canım benim kurutma makinem boshun bitince ötüyor ama ayar yerinden sesi kısılabiliyor da.
o kadar sakarlaştım ki anlatamam herşeyi elimden düşürüyor elimi yakıyor, su içerken bile göbeğime su damlıyor, her gün tişörtümü değiştiriyorum iyicene pisleştim :)
32 de dayanamadin di mi?.ya bir tek yeni gelen mudurun haberi var, baska okulda hic kimse bilmiyo bunu :)
Biri beni tarif ediyoo kadar sakarlaştım ki anlatamam herşeyi elimden düşürüyor elimi yakıyor, su içerken bile göbeğime su damlıyor, her gün tişörtümü değiştiriyorum iyicene pisleştim :)
Ben de açıkcası pembelileri pek beğenmedim bu daha bir sade ve şık geldi bir de çok bakmadım zaten.
Ya nerde o ayar gözünü seveyim soyle de kısıp kurtulalım
burda kalsam kesin değiştirirdim bu kadını zaten :)Iyi ki ank a ya gidiyorsun o zmn ya :)
Eki Görüntüle 1349247 Eki Görüntüle 1349248 Aldığım elbiseyle ayakkabı bunlar. Ayakkabı rahat diye aldım ama uymamış mı sizce ikisi? Cuma başka bir ayakkabı mı baksam ki?
elbise işini hallettin ya ayakkabı daha kolay :)Ben de pudra rengi orta topuk ayakkabılara baktım ama istediğim gibi bulamadım.
Eki Görüntüle 1349247 Eki Görüntüle 1349248 Aldığım elbiseyle ayakkabı bunlar. Ayakkabı rahat diye aldım ama uymamış mı sizce ikisi? Cuma başka bir ayakkabı mı baksam ki?
denedim canım oluyor evdeki ayakkabilar çok şükür şişme olmadı bende suana kdr.. hatta arkadan bantlı siyahla çok rahat ettim onu giyerim heraldeBu arada evdeki topukluları olmayabilir. Denedin mi? Bende şişme var herhalde bugün kendi numaram sıktı bir nunara büyüğünü aldım.
baslamissin alışverişe canım hadi hayirli olsun güzel güzel giydirmek nasip olsunTam olarak aldığım şey bu http://www.idilbaby.com/5499-Fiyonklu-20li-Hastane-Cikis-Seti,PR-151909.html
Kendisine pembe alıyor bebişine krem almış dicekler ama chicco nun bir de pembe battaniyesiyle pembe bir tulum şapka ve eldiven de aldım.
ya ben ne yapayım 2 hafta var aramizda doğurmus oluyorum hesaba göreDur kiz heyecan yaptirma bana aramızda iki gun var senle. 2 3 hafta dersen istanbula gitmeden doğurma korkum depresiverir bi anda
güzel bence canım gayet uyumluEki Görüntüle 1349247 Eki Görüntüle 1349248 Aldığım elbiseyle ayakkabı bunlar. Ayakkabı rahat diye aldım ama uymamış mı sizce ikisi? Cuma başka bir ayakkabı mı baksam ki?
ya ben ne yapayım 2 hafta var aramizda doğurmus oluyorum hesaba göre((
denedim canım oluyor evdeki ayakkabilar çok şükür şişme olmadı bende suana kdr.. hatta arkadan bantlı siyahla çok rahat ettim onu giyerim heralde
merhaba kızlar bugün doktordaydık 31 hafta 1 günlüğüz boyumuz 42 cm kilomuz 2300 gr dedi doktorumuz 2 hafta önden gidiyor ve fazla dedi şekerim yüksek çıkmıştı dikkat et dedi diyet yap dedi ama arada ben kaçırıyorum tabi sizcede fazlamı yoksa bu doktorlar abartıyormu şekeri yüksek çıkanlar nasıl besleniyor acaba
Dexter halt yemiş bunların yanında :)) ellerinde bi neşter illa kesecekburda kalsam kesin değiştirirdim bu kadını zaten :)
Cok güzel canm :) msllhTam olarak aldığım şey bu http://www.idilbaby.com/5499-Fiyonklu-20li-Hastane-Cikis-Seti,PR-151909.html
Kendisine pembe alıyor bebişine krem almış dicekler ama chicco nun bir de pembe battaniyesiyle pembe bir tulum şapka ve eldiven de aldım.
hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın bebişin,ilk adımı attın ya gerisi gelir artık
di mi ya telaş yaptım bi anda :))Bencede onun hesaplamasında bir yanlışlık olabilir. Bizim bile en az 2-3 haftamız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?