2015 Şubat Anneleri

Kızlar Biz Şimdi 31+3 Olduk Ama Ben İş Yerinden 5 Ocakta Ayrılacağımı Bildirdim Yani 33 Haftalıkken Gidicem Doktora Rapor Alıcam Vericem Sorun Olurmu Sizce Kimi 32.Hftaya Girer Girmez Alman Gerekir Diyo

RAporunda Dr mutlaka 32. Haftadadır demeli. 33 olsan bile 32 yazmalı yani.

Evet cnm bende de grip basladi 2 gundur yatiyorum halsizlik var oksurukde var ondan sordum farkli bisey yapiyomusun yada ne iyi geldi diye sormak istedim
Burnuma deniz suyu sıkıyorum, boğazım içinde antibiyotik kullanıyorum canım. Ama benimki soğuk algınlığı değil, Akut sinüzit teşhisi konuldu. Sen mutlaka doktora git

Kızlar Biz Şimdi 31+3 Olduk Ama Ben İş Yerinden 5 Ocakta Ayrılacağımı Bildirdim Yani 33 Haftalıkken Gidicem Doktora Rapor Alıcam Vericem Sorun Olurmu Sizce Kimi 32.Hftaya Girer Girmez Alman Gerekir Diyo
ilk önce 32 de çalışabilir alman gerek canım sonra 33 de Çalışamaz alırsın

bende hıçkırıklarını sol kasığımın azıcık üstünde hissediyorum
ne kadar sıkıntı oldu şu pozisyon ya
ben haftaya çarşamba gideceğim randevuyu cumaya mı alsam acaba

Kizlarrr yarin 34. Haftaya giriyoruz şaka maka 2-3 haftam kaldı
Kiz ne 2-3 haftasi naptin sennn..

Ben sağ kasigimda hissediyorum orda midesi olamaz heralde

Ben cuma gitcem doktora bakalim neresi neresiymis

Ben de açıkcası pembelileri pek beğenmedim bu daha bir sade ve şık geldi bir de çok bakmadım zaten.
Büyütemedim ama deseni güzel. Nota olsaymış çizgiler.ne güzel olurmuş.

Çok pahalı ama.maliyeti en fazla 20-30 tl dir.

Cuma çıkıcam ama dolaşırken yine şişmesin diye düşünüyorum. Evde de temizlik olucak. Açık atakkabı giymek istedim eşim kış günü açık ayakkabı giyilmez dedI. Bakıyım bakalım.

bende hıçkırıklarını sol kasığımın azıcık üstünde hissediyorum
ne kadar sıkıntı oldu şu pozisyon ya
ben haftaya çarşamba gideceğim randevuyu cumaya mı alsam acaba
bnm bu ctesi var kontrolüm umarım donmemistir yaa.. ctesi gelmez artık bunu dusunmekten

o kadar sakarlaştım ki anlatamam herşeyi elimden düşürüyor elimi yakıyor, su içerken bile göbeğime su damlıyor, her gün tişörtümü değiştiriyorum iyicene pisleştim :)
Ahaha aynı ben. sabah giyinip işr gidiyorum akşam geliyorum her yerim leke. Kaslarla ilgiliymiş. Evde her yer kırıntı. Kahvaltı yapıyorum yarısı yerlerde. Zaten sakardım on katı oldu. Birde işyerinde sürekli kağıt kalem zımba düşürüyorum eğilip almak işkence

Büyütemedim ama deseni güzel. Nota olsaymış çizgiler.ne güzel olurmuş.

Çok pahalı ama.maliyeti en fazla 20-30 tl dir.

Doğru herşey çok Pahalı geldi. Bu paket de ayrı ayrı alınca pahalı olabilirdi böyle topluca aldım işte. Meryem uzerlinin bebişine giydirdiği tarzda bişey yoktu ama arama çalışmalarım devam edicek

Cuma çıkıcam ama dolaşırken yine şişmesin diye düşünüyorum. Evde de temizlik olucak. Açık atakkabı giymek istedim eşim kış günü açık ayakkabı giyilmez dedI. Bakıyım bakalım.
Çok kar kış yağmur çamur olmadiktan sonra giyilir canım ya nasılsa arabadan inip kapalı mekana girilecek..açık dediysem çok açık değil zaten söyle bişi falan

Eklentiler

• 60266272_tn70_0.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 68
Nefes almakta artık zorlanıyorum. Hiç bi şekilde yattıgım yerde rahat edemiyorum. Her tarafım ağrıyor. Ayaklarını mı poposunu mu artık dayıyor göğüs altıma bilmiyorum nefes almak zorlaştı. Büyüyor benim kızım teyzeleri... Herşeye değerler.. Tek istediğim sağlıklı bi şekilde kucağıma almak. RAbbim o günü gösterir inşallah..

Doğru herşey çok Pahalı geldi. Bu paket de ayrı ayrı alınca pahalı olabilirdi böyle topluca aldım işte. Meryem uzerlinin bebişine giydirdiği tarzda bişey yoktu ama arama çalışmalarım devam edicek
Meryem üzerli nasıl bişi giydirmişti? Foto atar mısın merak ettim

Evet 32 haftalikken calisir raporu alman gerek. 5ocakta da tekrar doktordan rapor almalusin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…