32+0 da Alman gerekiyor raporu. Ama 33. Haftanda doktorun 32 haftalık diye rapor yazarsa da sorun yokKızlar Biz Şimdi 31+3 Olduk Ama Ben İş Yerinden 5 Ocakta Ayrılacağımı Bildirdim Yani 33 Haftalıkken Gidicem Doktora Rapor Alıcam Vericem Sorun Olurmu Sizce Kimi 32.Hftaya Girer Girmez Alman Gerekir Diyo
bnm bu ctesi var kontrolüm umarım donmemistir yaa.. ctesi gelmez artık bunu dusunmekten
Çok kar kış yağmur çamur olmadiktan sonra giyilir canım ya nasılsa arabadan inip kapalı mekana girilecek..açık dediysem çok açık değil zaten söyle bişi falan
Meryem üzerli nasıl bişi giydirmişti? Foto atar mısın merak ettim
Öyle tek alt var kırmızı ama onunki çorap.gibi biraz dar ve sanırım kadife.Doğru herşey çok Pahalı geldi. Bu paket de ayrı ayrı alınca pahalı olabilirdi böyle topluca aldım işte. Meryem uzerlinin bebişine giydirdiği tarzda bişey yoktu ama arama çalışmalarım devam edicek
Öyle tek alt var kırmızı ama onunki çorap.gibi biraz dar ve sanırım kadife.
Almanyaya mı açılalım.ne yapalım
Benim aşırı kırmızı takıntım var zaten.
Donse bile bi daha doner. Oglum dondu birkc defa. 36 dan sonra sabit kaldi.Hadi bakalim insallah donmemeistir
son birkac hafta surekli hickirdi oglum ve gobegim komple zipliyordu. Bizim gibi degiller ki suyun icinde hickirinca tum vucutlari hopluyor. Yerleri daraldikca tumden hissediliyor istealla alla neresi oynuyor o zaman bu bebişlerin hickirdiginda? ? bi standarti yok mu ki ?
Öyle tek alt var kırmızı ama onunki çorap.gibi biraz dar ve sanırım kadife.
Hayır, haklısınEşin teşekkür etsin ikinizin adına. Sen niye arıyorsun ki? Bavul senin adına mı gönderilmiş?
Kırmızı alt var ebebekte falan.Aslında tek tek bulabilirsem takım yapayım diyorum ben de. Kırmızı altı bulabilirsem sanki çizgiliyi daha çabuk bulabilirmişim Gibi geliyor. Üzerine de beyaz bir hırka gşydirmiş sanırım.,
RAporunda Dr mutlaka 32. Haftadadır demeli. 33 olsan bile 32 yazmalı yani.
ilk önce 32 de çalışabilir alman gerek canım sonra 33 de Çalışamaz alırsın
Evet 32 haftalikken calisir raporu alman gerek. 5ocakta da tekrar doktordan rapor almalusin.
32+0 da Alman gerekiyor raporu. Ama 33. Haftanda doktorun 32 haftalık diye rapor yazarsa da sorun yok
Benm de varmış kırmızı takıntım, oyuncakları bile kırmızı alıyorum hepÖyle tek alt var kırmızı ama onunki çorap.gibi biraz dar ve sanırım kadife.
Karnımızın içi niye acıyo bizim ya?Ben bugün aşırı rahatsızım.
Midem bulanıyor fenaa
Belim ağrıyor
Karnımın içi acıyor ve aşırı halsizim.
Cuma kontrolüm var.
Ben bugün aşırı rahatsızım.
Midem bulanıyor fenaa
Belim ağrıyor
Karnımın içi acıyor ve aşırı halsizim.
Cuma kontrolüm var.
Bilmiyorum.valla bu gece doğurmazsam iyi.Karnımızın içi niye acıyo bizim ya?
http://www.idilbaby.com/5922-Sacbantli-Body,PR-166324.html böyle bişey alıp altına da kırmızı patikli altlardan alsan olurum ki?Foto atamıyorum da şu linkte resmi var üstü lacivert beyaz çizgili altı kırmızı
http://mobile.beyazgazete.com/foto-galeri/18789.html?p=0
Hee Yani 33 Haftalıkken 32 Haftalık Diye Doğum İznine Ayrılamam Ölemi İlla 32. Haftalıkken Olucak Yani O zaman Benim Pazartesi Rapor Almam Lazım Ben Çalışmayı Düşünmüyorum Yerime Kız Geldi Ona İşi Öğretiyorum Onun İçin 5 Ocakta Bırakırım Diyodum
Bırakmazlarki dinlenelim. Aralık ayı defter tasdik zamanı. Noter bile bana zıt sanki yüz tane problem çıkardı.Ilk Ayla son ay birbirine çok benzermiş Dr söyledi bugun. Halsizlik geri geldi ama biz hala bir oraya bir buraya koşturup duruyoruz. Özellikle senin şu merdiven çıkmaların seni çok yoruyor bence. KDV zamanı bitiyor mu biraz dinlensen evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?