Burası gibi ama asistan falan yok da, çok bekliyorsun dediğin gibi doğuma gidiyorlar doğuma giden acili bırakır mı yahu :)ben gittim bi kere ,25 haftada , Allah var guzel inceliyolar ama sansimdan iki tane dogum geldi benle ayni zamanda
iki saat bekleme salonunda bekledim 1 saatde bakmalari falan surdu, 3 saaatde çikdim hastneden
ama burdakiler uni hastnesi asiistanlar falan dolu, biri gelsede incelesek ogrensek diye ebkliyolar resmen denek lazim ellerine : )))))))))
evet demin yanlis soylemisim kordon kaniymis
iyide ben onu saklatmayi dusunmuyorumki zaten çopz gidecek
saklatsan bile 5 yil sonra omru doluyor diye biliyorum
birinin isine yarar belki çope gdecegine
Duyda inanma. Hep bırakıp dışarı çıkabilecek tipleriz. Yinee senle ben bir ihtimal çıkarız belki amagel tabi durdugun kabahat :) ayin 2 sinden itibaren ank da olcam ben de :) bebislere annem bakar biz kar topu oynarız :)
kiz oteki çocuklar nasil dogdu kaç haftada oldu senin bilmiyorum ama haftan az deil,sen bi git gorun bahene bul, evde falan doguruyum deme : ))) 3. ler kolay oluyirmus daha kisa suruyormus dogum yani rahim çabuk açiliyormusBenimde aklımdan çok geçiyor :) hahaha bu ara kasılmam çok acaba onu mu söylesem diyorum bekliyorum ama :)
him tamam alip disarda bekletiyim o zaman, buzdilabinda olmayinca çabuk yumusar demi diger meyvalar gibi : )
yarin unutmazsam alayim deneyim bakalimBuzdolabında durmayacak zaten. Çabuk yumuşaması için pirinç içine gömüyorlarmış ben hiç denemedim.
Benim eşim akşamları aç durur ama asla öyle kahvaltıda yenilecek şeyleri yemez.Benimkini tam buğday ekmeğine yapıcam eşiminkini normal ekmeğe. Dilim dilim kesip üzerine kaşar dilimleri koyucam pul biber döküp fırında kaşarlar eriyene kadar pişiricem o kadar. B12 en çok kırmızı ette var
frandayken hasta olmuyormuydun kiz burdada aile dr una gidiliyor ya
gerçi ben çocuklari hiç goturmedim pediatra goturrum, jinekologumuda es geçmem
grip olursam ilaçsiz atlatirim, baskada sebebp olmadi pek sukur aile hekimine, hiç sevmiyorum adami bi haltdan anladigi yok : ))))
Çok sağol esobacım şimdi bakıyorum da yapacak çok işimiz var :) alışverişi tamamladın mı peki?Evet çarpmasın diye koymuşlar. Benimde kılıftan içi görünmüyor. Ondan ilk zamanlar altını doldurup iyice yükselticem beşiği. Ama aralıklar darsa ilk aylarda kenarlığı çıkarabilirsin.
Dns Süngerin yoğunluğu. Süngercide kestircem ben.
Bursada araç koltuğu fabrikaları çok Süngercide çoktur. Lüks sünger vardı bir aralar ama size yakınmıdır bilmem.
3. Değil 2. Ama normalde 5.kiz oteki çocuklar nasil dogdu kaç haftada oldu senin bilmiyorum ama haftan az deil,sen bi git gorun bahene bul, evde falan doguruyum deme : ))) 3. ler kolay oluyirmus daha kisa suruyormus dogum yani rahim çabuk açiliyormus
aile dr u olmayinca sigorta ucretini karsilamiyor galibaValla normal Dr a gidiyorduk orada da aile hekimi aramadım hiç.
Bizim beşikler yuvarlak ve küçük hazır yatak olmaz.
Park yataklar kare.
Benimde aklım park yatakta kaldı aslında beşik çok janjanlı.
3 olan kimdi karistirdim ben : ))3. Değil 2. Ama normalde 5.İşte eşimde alırlar seni diyor ötekinde bu haftalarda sabrettiydim evde fazla sürmedi zaten.. Gidersem Ntv'ye bağlarlar kolay kolay bırakırlar mı o var
Belki yoldan çıkarmayı başarıriz onu da :)) gerçi ben çok pimpirikli bi anne olucam büyük ihtimal.. ablamın 5 yaşında bi kızı var onun için gerekli gereksiz öyle çok endiseleniyorum ki ablam senin çocuk yandı diyor..Duyda inanma. Hep bırakıp dışarı çıkabilecek tipleriz. Yinee senle ben bir ihtimal çıkarız belki amaLitchi hayatta çıkmaz.
bızım bı park yatağımız var ama yatak odasında sığmayacağından kaldırdık..onu kullanana kadar http://www.n11.com/macco-bebe-ninni-sepet-besik-gri-mavi-P23781861
bundan alayım dıyorum..nasıl sızce?
Bende park yatak alacam yer yok odada idareden 6 ay kullanmak için, inşallah ya taşınırız ya taşınırım yoksa büyük oğlan ortada kalacakbızım bı park yatağımız var ama yatak odasında sığmayacağından kaldırdık..onu kullanana kadar http://www.n11.com/macco-bebe-ninni-sepet-besik-gri-mavi-P23781861
çok sekermis : ))bızım bı park yatağımız var ama yatak odasında sığmayacağından kaldırdık..onu kullanana kadar http://www.n11.com/macco-bebe-ninni-sepet-besik-gri-mavi-P23781861
Evet yaşaması çok keyifli ama yaz ayları sıcağı çekilmiyor, bir de kar hiç yağmaz.Bekleriz esobacığım İzmire.İstemem karsız memeleket. Benim amcam gümrük müdürü.. Bütün ülkeyi dolaştı ama şimdi izmirde buraya yerleşicem diyo. Demek o kadar güzel bir şehir. Onca yerden sonra en çok izmiri sevmiş.
Ben hiç görmedim.
bızım bı park yatağımız var ama yatak odasında sığmayacağından kaldırdık..onu kullanana kadar http://www.n11.com/macco-bebe-ninni-sepet-besik-gri-mavi-P23781861
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?