2015 Şubat Anneleri

TSH : 1,93
bu ne işe yarıyor. özellıkler ıstemıstı doktor.
hep normal cıkıyorda ısrarla bunu neden ıstıyorlar .

Kilo almaya neden oluyor da ondan bakıyorlar. Ilk zamanlar da bebiş için önemliydi. Tsh değerin çok iyi benim hapla bu değerde çıkıyor.

Kilo almaya neden oluyor da ondan bakıyorlar. Ilk zamanlar da bebiş için önemliydi. Tsh değerin çok iyi benim hapla bu değerde çıkıyor.
tuba senın bebek kac kılo olmuş..hıcdemıyon ya aşkolsun..maasallahta derız korkma

benımde oyle oldu..ılk catımuayenesı 39+5 te parmak degıl-el degıl -kol sokulmak suretiyle yasadım ve ogun doğum yaptım

ya üffffffffffff kol ne ya işte ondan korkuyorum bende bak seninde başına gelmiş işte neyse ki zamanın gelmiş ama erken olsa sıkıntı

benim en son bu tsh 3 lü bir civarda çıktı daha önce hep 1 li rakkamlardaydı. doktor artık bebeğe etkisi yok o yüzden bu değer kötü değil dedi ilaç filan vermedi daha da kaldı öyle. sonra kilo milo almadım şu son 1 2 aydır anca 2 kilo almışımdır.

bunu söylediğin çok iyi oldu canım ya , seremceme öyle dememiş miydi doktor ? acaba ben mi yanlış anladım durumu

Dünkü depresyondan sonra bugün de duygusallığım hat safhada. renkli ultrasonla verdiği bi fotosu var minnoşun bakıp bakıp duruyom. Gözlerim doluyo bakarken

naptın yaaa ne kastı vardı da koluyla şaptı
ben bi kürtaj oldum günlerce kendime gelemedim
allahım doğum nasıl olacak

ay kürtaj deyince benimde son kürtajımda kasap doktor kolunu sokmaya çalışmıştı sesim çıkmıyor diye adam kasaplık yapıyordu resmen sebebi ise rahim tersmiş onu düzeltecekmiş dedim bu oyuncak mı bırak ters kalsın alt tarafı kan pıhtısını alıcan komple içimi değil. yarım saat bir pıhtıyı alamamıştı bende, o yüzden doğum daha kolay geliyor benim gözüme

ya üffffffffffff kol ne ya işte ondan korkuyorum bende bak seninde başına gelmiş işte neyse ki zamanın gelmiş ama erken olsa sıkıntı

Yaaa korkkutmasana biz daha küçüğüz

naptın yaaa ne kastı vardı da koluyla şaptı
ben bi kürtaj oldum günlerce kendime gelemedim
allahım doğum nasıl olacak
varya seslı güldüm su yazdıklarınıza..korkmayın kızz..hıc acımıyo
bebegın basına kordon dolanmış mı dıye bakmış oyle dedı ben ayağımla kadının omzuna vurunca çatalda

gözümden yas geldı..kız korkunç olsa ben bıda normal doğurayım dıye yırtınırmıyımmmmmmmm

ben tetenoz oldum ama hiç oluşmadı bağımız çünkü aşıları hep başka ebeler yaptı , dünde eşimi aramışlar bir sıkıntı var mı kilosu boyu kaç oldu diye ! o da eşimi arayın ona sorun bi sıkıntımız yok demiş yeniden numaramı vermiş ilk kayıt olduğumuzda ebeye vermiştim numaramı , akşam sordu aradılar mı diye dedim yok , heralde sıkıntı yok dedin diye es geçtiler dedim

bacım senhıc anlamazsın ınan bak..catı muayenesıymıs dogummus kayar gelır senın yavru ıcınden ..yasadıgın tecrübelere dayanarak soyluyommm

gül sen gül
napalım bacım başımıza ne gelecek bilmiyoruz kol deyince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…