Yok çok daha eksik.Çok sağol esobacım şimdi bakıyorum da yapacak çok işimiz var :) alışverişi tamamladın mı peki?
bunlar tekerlekli zaten istediğin zaman yatak odanda durur istediğinde salondaSanırım ben park yatak alıcam bu beşiği de salona kurarım diyorum.
benim dr um bana hiç b12 testi yaptırmadı ? şimdi sizden öğreniyorum bak.. kan değerlerin de iyi iyi dedi hep kan ilacı felan da kullanmadım. en son bi hemogram istedi benden şimdi söyleyim de b12 ve demir de baktırayım bari dimi? başka bir analize gerek var mı acaba kanda d vitamini felan da bakılıyor mu sizde?
Bende beşiği odasına koysamda park yatak mı alsam diyorum.Sanırım ben park yatak alıcam bu beşiği de salona kurarım diyorum.
Diğerleri cennette inşallah3 olan kimdi karistirdim ben : ))
5 nasil oluyor anam valla ciddiyim geç kalirsan evde faaln dogmasin çocuk,ntv ne ki nst mi diyon , e ona baglamadan kasilma varmi nasil bilecekler, en az iki uç saati ggozden çikaracaksin artik hastaneye gidince yapcak bisey yok $
ben çocuklari okula birakip gittim bide trafige takildim esime yetisemedim ise giderken oda çocuklari komsuya birakip ise gitti bende gelince aldim artik : )
Yaza kızım büyüsün belki tatile geliriz.Evet yaşaması çok keyifli ama yaz ayları sıcağı çekilmiyor, bir de kar hiç yağmaz.Bekleriz esobacığım İzmire.
Ne günlere kaldıkkaynana kaynanayı öldürmüş ya la :S neymiş oğlu annenin parasıyla kızın annesini gezmeye götürmüş manaya bak ya. bu oğlan anneleri gerçekten kız annelerine göre çok kıskanç oluyorlar.
Neden 31 aralık. Aman doğurma haberlere falan çıkarsın yoksaBana da kimse demedi b12 ne baktır diye, dilimde yaralar çıktı cildiyeye gittim b12 ne baktır ondan kaynaklanabilir dedi de öğrendim. Sonra kendimi takibe aldım, her ay baktırttım. 31 Aralık ta doğurmazsam inşallah yine baktırıcam hemşireme.
kaynana kaynanayı öldürmüş ya la :S neymiş oğlu annenin parasıyla kızın annesini gezmeye götürmüş manaya bak ya. bu oğlan anneleri gerçekten kız annelerine göre çok kıskanç oluyorlar.
Ya eşim ptesi nobetci diye biz de kız kiza nisantaşında gezelim demiştik.. bi mafya adamini öldürmüşler nisantasinin göbeğinde tırstım gitmesek mi diyorumNe günlere kaldık
Neden 31 aralık. Aman doğurma haberlere falan çıkarsın yoksa
anladim canim, Allah bi daha yasatmasin oyle kotu gunlerDiğerleri cennette inşallahnts evet ama bu kafaya göre Değiştiriyor :) bende onu düşünüyorum en az o kadar bekleyecem oğlanda evde. Kolay kolay doğurmam evde öyle bi şans yok ki bende
Duyda inanma. Hep bırakıp dışarı çıkabilecek tipleriz. Yinee senle ben bir ihtimal çıkarız belki amaLitchi hayatta çıkmaz.
Maşallah canım kuzuna..inşallah zamanında gelir bebisler merak etme güzelce dinlen..kuveze falan gerek kalmasin da güzel güzel buyutelim bebişleriKızlar bugün doktor günümdü kahrolası nst de yine sancım çıktıdoktor yine sancın çıkmış dedi. progestan a devam dedi. Bebeğimin kilosu iyi maşallah 2380 olmuş. Bu çocuğa süt yumurta iyi geliyor :) 5 günü de atlatırsak küvez riskimiz kalmaz dedi. Yine yat dedi, yatıyorum işte....Bu arada rahim kısalığım 1 cm e düşmüş, 1.48 di geçen hafta pöffff
yani biz olucaz canım oğlan annesi
Benim eşim akşamları aç durur ama asla öyle kahvaltıda yenilecek şeyleri yemez.
Ekmek arası falan,börek, çörek de yediremem. Ya yemek olacak ya da aç durur.
balım zaten kocaaaaaa bır park yatağımız var..ben yatak odasında uzun sure yatırmam cocugu..kıs gecene çocuk 5 aylık olana kadar ancak..zaten yazda gelmıs olur odasına kurarım park yatağı onda yatar..bu ıdarelık yanıay çok güzel çok şirinmiş pipiline al tabi bunu fiyatıda uygunmuş ama çok kullanamazsın senin pipili tombik ya 6 ay ancak sığar içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?