel, ogluma da sarilsam bi yandan. Koca fln istemiyorum. Cocuk da oldu ciftlesme bitti deyip erkegi yesek mi orumcek gibi ne yapsak.
@cimcimesultan gelmedi mi bugun. Aksam hareketleri az diyordu iyiirler ins
Kizlar cuma gunu yine doktora gitcem hepinizin duasi kabul olur bana dua edinde 3 gun icinde biraz toparlanmis olalim oglumla
Mersindeki bütün doktorlara gidiyor. Onlar bitti istanbul a el attı
Tükendim doktor değiltirmekten :)))
bakalm acık Seçik konuşacağız artık bebik de döndüğüne göre yerli yerine :))
hakkımizda hayırlısı olsun valla :)) bnm bu ist teki dr de çok sezeryancı :) herzaman randevu saatim ileri ya da geri alınıyor kadının sürekli acil sezeryani çıkıyor :))Tükendim doktor değiltirmekten :)))
bakalm acık Seçik konuşacağız artık bebik de döndüğüne göre yerli yerine :))
Cok teşekkür ederim :)gözün aydın canım maşallah bebişine :)
Iyi ki ank a ya gidiyorsun o zmn ya :)hakkımizda hayırlısı olsun valla :)) bnm bu ist teki dr de çok sezeryancı :) herzaman randevu saatim ileri ya da geri alınıyor kadının sürekli acil sezeryani çıkıyor :))
Haksız mıyım ama?Evet onu ayarliycam zaten aklimda da aileden birini de bulundurmakta yarar var yedek planlarda artik amcam kuzenim falan kim uygunsa
Donecekler insallah cok biliyor o drlar. Ilkinde beni de boyle kandirdilar zati
Genelde aksamlari oluyor bizde bir iki defa
Yavrum bu hafta atamadin sen negatif enerjini bisekilde desarj olman lazim senin rahatlaman icin ama nasil
Hic yazmadi bugun meraktayim napti nedir son durum
Gör bak mevlam neyler neylerse guzel eyler
Kiz allah seni hep guldursun e mi cay içiyordun tam bu mesajını okurken zor tuttum kendimi tukurmemek icin gülmekten:)
Evet onu ayarliycam zaten aklimda da aileden birini de bulundurmakta yarar var yedek planlarda artik amcam kuzenim falan kim uygunsa
Donecekler insallah cok biliyor o drlar. Ilkinde beni de boyle kandirdilar zati
Genelde aksamlari oluyor bizde bir iki defa
Yavrum bu hafta atamadin sen negatif enerjini bisekilde desarj olman lazim senin rahatlaman icin ama nasil
Hic yazmadi bugun meraktayim napti nedir son durum
Gör bak mevlam neyler neylerse guzel eyler
Kiz allah seni hep guldursun e mi cay içiyordun tam bu mesajını okurken zor tuttum kendimi tukurmemek icin gülmekten:)
Güle güle giyin canım :) hangi bedende daha rahat hissettiysen kendini onu alman iyi olmuş..ben ayakkabı evdeki topuklulardan birini giyerim diye yeni bişi bakmadım ya ten rengi mi diyorlar öyle bişi giyerim ya siyah diye dusunuyorum
Eminönünü boşalttın valla esnaf kırmızı halı serecek sana.Kızlarr ben geldim. Bugün eminönüne gittik kardeşimle. Havada çok güzeldi. Gezdikte gezdik. Görümcesi doğum yapacak ona bişeyler aldık. Saat 10 da eminönündeydik. Saat 1 gibi başladı abla ayaklarım ağrıdı demeye. Lan senmi hamilesin benmi dedim:) istersen bi yere oturalım sonra devam ederiz dedim. Eşimi aradı, enişte sen bu karına ne yediriyosun, bu nasıl hamile:) ben yoruldum bu kadın yorulmuyo diye bidw beni şikayet etti:)
Kızlarr ben geldim. Bugün eminönüne gittik kardeşimle. Havada çok güzeldi. Gezdikte gezdik.sonrasi Görümcesi doğum yapacak ona bişeyler aldık. Saat 10 da eminönündeydik. Saat 1 gibi başladı abla ayaklarım ağrıdı demeye. Lan senmi hamilesin benmi dedim:) istersen bi yere oturalım sonra devam ederiz dedim. Eşimi aradı, enişte sen bu karına ne yediriyosun, bu nasıl hamile:) ben yoruldum bu kadın yorulmuyo diye bidw beni şikayet etti:)
Haksız mıyım ama?
canım senin ist doktor normale sıcak bakıyor muydu?
Az daha zorlarsan mahmutpasada dogurcan korkum o
Haklisin valla saglik sektörü burda cok kotu Istanbuldan sonra alisamadim hic. Çocuğun Sıkıntilarında da rezil ettiler cok zaman kaybettrdiler bize ondan gezip duruyorum biraz da. Zaten burda doğurmaktan cok korkuyorum hepsi sezeryanci mübarek. Istanbulda daha guvende hissediyorum kendimi napiim
evet canim zaten ben sezeryan sonrasi normali iatedigim icin onu yapan sayılı kisi var hepsi de dogal dogum taraftari ondan hususi istanbula geliyom dogurmaya ya insallah nasip olur
hakkımizda hayırlısı olsun valla :)) bnm bu ist teki dr de çok sezeryancı :) herzaman randevu saatim ileri ya da geri alınıyor kadının sürekli acil sezeryani çıkıyor :))
hakkımizda hayırlısı olsun valla :)) bnm bu ist teki dr de çok sezeryancı :) herzaman randevu saatim ileri ya da geri alınıyor kadının sürekli acil sezeryani çıkıyor :))
Eminönünü boşalttın valla esnaf kırmızı halı serecek sana.
Ben hamile değilken gitmiştim en son ablam keçe falan alacaktı ayaklarımın altı su topladı. Tövbe dedim.
Ne kadar yürüdüğünü anlamıyorsun sonra bakıyorsun pert olmuşsun.
Şükürler olsun.Bu arada yirmili hastane çıkışı aldımAllah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.
hadi inş herşey gönlünce olur
Bu arada evdeki topukluları olmayabilir. Denedin mi? Bende şişme var herhalde bugün kendi numaram sıktı bir nunara büyüğünü aldım.
Bir çamaşır makinem var yıkama bitince ötüyor.
Eşime dedim Allahını seversen şunun öten şeyini sök ama sökmedi.
O ötünce böyle bütün cinler tepeme çıkıyor bir gün kafasına kafasına çekiçle vurucam.
Yatağa yattım ötmeye başladı. Gelde yeme kafayı.
Varın halimi siz düşünün cansız şeylere bile sinirlenir oldum.durum vahim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?