ferrum ıcıyorum .Bence bu sonuçlar gerçeği yansıtmayabilir. Kan hacmi arttığından ölçümleri etkiliyormuş. Demir hapı alıyorsun di mi? C vitaminiyle birlikte almaya gayret et. tsh sonucun ne?
TSH : 1,93
bu ne işe yarıyor. özellıkler ıstemıstı doktor.
hep normal cıkıyorda ısrarla bunu neden ıstıyorlar .
tuba senın bebek kac kılo olmuş..hıcdemıyon ya aşkolsun..maasallahta derız korkmaKilo almaya neden oluyor da ondan bakıyorlar. Ilk zamanlar da bebiş için önemliydi. Tsh değerin çok iyi benim hapla bu değerde çıkıyor.
benımde oyle oldu..ılk catımuayenesı 39+5 te parmak degıl-el degıl -kol sokulmak suretiyle yasadım ve ogun doğum yaptım
ferrum ıcıyorum .
tsh 1,93
Seninle ayni ozamn cnm bizim bende 32+5im bugun artii normal dogum bekler gibi bebegin gelmesini bekleyyip ole gidicez:)Ben tarihi yanlış girmiştim o yüzden öyle canım 32+3 teyim şuanda
Kilo almaya neden oluyor da ondan bakıyorlar. Ilk zamanlar da bebiş için önemliydi. Tsh değerin çok iyi benim hapla bu değerde çıkıyor.
benımde oyle oldu..ılk catımuayenesı 39+5 te parmak degıl-el degıl -kol sokulmak suretiyle yasadım ve ogun doğum yaptım
Dr a sordum bu kordon üzerine yatmayı. Ilerdeki su yüzünden sıkışamaz dedi. Suyun basıncıyla üstüne yarsa bile kordonu sıkıştırmazmış. Su altında bişeyi sıkıştırmayı dene yapamazsın dedi. O yüzden bebişin suyu iyi olsun ona dikkat edelim biz.
naptın yaaane kastı vardı da koluyla şaptı
ben bi kürtaj oldum günlerce kendime gelemedim
allahım doğum nasıl olacak
ya üffffffffffffkol ne ya işte ondan korkuyorum bende bak seninde başına gelmiş işte neyse ki zamanın gelmiş ama erken olsa sıkıntı
Yaaa korkkutmasana biz daha küçüğüz
varya seslı güldüm su yazdıklarınıza..korkmayın kızz..hıc acımıyonaptın yaaane kastı vardı da koluyla şaptı
ben bi kürtaj oldum günlerce kendime gelemedim
allahım doğum nasıl olacak
benım ebe hemsıre falan yüzüme bakmıyorlar. aıle hekımımde hamılelelıkten dolayı gıttıgımı bılmıyor bıle. ben soyledım doktorum ıstedı dıye. yanı takıp dıye bır sey yapmadı aıle hekımı. tetanos olmadım dıye orda koptu bağlarımız sanırım.
:)
bacım senhıc anlamazsın ınan bak..catı muayenesıymıs dogummus kayar gelır senın yavru ıcınden ..yasadıgın tecrübelere dayanarak soyluyommmay kürtaj deyince benimde son kürtajımda kasap doktor kolunu sokmaya çalışmıştı sesim çıkmıyor diye adam kasaplık yapıyordu resmen sebebi ise rahim tersmiş onu düzeltecekmiş dedim bu oyuncak mı bırak ters kalsın alt tarafı kan pıhtısını alıcan komple içimi değil. yarım saat bir pıhtıyı alamamıştı bende, o yüzden doğum daha kolay geliyor benim gözüme
varya seslı güldüm su yazdıklarınıza..korkmayın kızz..hıc acımıyo
bebegın basına kordon dolanmış mı dıye bakmış oyle dedı ben ayağımla kadının omzuna vurunca çatalda
gözümden yas geldı..kız korkunç olsa ben bıda normal doğurayım dıye yırtınırmıyımmmmmmmm
oturma odasındaki koltugun arka kısmı duvara çizgi şeklinde leke yapmış onu ne ile silebilirim
boyası çıkmadan yapabileceğim bişey var mı?
nette aradım iey bulamadım
bu ne la bal reklamı gibi , 1 değil , 2 değil tam 4 kilo bal veriyoruz : )))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?