günaydın anneler
gece wc ye gidip geldim yattım bi baktım karnım yumuşacık bi yokladım bebek yok harekette yok sola döndüm olmadı sağa döndüm olmadı sırt üstü yattım yok bi hareket çok korktum bu niye kıpırdamadı diye zaten çok hareketli bi bebek değil neyse gece en az 2 saat uyumadım en son sabah ezanından sonra hareket etmeye başladı rahatladım, seremcemin dediği geldi hep aklıma onunki kordonun üstüne yatmış ya dedim öyle mi oldu böyle mi oldu , off neyseki iyiyiz şimdi
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
şimdi doktordan geldim
raporumu aldım çok şükür
ama muayene olamadım doktor ameliyata girmiş
sekreteri muayene olmak istersen doktor ameliyata girdi ama sadece raporumu istiyorum dersen ben verebilirim dedi
bende raporu aldım sadece
muayene haftaya kaldı
şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim çok sıkıcı yaa
Ah ah haftalardir cati muayenesinden skldmalttan muayene için erken değil mi en az 38 de bakılması gerekiyor diye biliyorum. ha senin vajinaya bakarsa bilmem ama çatı muayenesi için bence ellettirme henüz. çünkü doğumu başlatabiliyormuş.
Ah ah haftalardir cati muayenesinden skldm
Cnm acilmam oldugu mecbur bakio cnku bi anda 5 cm bile acilabilirmis.yada hic açılmazmis ama allaha sukur 1 bucuk cm mis dha acilma.olmamis bu ara su sizintisi problem istesenin mecburi de niye bir kere değilde hep yapıyor :S ay doktorlar niye bu kadar tuhaf bir kerede anlamıyor mu? zaten aşırı geriliyorsun oranı doktora açınca birde sürekli yapması ilginç yani :S
açılma başladıktan sonra aylar ıcersınde hızla devamı gelebılıyor..bazen olduğu gıbıde kalabılıyor..ona o yüzden her muayenede bakıyorlar anladığım kadarıyla..açılma artarsa onlem almak amaclısenin mecburi de niye bir kere değilde hep yapıyor :S ay doktorlar niye bu kadar tuhaf bir kerede anlamıyor mu? zaten aşırı geriliyorsun oranı doktora açınca birde sürekli yapması ilginç yani :S
Bakalım inşallah geçer korkularım:)maasalalh canim bebise
ne guzel iste dogur guzelce zamani geldiginde normal oalrak, doktoruyun kiymetini bil bide : )
Günaydın kızlar. Çok ilginçtirki bu gece güzel bir uyku çektim. Çok şaşırdım. Yatmadan bi meyve yemiştim. Ağrı kesici özelliği var denilen. Acaba o mu rahatlattı diye geldi aklıma. Şimdi kahvaltı zamanı:)
benım ebe hemsıre falan yüzüme bakmıyorlar. aıle hekımımde hamılelelıkten dolayı gıttıgımı bılmıyor bıle. ben soyledım doktorum ıstedı dıye. yanı takıp dıye bır sey yapmadı aıle hekımı. tetanos olmadım dıye orda koptu bağlarımız sanırım.esoba aile hekimine son gidişinmiydi birşey dedimi. benim hemşireye pazartesi gidicem bana son gelişin bir daha bebek doğunca onu takipe geleceksin dedi. biten var mı böyle sağlık ocağında ki kontrolleri.
Cnm acilmam oldugu mecbur bakio cnku bi anda 5 cm bile acilabilirmis.yada hic açılmazmis ama allaha sukur 1 bucuk cm mis dha acilma.olmamis bu ara su sizintisi problem iste
açılma başladıktan sonra aylar ıcersınde hızla devamı gelebılıyor..bazen olduğu gıbıde kalabılıyor..ona o yüzden her muayenede bakıyorlar anladığım kadarıyla..açılma artarsa onlem almak amaclı
Benimkide tetanoz olmayinca aramayi kesti cagirmiyobenım ebe hemsıre falan yüzüme bakmıyorlar. aıle hekımımde hamılelelıkten dolayı gıttıgımı bılmıyor bıle. ben soyledım doktorum ıstedı dıye. yanı takıp dıye bır sey yapmadı aıle hekımı. tetanos olmadım dıye orda koptu bağlarımız sanırım.
:)
benım ebe hemsıre falan yüzüme bakmıyorlar. aıle hekımımde hamılelelıkten dolayı gıttıgımı bılmıyor bıle. ben soyledım doktorum ıstedı dıye. yanı takıp dıye bır sey yapmadı aıle hekımı. tetanos olmadım dıye orda koptu bağlarımız sanırım.
:)
Eki Görüntüle 1349247 Eki Görüntüle 1349248 Aldığım elbiseyle ayakkabı bunlar. Ayakkabı rahat diye aldım ama uymamış mı sizce ikisi? Cuma başka bir ayakkabı mı baksam ki?
sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki
ee bakıyor işte başka ne yapacak. ben ıste bır kez ısım dustu endıselendım zorla baktı kalp atışına .anladım zaten yokmuş senin. benimde sanki birşey yapmıyor ki yatırıyor sedyeye kalp atışını ölçüyor sonra kilo tansiyon bakıyor tamamdır :d
benımde oyle olduanladım yani bakması iyi birşey. ama ne bileyim korktum bir an sürekli türteleyince doğum vs başlar diye. hep okuduklarım çatı muayenesinden sonra doğum başladığı yönde idi o yüzden tırstım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?