bizden geçti o işler artık. ne misafir gelsin ne biz gidelim. hep yatalım:)Selam kızlar dün misafir vardı görümceler falan eşim davet etmişti, tatilde kendisi pek fazla işe el atmadım ama çok kasılmalarım oldu gece de hiç yatamadım bu yüzden hem oğlumda ateşlendi.sabahı zor ettim yaaa
bi problemin yoksa bence sık gitmeye gerek yok. benım drda kesın 2 haftada bır cagırcak artık ama ben gelmek ıstemıorum o kadar sık dicem.
ne testi yapılcak?Benimki çok rahat ya. Ben hiç 36ıncı haftamın bitmesini beklemiyim yarın gidiyim en iyisi. Zaten 36ıncı hafta bittikten sonra heran doğum olabilir. Testi zartu zurtu nr zman yapıcak bu adam. Offf
kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...
benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
15 te bir dedi bana 33 te girdim 35 te tkrr gircem keyifli oluyo nst, kalp atışlarını duyuyosun, ölürümmmmm!kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...
ne testi yapılcak?
senin dr eksra rahat heralde kan idrar baksaymış arada.vajinal kültür ve pelviks genişliğine şu malum muayene ile mi bakıcaklarIdrar,kan, pelviks genişliği , ayrıca vajinal kültür ... Bunlar doğumdan önce yapılmalı. Ama ben en son 3 ay önce kanıma baktırdım. Israr da hamile kaldığımı öğrendiğimiz zaman.
yani senın 36 olmuş. bana dedı 15 gun sonra gel. sonrada her hafta geleceksın ama her hafta ne zaman gıdıcem bılmıyorum.Benimki çok rahat ya. Ben hiç 36ıncı haftamın bitmesini beklemiyim yarın gidiyim en iyisi. Zaten 36ıncı hafta bittikten sonra heran doğum olabilir. Testi zartu zurtu nr zman yapıcak bu adam. Offf
ben taa 1 ay once gıtmıstım. bakayım yarın gırecek mıyım. işte sonrada dedı haftada bır gelırsın. onun ıcın çağırıyor belkıde.kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...
Söylemiş eşim arardı seni ama çekindi bi sey duymaktan die, o da cocuk doğsun bu küslük bitsin demiş , olsun ya iyilik olsun , kötülükten bişey olmuyor , haklısınbence ara, kırgınlığı aşmak istemiş belli ki o da , doğuma girecez küs olmamak lazım bence , herkesle helalleşmek lazım o da sana bi oğlan doğurmuş bacım , yerinde olsam arardım soğukluk kalksın aradan düşünmüş yollamış kadın kin tutma boşver , yapılanlar zaten unutulmaz ama o da onun ayıbı olsun.
Dönmez " diye düşünüp kendini kurma. Bana doktor cocuk erken doğum yoluna girdi dikkatli ol erken doğmasın dedi, resmen korku ile beynim döndürdü bebeği tersine. Düşünce de etkili galiba bu durumlarda.devlet hastanesındede sezo ıcın randevu mu verıyolar kızlar ?
ben ocak 6 da gıdıcem kontrole tam 36+0 oluyor.o zamana kadar dönmezse sezeryan der kesın..
ama ben doğum başlayana kadar beklemek ıstıyorum..ee randevu veremezbu durumda..o zaman benı kım keser
su iç olur mu susuz kalmıştır vücudun
senin dr eksra rahat heralde kan idrar baksaymış arada.vajinal kültür ve pelviks genişliğine şu malum muayene ile mi bakıcaklar
Allah Allah , hakikaten.Bir sorsana canım ya, en azından 2 haftada bir çağırması gerekiyor diye biliyorum.Ayda bir ...en son 32 de gittim sonra 36 bitince gidicem işte o da Çarşamba günü oluyor. Ondan sonra doğuma ...... Benimki nie böyle yapıyor ya
dönecegıne ınanmak ıstıyorum sureklı egzersız yapıyorum..boşalıyor durduğu yer cok zaman ama dönup dolaşık gene getırıyor kafasını kaburgamın altına..2 aydır kımıldamadı yerınden..bılmıyorum,kendımı alıştırmaya da çalışıyor olabılırım..sezoyaaaDönmez " diye düşünüp kendini kurma. Bana doktor cocuk erken doğum yoluna girdi dikkatli ol erken doğmasın dedi, resmen korku ile beynim döndürdü bebeği tersine. Düşünce de etkili galiba bu durumlarda.
devlet hastanesındede sezo ıcın randevu mu verıyolar kızlar ?
ben ocak 6 da gıdıcem kontrole tam 36+0 oluyor.o zamana kadar dönmezse sezeryan der kesın..
ama ben doğum başlayana kadar beklemek ıstıyorum..ee randevu veremezbu durumda..o zaman benı kım keser
kız vajınada varış oluyormuymuss..tobee tobeeÇoook rahat hemde :) dünya yansa umrunda değil. Aman doğumun sağ salim bi olsun da sonra işim olmaz. Evet alttan muayne ederek bakıck , benim birde varis sıkıntım var , kesi atılacak yerde varsa eğer normal yapamam. Bunlara hep o bakmalı. Ama merak ediyorum herşy doğum anında mı netleşecek :)
yani senın 36 olmuş. bana dedı 15 gun sonra gel. sonrada her hafta geleceksın ama her hafta ne zaman gıdıcem bılmıyorum.
ben bıle heran doğar dıye tetıkteyım. kılosu gelısımı onde bellı olmaz yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?