Ha gayret dursun biraz daha. Kucagina alinca unutursun bu gunleriKızlar bugün doktor günümdü kahrolası nst de yine sancım çıktıdoktor yine sancın çıkmış dedi. progestan a devam dedi. Bebeğimin kilosu iyi maşallah 2380 olmuş. Bu çocuğa süt yumurta iyi geliyor :) 5 günü de atlatırsak küvez riskimiz kalmaz dedi. Yine yat dedi, yatıyorum işte....Bu arada rahim kısalığım 1 cm e düşmüş, 1.48 di geçen hafta pöffff
aile dr u olmayinca sigorta ucretini karsilamiyor galiba
ama aile dr uda normal zaten : ))
senin belki sosya haklarin degisik oluyodur geçiici olarak burda kaldiysan
sen ne zaman döndün fransadan
Allah hepsının canını alsın dıcem kendımde mok yoluna gıdecem..susuyum en ıyısı ..kaynana kaynanayı öldürmüş ya la :S neymiş oğlu annenin parasıyla kızın annesini gezmeye götürmüş manaya bak ya. bu oğlan anneleri gerçekten kız annelerine göre çok kıskanç oluyorlar.
az daha sık dışını 2 hafta daha dayanKızlar bugün doktor günümdü kahrolası nst de yine sancım çıktıdoktor yine sancın çıkmış dedi. progestan a devam dedi. Bebeğimin kilosu iyi maşallah 2380 olmuş. Bu çocuğa süt yumurta iyi geliyor :) 5 günü de atlatırsak küvez riskimiz kalmaz dedi. Yine yat dedi, yatıyorum işte....Bu arada rahim kısalığım 1 cm e düşmüş, 1.48 di geçen hafta pöffff
domatesle bıberde koy ekmegın koselerıne please..hep sencektırdın bugun canımı bıseylere..Allahtan karnım tok..Benimki de çok seçici Allahtan bu kaşarlı ekmeği o seviyor da yapıyorumben de pizza niyetine yiyorum işte.
ozmn iyiymiş işte al odayı yazın ayırcaksan bu şirin beşik yazı çıkartır size fiyatıda uygun annemde bnm bursada bakıyordu bunlara kndi evine almk için sanırım gittmzde yatıralım die ahhh anam bnm çok düşüncelidr RAbbm uzun ömür versn onada babamada,balım zaten kocaaaaaa bır park yatağımız var..ben yatak odasında uzun sure yatırmam cocugu..kıs gecene çocuk 5 aylık olana kadar ancak..zaten yazda gelmıs olur odasına kurarım park yatağı onda yatar..bu ıdarelık yanı
bunlar tekerlekli zaten istediğin zaman yatak odanda durur istediğinde salonda
Bana da kimse demedi b12 ne baktır diye, dilimde yaralar çıktı cildiyeye gittim b12 ne baktır ondan kaynaklanabilir dedi de öğrendim. Sonra kendimi takibe aldım, her ay baktırttım. 31 Aralık ta doğurmazsam inşallah yine baktırıcam hemşireme.
bızım bı park yatağımız var ama yatak odasında sığmayacağından kaldırdık..onu kullanana kadar http://www.n11.com/macco-bebe-ninni-sepet-besik-gri-mavi-P23781861
bundan alayım dıyorum..nasıl sızce?
Bende beşiği odasına koysamda park yatak mı alsam diyorum.
Ben hamileligi bildirmedim yazin tatilde gezmekten. Baska sehirde sgk anlasmali hastaneye gidince sistemden gormusler. Bir saglik mudurlugunden aradilar bir saglik ocagindan. Pek birseyden anlamiyorlar ama ebemiz iyi biri. B12 ignelerini orda yaptirdim evime yakin.
Bir de bebek dogunca topuk kani aliniyor asilari yapiliyor. Hepsini saglik ocagi takip ediyor. Unutsan bile ariyorlar. Dogum sonrasi ise yariyorlar yani. 2 yasina kadar asi var ilk aylar daha sık.
Gittinmi cnm cildiyeye sonuc ne c8kticanım kaşıntı için cildiyeye ilk kez gittim ben dün,
önceden kndi drumla konuşmuştuk karaciğer değerlerinden sadece ASL AST bakmıştı ilaçları kesince bunlar düştü norml sınırlara die sevinmiştik ama 1 -2 hafta snra ilaç içmeme rağmen tekrar başladım kaşınmaya bu kez cildiyeye git dedi. Cildiyeci bir sürü test istedi karaciğerler ilgili ayrıntılı şeylere bakıcak.
Troid işine gelince öle ye ye kilo alma gibi bişi olmazda bnm yemem çok az olmasına rağmen durduk yere sebepsiz şişiyordum gerçi bnm şişme kilo alma işim orta okulda FMF çıktı bnde bnm babada var ırsı bir hastalık açılımı akdeniz ateşi die bişi bna ilaç başlamışlardı tam ergenliğe girdiğim süreçte ilaç içtim die 82 kiloya kadar çıkmıştım orta okulla lise son arasında, üniye başladığımda 82 kiloydum kimse inanmıyordu göstermiyorsun diyordu ama tartı öle demiyordu bn ilacı bıraktım evden uzak olunca kızan anne yoktu ve her gün 14 km koşuyordum düzenli olarak 4 ayda 82 den 58 kiloya inmiştim ama FMF ile ilgili sıkıntılar çok artınca tekrar ilaca başlamıştım üni biterken tekrar 72-75 e çıkmıştım değerlerim düzelince düğünüme yakın strestenmiydi bilmiyorum ama 68 e inmiştim bu kezde troid çıktı bnde işte o yüzden dr. kilo vermezsin troidi düzeltmeden dedi versen de geri alırsın dedi. İlaca başladık hamile kaldığımda işte 67 kilo idim şuanda son dr kontrolunde 72 çıktım. ASıl kilo durumum bakalım hamişlik bitince doğurunca belli olur troidim düzelince kilolar giderse cidden etkisi olduğu netleşir ama bnm FMF olunca işte ne kadr fark eder bilmiyorum, ergenliği hep kilo yüzünden kötü geçti yoksa ilkokulda 1 den 5 e kadar 26 kiloydum ölecek bu kız die bakıyorlardıama napalım FMF bnm babacıktan bana gelen bir miras hamdolsun beterin beteri vardır
Walla yazmıştım ya ben öyle gezmelere geldmiyorum girfim ebebek online a ordan aldım pijama gecelikte suwenden aldım internet alışverişi güzel oluyor zaten avent lansinoh sebamed her yerde aynı kalite ve fiyatta küvetimden emziğe hepsini ordan aldım 1000 lira tuttu bide kıyafetler var. Yatağımız yorganımız yok sadece şu an. Ben hiç birşey almamıştım bunların hepsini bir günde sipariş berdim 2 gün sonra ulaştı çok pratik tavsiye ederim etrafıma sordum hangi marka vd ürün ne lazım diye ona göre satın aldımYok çok daha eksik.
Eksikleri yazdım. Bakım ürünleri,gecelik falan almadı. İş çok.zaman yok ama.gücüm de yok. Hergün birini yapmaya çalışıyorum.
İyiki işe gidiyorum yoksa üşenip evden çıkamazdım.
Sizin yaptığınız çikolatta,süs falan onlardan hiç yaptırmadım.
Sepet falan yapılıyor.
Evin işleri de var.
Sen yamamladın mı?
Kızlar bugün doktor günümdü kahrolası nst de yine sancım çıktıdoktor yine sancın çıkmış dedi. progestan a devam dedi. Bebeğimin kilosu iyi maşallah 2380 olmuş. Bu çocuğa süt yumurta iyi geliyor :) 5 günü de atlatırsak küvez riskimiz kalmaz dedi. Yine yat dedi, yatıyorum işte....Bu arada rahim kısalığım 1 cm e düşmüş, 1.48 di geçen hafta pöffff
ıcının yatağı falan varmı?Canim benim de parkyatagim var ben de kurmıcam simdilik resimdekinin aynisini aldim ayni fiyata krem rengini 5 6 ay idare eder sonra park yatak....
Öyle mi gerçekten belli yarın ayakkabı bakarım diyodum zaten bir gece birkaç saat giyicem bunlar olduysa hiç uğraşmıyayım di mi. Yalnız evdeki ince Çorap olmadıhamileler için ince Çorap var mıdır ki Karnı sıkmayan.
Benim hepsinin markası modeli belliydi. Listem de hazır ama internetten almayı sevmiyorum bende. İlle de görmem gerek.zaten alışveriş sitelerinin çoğuna üyeyim.bir de bebek sitelerine üye olmak istemiyorum. Sıkıntı basıyor. Kredi kartlarımı iptal etmiştim ve sitelerin çoğunda kapıda ödeme yok.Walla yazmıştım ya ben öyle gezmelere geldmiyorum girfim ebebek online a ordan aldım pijama gecelikte suwenden aldım internet alışverişi güzel oluyor zaten avent lansinoh sebamed her yerde aynı kalite ve fiyatta küvetimden emziğe hepsini ordan aldım 1000 lira tuttu bide kıyafetler var. Yatağımız yorganımız yok sadece şu an. Ben hiç birşey almamıştım bunların hepsini bir günde sipariş berdim 2 gün sonra ulaştı çok pratik tavsiye ederim etrafıma sordum hangi marka vd ürün ne lazım diye ona göre satın aldım
Gittinmi cnm cildiyeye sonuc ne c8kti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?