2015 Şubat Anneleri

canım benim kurutma makinem boshun bitince ötüyor ama ayar yerinden sesi kısılabiliyor da.

Ya nerde o ayar gözünü seveyim soyle de kısıp kurtulalım

o kadar sakarlaştım ki anlatamam herşeyi elimden düşürüyor elimi yakıyor, su içerken bile göbeğime su damlıyor, her gün tişörtümü değiştiriyorum iyicene pisleştim :)

Hepimiz gaffur olduk :)

32 de dayanamadin di mi?.ya bir tek yeni gelen mudurun haberi var, baska okulda hic kimse bilmiyo bunu :)

Yok canik bu sonuncu hastalik fena düşürdü beni gitcek halim yoktu rapor hakkim da bitti zaten ertelme de olmuyor raporla pes dedim iyi de oldu valla

Ya nerde o ayar gözünü seveyim soyle de kısıp kurtulalım

canım kurutma makinesiyle çamaşırın aynı yerden midir bilmiyorum ama menü tuşuna dokunuyorum. orada hoparlör gözüken yere geliyorum(menü tuşuna basarak değiştiriyoruz) sonra +/- tuşuyla sesi ayarlıyoruz. yani ben öyle yapıyorum

Bu arada evdeki topukluları olmayabilir. Denedin mi? Bende şişme var herhalde bugün kendi numaram sıktı bir nunara büyüğünü aldım.
denedim canım oluyor evdeki ayakkabilar çok şükür şişme olmadı bende suana kdr.. hatta arkadan bantlı siyahla çok rahat ettim onu giyerim heralde

merhaba kızlar bugün doktordaydık 31 hafta 1 günlüğüz boyumuz 42 cm kilomuz 2300 gr dedi doktorumuz 2 hafta önden gidiyor ve fazla dedi şekerim yüksek çıkmıştı dikkat et dedi diyet yap dedi ama arada ben kaçırıyorum tabi sizcede fazlamı yoksa bu doktorlar abartıyormu şekeri yüksek çıkanlar nasıl besleniyor acaba

denedim canım oluyor evdeki ayakkabilar çok şükür şişme olmadı bende suana kdr.. hatta arkadan bantlı siyahla çok rahat ettim onu giyerim heralde

Canım maşallah bebeğine , haftana göre biraz tombik bebişin :),bende de şeker çıkmıştı,diyetisyene yönlendirdi doktorum,öncelikle ekmeği tam buğdaylı ekmeklerden tüketmek gerekiyormuş,pilav ,makarna pek tüketme bakalım,hamur işi tüketme...
sabah 09:00 peynir,zeytin,bol söğüş salata,3 dilim tam buğdaylı ekmek
11:30 ara öğün 1 bardak süt ceviz olabilir,yada küçüklerinden meyve
14:00 1 kepçe çorba,8-10 kaşık susuz sebze yemeği,yoğurt,3 dilim tam buğdaylı ekmek
16:30 ara öğün meyve
19:00 1 kepçe çorba,5-6 kaşık susuz sebze yemeği,yoğurt,3 dilim tam buğdaylı ekmek
21:30 ara öğün meyve

sonrasında bişey yemeyi önermiyorum ama çok acıkırsan biraz leblebi yada 1 bardak patlamış mısır yiyebilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…