2015 Şubat Anneleri

maasalalh canim bebise
ne guzel iste dogur guzelce zamani geldiginde normal oalrak, doktoruyun kiymetini bil bide : )

son mesajlarda epilasyon gordum galiba,goremediginiz yere nasil bi çozum buldunuz hanimlar

Bende kaç haftadır böyle erteliyorum Çok korkuyorum gerçekten epey acıyor. Ama korkunun ecele faydası yok.
korkmayın yahu o ilk an acıyor sonra uyuşuyor sonrada temiz temiz geziyorsun ohhh misss iyi ki, yaptırmışım diyorsun bende geçen gün yaptırdım

ben de dr degisstirdim yeni dr um istemisti detayli testleri. Ilk bir hafta hergun ignee olunca degerlwerin yukselir dedi (b12) sıkma canini

O sesi hatırlamak bile içimi acıttı.Bir daha da gider miyiz acaba?İdare eder mi doğuma kadar sence?
hamile kaldığımdan beri bacaklarımda kaşlarımda kıl yok orada var keşke orada da çıkmasa ne güzel olur ama doğuma kadar bir kere daha yaptırırım sonra kontrol ettiririm çok çıkmamış olsa da rötuş yaparlar sanıyorum ki....

korkmayın yahu o ilk an acıyor sonra uyuşuyor sonrada temiz temiz geziyorsun ohhh misss iyi ki, yaptırmışım diyorsun bende geçen gün yaptırdım

Orası doğru , birde ben hep ağdayla aldım ona rağmen nie hamileliğimde bu kadar acıyor anlamadım. Duygularımız gibi kıl köklerimizde hassaslaştı gün geçtikçe

Orası doğru , birde ben hep ağdayla aldım ona rağmen nie hamileliğimde bu kadar acıyor anlamadım. Duygularımız gibi kıl köklerimizde hassaslaştı gün geçtikçe
bende hep kendim yapardım hiçte acımıyordu ama kuaförlerin ellerinden mi ağdalarından mı bilmiyorum benimde ilk yapıldığında acıyor ama yapacak bişey yok ben kendimden iğreniyorum uzayınca..

him onu geçelim :)))
baska neler var ? : )))

Annem gözümün önünde canlandı. En küçük kardeşimin doğumuna gideceği zaman ( önce suyu geldiği için anladı) banyoya girmişti nasıl zorlana zorlana her yerine ağda yapmıştı. Hiç silinmiyor o sahne gözümden. Babam ise başkalarıyla fingirdeşmekten karısı ne alemde haberi bile yoktu.
Off nerden de geldi bu şimdi aklıma
Annelerin hakkı gerçekten ama gerçekten ödenmez....
Şimdi o kardeşim anneme kes sesini bile diyebiliyor

ay canim annenin kaderi hiç gulmemis demekki ne kocadan ne evlatdan
Alalh yardimcisi olsun

ben oteki çocuklarda naptim hatirlmaiyorum iyimi , yuh bneim bu hafizama, yani jilet kullandim o kesinde gormeden nasil oldu hatirlmaiyorum : ((

evet. aile hekımı vıtamın kullanman gerek dedı.
versın belkı bıraz enerjm yerıne gelır. keyfımde.

esoba aile hekimine son gidişinmiydi birşey dedimi. benim hemşireye pazartesi gidicem bana son gelişin bir daha bebek doğunca onu takipe geleceksin dedi. biten var mı böyle sağlık ocağında ki kontrolleri.

ağdayı bu kadar acıyor diyen arkadaşlarım bu bebişleri nasıl doğurcanız kız bence epidural iğnesi gibi bide ağda iğnesi çıkartsınlar

litchi beni sizin vee evlatlik alsana
ne guzel saglikli besleniyorusn, senin evde ne varsa onu yerim ebnde saglikli beslenmis olurum : ))))))

Bende de başladı bu korkular canm sende de varmış , demek ki son donem de sıkıntılarımız bunlar oluyormuş :) hayırlısı ile bi kucağımıza alsaydık vaktinde

amin inşallah canım ya , bi de dün masam bikaç santim kaymış kabloların çıktığı bi yer var kapaklı orası aşağıda biraz masamın ucu oraya gelmiş sallanıyordu onu düzelteyim dedim yani o da bikaç santim falandır ağır bişeyde değil sonrasında hareketi vardı gerçi ama nedense hep o geldi aklıma , bi fanus olsada içine girsek

alttan muayene için erken değil mi en az 38 de bakılması gerekiyor diye biliyorum. ha senin vajinaya bakarsa bilmem ama çatı muayenesi için bence ellettirme henüz. çünkü doğumu başlatabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…