2015 Şubat Anneleri

Bende de başladı bu korkular canm sende de varmış , demek ki son donem de sıkıntılarımız bunlar oluyormuş :) hayırlısı ile bi kucağımıza alsaydık vaktinde

kız vajınada varış oluyormuymuss..tobee tobee..

benım bacağımda var doğum sonrası amelıyat dedı kalp damar cerrahı..seyımde varmı ben ne bılıyım

Evet oluyormuş,çok nadir de olsa görülen bir durum. Annemde de var , ilk doğumda ebe farketmemiş atmış neşteri kan revan içinde kalmış her yer. Dikiş kolay tutmuyor ayrıca. Çok riskli bir durum. Doktoruma sorduğum da benim daha önce ki bir hastamda başıma geldi çok berbat bir durum,muayne ederiz eğer varsa hiç riske atmayız dedi.
Benim de bacaklarımda var , hatta vajinama yakın kısımlarda da var ama orda var mi anca doktor anlıcak :/

Ben de yaptırsam ağda artık :/ cok makbule geçecek:)

kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...

benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
henuzbahsı gecmedı bızde..36 dan sonra dıyebılıyorum..ama haftalık olmaz 2haftada bır felan

cıdden tehlıkelı Allah korusun..
hayırlısını dile son dk ya kadar döner inş..
ınsallah..bekleyip gorucez

kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...

benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
Ben Varım canm, hatta gün nst ye bağlandım, cımartesi sıkı bi kahvaltı yap gel ole bakalm dedi, karnım açtı gittiğimde Çıkışta yeriz demiştim fln, bu hafta 2 oluyor yani

Iyi de o zman bi doğuma gidiyim 4 hafta var zaten :))
Risk yoktu , bu zmana kadar 30-40 günde bir gittim. Ama artık doğum yaklaştı. Muayne etmesi , kontrol etmesi gerekmiyor mu

bi çatı muayenesi var bildiğim kadarıyla onu da doğum basladıgında bıle yapabılırler cok da elzem bi durum deil. sık cagırmasının nedenı kasılma erken dogum belırtısı var mı ona bakıo. nst ye baglıo. erken dogum belırtısı gorurse ılaclarla falan erteleyebılıolar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…