2015 Şubat Anneleri

Kızlar kv bir bavul bebek Eşyası yollamış , içinde yok yok hepsi cok özenli , saolsun . Ama küsüs biz 10 aydır, annem ata teşekkür et dio edemiyorum , moralimi bozar bu halde bi de die ya hep iyilik olsun istedim baktım olmadı kendimi çektim şimdi nasıl davranılacağını da bilmiyorum ..

Ara istersen canım ya aranızda çok büyük bi olay mi geçti bilemem tabi de o bi adım atmış bi güzellik yapmış sen de bi teşekkür etsen fena olmaz

Ben 32 hafta da gittigimde bebis 2 h onde olmasına rağmen 2000 gr dı yaklaşık. . Senin bebiş baya tombiş demekki. Fazla kilo da iyi değil cnm diyetine dikkat et

ben istte doğurmak istemiyorummmm annecigimin yanında söyle bi kaç hafta nazlanayim öyle dogurayim istiyorum :))

Ara istersen canım ya aranızda çok büyük bi olay mi geçti bilemem tabi de o bi adım atmış bi güzellik yapmış sen de bi teşekkür etsen fena olmaz
Gerçekten etmek lazım . Eşime dedim annene git konus, cok teşekkür ediyor ama senden korktu artık kız, arayamadı de:) cidden napcağı belli mi olur , cok fenadır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…