2015 Şubat Anneleri

İstanbulda ayın 15 ne kadar kâr yokmuş. Sonrada yağsa bile benim işime yaramaz.
Kızanımı alıp ankaraya mı gelsem.
Ben ne yapayım İzmir de.Karın tanesi yağmaz buraya, senelerce Eskişehir de yaşayıp buraya gelince nasıl da özledim karın yağmasını,izlemeyi.Uff.

Evet çarpmasın diye koymuşlar. Benimde kılıftan içi görünmüyor. Ondan ilk zamanlar altını doldurup iyice yükselticem beşiği. Ama aralıklar darsa ilk aylarda kenarlığı çıkarabilirsin.
Dns Süngerin yoğunluğu. Süngercide kestircem ben.
Bursada araç koltuğu fabrikaları çok Süngercide çoktur. Lüks sünger vardı bir aralar ama size yakınmıdır bilmem.

Litchi aynen, uyku tulumu aldım.Yorganı 1 yaşına kadar önermiyorlar, Allah korusun tehlikeliymiş.Bir de yatağı da sert olmalı, yumuşak asla olmasın diyorlar.
ben çocuk bakiciligi için basvurdum , eve hemsire geldi bakdi falan
o park yatagin altinda katlanan bisey var ya bebek onun ustunde yatacakmis,uzerine sunger dosek kesinlikle yasakmis
kadina tamam dedim çocuk bakarsam oyle yapicam ama kendi çocugumu onun ustune yatiramam herhalden bizim dosek sunger yani bebeginki
oglaninki yun disek, kiza da yeni hazir dosek aldim ama çok kalin kaliteli bisey iç malzemesi ne bilmiyorum

ben park yatağın içine sünger filan kestirmedim gittim ortopedik bir yatak aldım. ne sert ne yumuşak bebek için ideal olanı demişti kadın satarken. birde antibakteriyelmiymiş neymiş terletme filan yapmıyormuş öyle birşey işte

Ben ne yapayım İzmir de.Karın tanesi yağmaz buraya, senelerce Eskişehir de yaşayıp buraya gelince nasıl da özledim karın yağmasını,izlemeyi.Uff.
İstemem karsız memeleket. Benim amcam gümrük müdürü.. Bütün ülkeyi dolaştı ama şimdi izmirde buraya yerleşicem diyo. Demek o kadar güzel bir şehir. Onca yerden sonra en çok izmiri sevmiş.
Ben hiç görmedim.

Benimde aklımdan çok geçiyor :) hahaha bu ara kasılmam çok acaba onu mu söylesem diyorum bekliyorum ama :)

Son ana kadar iğneyi kullandın mı canım?
Ben kullandim 40 dolana kadar. Coraspin daha riskli onu 37 dolmadan biraktim. Cok arastirdim bu igne ve normal dogum isini. Cok dr.dan gorus aldim. Engel degil. Bahane ediyorlar. Tabi annenin icine sinmesi de onemli. Normalden zaten cekiniyorsa igne daha cok akla takiliyor

Park yatağa uygun yatak bulunuyor da bu sepet besiklere HaZir yataklar olmuyor canım ondan sünger kestiriyoruz

sert deilmi o , ekmege nasil suruyorsun
alayim deneyim bari, tadi naslki eskimi mayshosmu acimi tatlimi : ))
Avakado Mango ay çok iğrenç ya mübareğe böyle denmez ama hiç sevemedim ben onları kimi tuzlayıp limonluyormuş öylede yaptım olmadı

Bizim beşikler yuvarlak ve küçük hazır yatak olmaz.
Park yataklar kare.
Benimde aklım park yatakta kaldı aslında beşik çok janjanlı.

canım kaşıntı için cildiyeye ilk kez gittim ben dün,
önceden kndi drumla konuşmuştuk karaciğer değerlerinden sadece ASL AST bakmıştı ilaçları kesince bunlar düştü norml sınırlara die sevinmiştik ama 1 -2 hafta snra ilaç içmeme rağmen tekrar başladım kaşınmaya bu kez cildiyeye git dedi. Cildiyeci bir sürü test istedi karaciğerler ilgili ayrıntılı şeylere bakıcak.

Troid işine gelince öle ye ye kilo alma gibi bişi olmazda bnm yemem çok az olmasına rağmen durduk yere sebepsiz şişiyordum gerçi bnm şişme kilo alma işim orta okulda FMF çıktı bnde bnm babada var ırsı bir hastalık açılımı akdeniz ateşi die bişi bna ilaç başlamışlardı tam ergenliğe girdiğim süreçte ilaç içtim die 82 kiloya kadar çıkmıştım orta okulla lise son arasında, üniye başladığımda 82 kiloydum kimse inanmıyordu göstermiyorsun diyordu ama tartı öle demiyordu bn ilacı bıraktım evden uzak olunca kızan anne yoktu ve her gün 14 km koşuyordum düzenli olarak 4 ayda 82 den 58 kiloya inmiştim ama FMF ile ilgili sıkıntılar çok artınca tekrar ilaca başlamıştım üni biterken tekrar 72-75 e çıkmıştım değerlerim düzelince düğünüme yakın strestenmiydi bilmiyorum ama 68 e inmiştim bu kezde troid çıktı bnde işte o yüzden dr. kilo vermezsin troidi düzeltmeden dedi versen de geri alırsın dedi. İlaca başladık hamile kaldığımda işte 67 kilo idim şuanda son dr kontrolunde 72 çıktım. ASıl kilo durumum bakalım hamişlik bitince doğurunca belli olur troidim düzelince kilolar giderse cidden etkisi olduğu netleşir ama bnm FMF olunca işte ne kadr fark eder bilmiyorum, ergenliği hep kilo yüzünden kötü geçti yoksa ilkokulda 1 den 5 e kadar 26 kiloydum ölecek bu kız die bakıyorlardı ama napalım FMF bnm babacıktan bana gelen bir miras hamdolsun beterin beteri vardır

Amniyon sıvısı demiştin bunlar direk kordon kanını alıcaklar verme Yaw. Senin o kanı dondurup saklatabileceğin

Sanki takip edip de yapıyorlar anlamadım.sırf kâğıt isi sırf burokrasi.bi soru soruyorsun cevaplayamiyorlar bile.ne anladım ben bu isten? Zaten doktordan takibini yaptiriyoruz sağlık ocağına ne gerek var? O kadar ilkel ki her şeyleri hicbi cihaz yok doktorları kendini geliştirmemiş daha da bi de soruşturma başlatacak karmış.baslatsinlar.

Benimde aklımdan çok geçiyor :) hahaha bu ara kasılmam çok acaba onu mu söylesem diyorum bekliyorum ama :)
ben gittim bi kere ,25 haftada , Allah var guzel inceliyolar ama sansimdan iki tane dogum geldi benle ayni zamanda
iki saat bekleme salonunda bekledim 1 saatde bakmalari falan surdu, 3 saaatde çikdim hastneden
ama burdakiler uni hastnesi asiistanlar falan dolu, biri gelsede incelesek ogrensek diye ebkliyolar resmen denek lazim ellerine : )))))))))

Amniyon sıvısı demiştin bunlar direk kordon kanını alıcaklar verme Yaw. Senin o kanı dondurup saklatabileceğin
evet demin yanlis soylemisim kordon kaniymis
iyide ben onu saklatmayi dusunmuyorumki zaten çopz gidecek
saklatsan bile 5 yil sonra omru doluyor diye biliyorum
birinin isine yarar belki çope gdecegine

Bebişin kordon kanı çok değerli. Onu saklatabileceğin biryer yok mu orada? Kordon kanı bankası diye geçiyor. Bebişin ilerde hastalık falan durumunda hayatını kurtarıyor. Ben amniyon sıvısı diyince başka bişey yapıcaklar sandım. Kordon kanını saklatabiliyorsan saklat bence bağışlama.

bızım sağlık ocağında ıdrar tahlılı bıle yapılmıyormuş..saka gıbı..kızımın sacı dokuluyor bı kanına bakın dedım çocuktan kan alamayız canı yanar falan dedıler.. sonrada vay efendım nıye haber vermıyonuz gelmıyonuz..zaten cehennemın dıbınde yerı..canın çıkar gıdıp gelene kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…