Ben ne yapayım İzmir de.Karın tanesi yağmaz buraya, senelerce Eskişehir de yaşayıp buraya gelince nasıl da özledim karın yağmasını,izlemeyi.Uff.İstanbulda ayın 15 ne kadar kâr yokmuş. Sonrada yağsa bile benim işime yaramaz.
Kızanımı alıp ankaraya mı gelsem.
valla bilimsel seyler herhalde
aratsirdiklari biz deiliz, o aldiklari sudan ilaç falan yapmk gibi seyler herhalde, du bakiyim kagidinda tam oalrak ne yaziyor
Evet çarpmasın diye koymuşlar. Benimde kılıftan içi görünmüyor. Ondan ilk zamanlar altını doldurup iyice yükselticem beşiği. Ama aralıklar darsa ilk aylarda kenarlığı çıkarabilirsin.Dns ne cnm benim? :) bide nerede kestiriyorsunuz? Şu beşiğin etrafında beyaz bi şeriy var ya o beşiğin içini gösyermiyo dışardan bakınca onu takmaya gerek var mı çocuk kafayı falan vurmasın diye mi yapmışlar? Ay ne cahilim dimi
aman ne bileyim canım pamuk iyi değil diyorlar..Yumuşak mi o pamuk yatak çok yumuşak yatak önermiyorlar
ben çocuk bakiciligi için basvurdum , eve hemsire geldi bakdi falanLitchi aynen, uyku tulumu aldım.Yorganı 1 yaşına kadar önermiyorlar, Allah korusun tehlikeliymiş.Bir de yatağı da sert olmalı, yumuşak asla olmasın diyorlar.
İstemem karsız memeleket. Benim amcam gümrük müdürü.. Bütün ülkeyi dolaştı ama şimdi izmirde buraya yerleşicem diyo. Demek o kadar güzel bir şehir. Onca yerden sonra en çok izmiri sevmiş.Ben ne yapayım İzmir de.Karın tanesi yağmaz buraya, senelerce Eskişehir de yaşayıp buraya gelince nasıl da özledim karın yağmasını,izlemeyi.Uff.
yumusaksa olmaz canım dedim ya ideal yoğunluk 32-36 arası olmaliymis..normal yataklar bu besiklere olmuyor diye sünger kestircez işteYumuşak herhalde ben de mrserlis gibi nasılsa Beşik var diyorum oturuyorum. Bir ara açıp bakayım içindekilere.
Benimde aklımdan çok geçiyor :) hahaha bu ara kasılmam çok acaba onu mu söylesem diyorum bekliyorum ama :)bendede yok canim her hafta muyane, doguma kadar iki randevum var,13 ocak ve 9 subat , bi tanede ultrason randevum var .. sertlesme kasilma hersey oluyor ama hep normal diyolar , Allaha emanetiz bizde
onceki hamilelikleerimde de boyleydi gerçi ama ne biliyim iste arada kaçamak mi yapsam acile biseyler bahane edip : )))
Ben kullandim 40 dolana kadar. Coraspin daha riskli onu 37 dolmadan biraktim. Cok arastirdim bu igne ve normal dogum isini. Cok dr.dan gorus aldim. Engel degil. Bahane ediyorlar. Tabi annenin icine sinmesi de onemli. Normalden zaten cekiniyorsa igne daha cok akla takiliyorSon ana kadar iğneyi kullandın mı canım?
Park yatağa uygun yatak bulunuyor da bu sepet besiklere HaZir yataklar olmuyor canım ondan sünger kestiriyoruzben park yatağın içine sünger filan kestirmedim gittim ortopedik bir yatak aldım. ne sert ne yumuşak bebek için ideal olanı demişti kadın satarken. birde antibakteriyelmiymiş neymiş terletme filan yapmıyormuş öyle birşey işte
Avakado Mango ay çok iğrenç yasert deilmi o , ekmege nasil suruyorsun
alayim deneyim bari, tadi naslki eskimi mayshosmu acimi tatlimi : ))
Bizim beşikler yuvarlak ve küçük hazır yatak olmaz.ben park yatağın içine sünger filan kestirmedim gittim ortopedik bir yatak aldım. ne sert ne yumuşak bebek için ideal olanı demişti kadın satarken. birde antibakteriyelmiymiş neymiş terletme filan yapmıyormuş öyle birşey işte
Sen kaşıntı için daha öncede gitmiştin
Neden yeniden tahlil verdin.
Benimde arkadaş şişmandı ne zaman tiroit ilacı kullanmaya başladı hamilelikte sadece 7-8 kilo aldı ve yedi ama almadı.
Bende umut ettim belki ondandır diye ama değilmiş.
Ne güzel olurdu ye ye kilo alma.
kordon yada plasenta kani olarak geçiyormus ismi
kemik iligiyle ilgili arastirma ve tedavilerde kullaniyolarmis ..
dogumdan sonra bebege pediatre banada jinekolog bakip hasta olmadigimiza dair evrak imzaliyor , onu gonderiyorum sonra isleme basliyolar
iki koca sayfa var genelde greffe den bahsediyor oda ilik olmasi lazim Tr si, ozeti bu valla : )
tamamhıc cekmedı canım senboyle deyınce hıc merak ta etmedim zaten
ben de gecen aya kadar gıtmemıstım..ebesınden hemsıresıne dr una varana kadar herkesten bır laf yedık esımle.. ebe hakkınızda tutanak tutulup sağlık bakanlığına bıldırılecek dedı..esımde ıyı olur bıldırın..az bıraz belkı bızımle ılgılenırler o zaman dedı ..yanı ebeyle alakalı degıl bızımle alakalıymış tutanak..ama bız pek onemsemedık..
he buldum hareketı yaptım karnımda tastan sert oldu..bıraktım oluruna..neydemm anamm
ben gittim bi kere ,25 haftada , Allah var guzel inceliyolar ama sansimdan iki tane dogum geldi benle ayni zamandaBenimde aklımdan çok geçiyor :) hahaha bu ara kasılmam çok acaba onu mu söylesem diyorum bekliyorum ama :)
evet demin yanlis soylemisim kordon kaniymisAmniyon sıvısı demiştin bunlar direk kordon kanını alıcaklar verme Yaw. Senin o kanı dondurup saklatabileceğin
kordon yada plasenta kani olarak geçiyormus ismi
kemik iligiyle ilgili arastirma ve tedavilerde kullaniyolarmis ..
dogumdan sonra bebege pediatre banada jinekolog bakip hasta olmadigimiza dair evrak imzaliyor , onu gonderiyorum sonra isleme basliyolar
iki koca sayfa var genelde greffe den bahsediyor oda ilik olmasi lazim Tr si, ozeti bu valla : )
bızım sağlık ocağında ıdrar tahlılı bıle yapılmıyormuş..saka gıbı..kızımın sacı dokuluyor bı kanına bakın dedım çocuktan kan alamayız canı yanar falan dedıler..Sanki takip edip de yapıyorlar anlamadım.sırf kâğıt isi sırf burokrasi.bi soru soruyorsun cevaplayamiyorlar bile.ne anladım ben bu isten? Zaten doktordan takibini yaptiriyoruz sağlık ocağına ne gerek var? O kadar ilkel ki her şeyleri hicbi cihaz yok doktorları kendini geliştirmemiş daha da bi de soruşturma başlatacak karmış.baslatsinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?