2015 Şubat Anneleri

Evet onu ayarliycam zaten aklimda da aileden birini de bulundurmakta yarar var yedek planlarda artik amcam kuzenim falan kim uygunsa

Bizimki de hala tersmiş Dr bu haftalarda Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor falan dedi yaw.

Donecekler insallah cok biliyor o drlar. Ilkinde beni de boyle kandirdilar zati

Kızlar bnm bebeğim günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. Iyi bişi dimi bu

Genelde aksamlari oluyor bizde bir iki defa

Yavrum bu hafta atamadin sen negatif enerjini bisekilde desarj olman lazim senin rahatlaman icin ama nasil

@cimcimesultan gelmedi mi bugun. Aksam hareketleri az diyordu iyiirler ins

Hic yazmadi bugun meraktayim napti nedir son durum

Kizlar cuma gunu yine doktora gitcem hepinizin duasi kabul olur bana dua edinde 3 gun icinde biraz toparlanmis olalim oglumla

Gör bak mevlam neyler neylerse guzel eyler

Mersindeki bütün doktorlara gidiyor. Onlar bitti istanbul a el attı

Kiz allah seni hep guldursun e mi cay içiyordun tam bu mesajını okurken zor tuttum kendimi tukurmemek icin gülmekten:)

Tükendim doktor değiltirmekten :)))
bakalm acık Seçik konuşacağız artık bebik de döndüğüne göre yerli yerine :))
hakkımizda hayırlısı olsun valla :)) bnm bu ist teki dr de çok sezeryancı :) herzaman randevu saatim ileri ya da geri alınıyor kadının sürekli acil sezeryani çıkıyor :))

Haksız mıyım ama?

canım senin ist doktor normale sıcak bakıyor muydu?

cherish doktora gitmişsin. Geçmiş mi tamamen sıkıntın?
Bugün başka yerde çalıştım giremedim pek.
Bakıcı işini ne yaptın kadın aradı mı daha?

Ben de pudra rengi orta topuk ayakkabılara baktım ama istediğim gibi bulamadım.

Eminönünü boşalttın valla esnaf kırmızı halı serecek sana.
Ben hamile değilken gitmiştim en son ablam keçe falan alacaktı ayaklarımın altı su topladı. Tövbe dedim.
Ne kadar yürüdüğünü anlamıyorsun sonra bakıyorsun pert olmuşsun.

Az daha zorlarsan mahmutpasada dogurcan korkum o

Haksız mıyım ama?

Haklisin valla saglik sektörü burda cok kotu Istanbuldan sonra alisamadim hic. Çocuğun Sıkıntilarında da rezil ettiler cok zaman kaybettrdiler bize ondan gezip duruyorum biraz da. Zaten burda doğurmaktan cok korkuyorum hepsi sezeryanci mübarek. Istanbulda daha guvende hissediyorum kendimi napiim

canım senin ist doktor normale sıcak bakıyor muydu?

evet canim zaten ben sezeryan sonrasi normali iatedigim icin onu yapan sayılı kisi var hepsi de dogal dogum taraftari ondan hususi istanbula geliyom dogurmaya ya insallah nasip olur

hadi inş herşey gönlünce olur

hakkımizda hayırlısı olsun valla :)) bnm bu ist teki dr de çok sezeryancı :) herzaman randevu saatim ileri ya da geri alınıyor kadının sürekli acil sezeryani çıkıyor :))

Bu arada evdeki topukluları olmayabilir. Denedin mi? Bende şişme var herhalde bugün kendi numaram sıktı bir nunara büyüğünü aldım.

Gene acil sezeryani cikiyorsa bir tık daha idare eder gruptanmis hep planli yapmiyor demek ki bir de tum digumlari randevu defterine baglayanlar var ki evlere senlik

Ay hic dayanamiyorum oranin kalabaligina ben

Bir çamaşır makinem var yıkama bitince ötüyor.
Eşime dedim Allahını seversen şunun öten şeyini sök ama sökmedi.
O ötünce böyle bütün cinler tepeme çıkıyor bir gün kafasına kafasına çekiçle vurucam.
Yatağa yattım ötmeye başladı. Gelde yeme kafayı.
Varın halimi siz düşünün cansız şeylere bile sinirlenir oldum.durum vahim.

hadi inş herşey gönlünce olur

Amin canim insallah ALlah razi olsun

Bu arada evdeki topukluları olmayabilir. Denedin mi? Bende şişme var herhalde bugün kendi numaram sıktı bir nunara büyüğünü aldım.

daha yeni mi buyudu numaran iyiymis yine aylardir bir buyuk numara giyiyorum ben o da sıkmaya basladi hatta

Bosch mu? Ben de yeniledim ya ayni dertten muzdaribim cinnet gecrtiyor bikere ile de susmuyor uyuz susturma yolunu bulursan bana da ogret gece kız cis kacirinca mecbur attim kisa programa gece gece otmesin diye oturdum basini bekledim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…