2015 Şubat Anneleri

Çok sağol esobacım şimdi bakıyorum da yapacak çok işimiz var :) alışverişi tamamladın mı peki?
Yok çok daha eksik.
Eksikleri yazdım. Bakım ürünleri,gecelik falan almadı. İş çok.zaman yok ama.gücüm de yok. Hergün birini yapmaya çalışıyorum.
İyiki işe gidiyorum yoksa üşenip evden çıkamazdım.
Sizin yaptığınız çikolatta,süs falan onlardan hiç yaptırmadım.
Sepet falan yapılıyor.
Evin işleri de var.
Sen yamamladın mı?

Bana da kimse demedi b12 ne baktır diye, dilimde yaralar çıktı cildiyeye gittim b12 ne baktır ondan kaynaklanabilir dedi de öğrendim. Sonra kendimi takibe aldım, her ay baktırttım. 31 Aralık ta doğurmazsam inşallah yine baktırıcam hemşireme.

Diğerleri cennette inşallah nts evet ama bu kafaya göre Değiştiriyor :) bende onu düşünüyorum en az o kadar bekleyecem oğlanda evde. Kolay kolay doğurmam evde öyle bi şans yok ki bende

kaynana kaynanayı öldürmüş ya la :S neymiş oğlu annenin parasıyla kızın annesini gezmeye götürmüş manaya bak ya. bu oğlan anneleri gerçekten kız annelerine göre çok kıskanç oluyorlar.

Neden 31 aralık. Aman doğurma haberlere falan çıkarsın yoksa

kaynana kaynanayı öldürmüş ya la :S neymiş oğlu annenin parasıyla kızın annesini gezmeye götürmüş manaya bak ya. bu oğlan anneleri gerçekten kız annelerine göre çok kıskanç oluyorlar.

yani biz olucaz canım oğlan annesi

Kızlar bugün doktor günümdü kahrolası nst de yine sancım çıktı doktor yine sancın çıkmış dedi. progestan a devam dedi. Bebeğimin kilosu iyi maşallah 2380 olmuş. Bu çocuğa süt yumurta iyi geliyor :) 5 günü de atlatırsak küvez riskimiz kalmaz dedi. Yine yat dedi, yatıyorum işte....Bu arada rahim kısalığım 1 cm e düşmüş, 1.48 di geçen hafta pöffff

Diğerleri cennette inşallah nts evet ama bu kafaya göre Değiştiriyor :) bende onu düşünüyorum en az o kadar bekleyecem oğlanda evde. Kolay kolay doğurmam evde öyle bi şans yok ki bende
anladim canim, Allah bi daha yasatmasin oyle kotu gunler

esin isten gelince sen gidicen, okula faaln gitmiyormu senin oglan
kres vs ayarla bisey
e doguracan zaman nasil gidecen sen hastaneye : )))

ben gece hastaneye gittigimde oglani dogurmaya, kizi evde birakdik , uyyordu tabiki 18 aylikdi ( litchi duymasin : ) )
esim beni dogumhanenin kapisindan birakip hemen eve glmisti , gerisi malum dogum sanciisi ignesi vs herseyi tek basima çekdim,dogum basalyacakken esim kapidan girdi onu gordugume hiç bu kadar sevinmemistim herhalde , onuda ben uyandiridm gidip eve uyumus, sabah 8 de hala uyyordu,kalkip kizi kayinima birakip geldi yanima saat 11 di geldiginde

Maşallah canım kuzuna..inşallah zamanında gelir bebisler merak etme güzelce dinlen..kuveze falan gerek kalmasin da güzel güzel buyutelim bebişleri

Benim eşim akşamları aç durur ama asla öyle kahvaltıda yenilecek şeyleri yemez.
Ekmek arası falan,börek, çörek de yediremem. Ya yemek olacak ya da aç durur.

Benimki de çok seçici Allahtan bu kaşarlı ekmeği o seviyor da yapıyorum ben de pizza niyetine yiyorum işte.

ay çok güzel çok şirinmiş pipiline al tabi bunu fiyatıda uygunmuş ama çok kullanamazsın senin pipili tombik ya 6 ay ancak sığar içine
balım zaten kocaaaaaa bır park yatağımız var..ben yatak odasında uzun sure yatırmam cocugu..kıs gecene çocuk 5 aylık olana kadar ancak..zaten yazda gelmıs olur odasına kurarım park yatağı onda yatar..bu ıdarelık yanı

Ben hamileligi bildirmedim yazin tatilde gezmekten. Baska sehirde sgk anlasmali hastaneye gidince sistemden gormusler. Bir saglik mudurlugunden aradilar bir saglik ocagindan. Pek birseyden anlamiyorlar ama ebemiz iyi biri. B12 ignelerini orda yaptirdim evime yakin.
Bir de bebek dogunca topuk kani aliniyor asilari yapiliyor. Hepsini saglik ocagi takip ediyor. Unutsan bile ariyorlar. Dogum sonrasi ise yariyorlar yani. 2 yasina kadar asi var ilk aylar daha sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…