- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
süper o zaman :))Evet ben öle diim dedi :) en iyi oğlu biliyor annesini :)))
Ne güzel güzel günlerde kullansın kuzucuk:) bencede ara teşekkür et sonuçta bir adım atmışKızlar kv bir bavul bebek Eşyası yollamış , içinde yok yok hepsi cok özenli , saolsun . Ama küsüs biz 10 aydır, annem ata teşekkür et dio edemiyorum , moralimi bozar bu halde bi de dieya hep iyilik olsun istedim baktım olmadı kendimi çektim şimdi nasıl davranılacağını da bilmiyorum ..
ben istte doğurmak istemiyorummmm annecigimin yanında söyle bi kaç hafta nazlanayim öyle dogurayim istiyorum :))
güzel bence canım gayet uyumlu
Şimdi bebe hıçkırdı. Hıçkırıpını yukarda hissediyorum. Yaa benim bebe aşağıdaydı geri bu haftada yukarı dönmüş olabilir mi acaba
Kızlar kv bir bavul bebek Eşyası yollamış , içinde yok yok hepsi cok özenli , saolsun . Ama küsüs biz 10 aydır, annem ata teşekkür et dio edemiyorum , moralimi bozar bu halde bi de dieya hep iyilik olsun istedim baktım olmadı kendimi çektim şimdi nasıl davranılacağını da bilmiyorum ..
Bilmiyom ki işte
Cok güzel canm :) msllh
Bence midesi. Çünkü hıçkırığının olduğu yere Sırtı geliyordu ultrasonda. Ben de döndü sanmıştım ama dönmemiş.
:))) O da bi secenek tabi :)) çok hoşsun :))Doğum izni gibi nazlanmalarını doğumdan sonraya aktarırsın sende
Canım ben insülin kullanıyorum. Kan şekerim düzene girdi çok şükür. Bebeğin tontik olmasının tek nedeni şeker değildir genetik faktörlerde var işin içinde. Ama sen yinede diyetine dikkat et tabimerhaba kızlar bugün doktordaydık 31 hafta 1 günlüğüz boyumuz 42 cm kilomuz 2300 gr dedi doktorumuz 2 hafta önden gidiyor ve fazla dedi şekerim yüksek çıkmıştı dikkat et dedi diyet yap dedi ama arada ben kaçırıyorum tabi sizcede fazlamı yoksa bu doktorlar abartıyormu şekeri yüksek çıkanlar nasıl besleniyor acaba
Ben 32. Haftada gittiğimde 2 kilo 43cm di doktor bir hafta önde dedi. Doktorlarında bi standartı yok sana 2 hafta demişler bana 1. Çok da umursamamak lazım galiba bu kilo olayınıBen 32 hafta da gittigimde bebis 2 h onde olmasına rağmen 2000 gr dı yaklaşık. . Senin bebiş baya tombiş demekki. Fazla kilo da iyi değil cnm diyetine dikkat et
Butun olarak zipliyorlar hickirinca. Ben hem yukarda hem asaguda hissediyorum. Popoyu dayiyor disari dogru hickirinca popo da hopluyor. Buyudukce tumden hissediliyor hickirik ztn. Donmemistir seninki deŞimdi bebe hıçkırdı. Hıçkırıpını yukarda hissediyorum. Yaa benim bebe aşağıdaydı geri bu haftada yukarı dönmüş olabilir mi acaba
Ben 32de calisbilir raporu alip sonra 33de analik izni raporu alman gerek diye biliyorum:/Kızlar Biz Şimdi 31+3 Olduk Ama Ben İş Yerinden 5 Ocakta Ayrılacağımı Bildirdim Yani 33 Haftalıkken Gidicem Doktora Rapor Alıcam Vericem Sorun Olurmu Sizce Kimi 32.Hftaya Girer Girmez Alman Gerekir Diyo
O zaman yan duruyo. Aa bu hafta karnım yana doğru genişlemişti ondan mı acaba
yorgunluktandir Simdiki şişlik..o gün bikaç saat ayaklarını yukarda tut dinlen hicbisi OlmaZ :)) yarın ya da cuma çıkarsan tekrar alışverişe belki daha çok beğendiğin bişi bulursun arayinca bulunmaz başka bişi almaya çık kesin bulursun ayakkabı :)Gümüş rengi bir atakkabı arıyodum birtürlü bulamadım bunu da aldım ama hiç içime sinmiyor Kötünün iyisi gibi. Bu arada az önce deneyeyim dedim sıktıbugun çok yürüdüm herhalde ondan bir parça daha şişmiş umarım o gece de rahatsız etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?