2015 Şubat Anneleri

Ha gayret dursun biraz daha. Kucagina alinca unutursun bu gunleri

aile dr u olmayinca sigorta ucretini karsilamiyor galiba
ama aile dr uda normal zaten : ))
senin belki sosya haklarin degisik oluyodur geçiici olarak burda kaldiysan
sen ne zaman döndün fransadan

Geçen yıl döndüm bir yıl oldu döneli canım. Bir kere hastaneye gitmişliğim var onun dışında hep özeldi gittiğim Dr lar.

kaynana kaynanayı öldürmüş ya la :S neymiş oğlu annenin parasıyla kızın annesini gezmeye götürmüş manaya bak ya. bu oğlan anneleri gerçekten kız annelerine göre çok kıskanç oluyorlar.
Allah hepsının canını alsın dıcem kendımde mok yoluna gıdecem..susuyum en ıyısı ..
az daha sık dışını 2 hafta daha dayan maasallah yavruya bak buyumus annesı
Benimki de çok seçici Allahtan bu kaşarlı ekmeği o seviyor da yapıyorum ben de pizza niyetine yiyorum işte.
domatesle bıberde koy ekmegın koselerıne please..hep sencektırdın bugun canımı bıseylere..Allahtan karnım tok..

ozmn iyiymiş işte al odayı yazın ayırcaksan bu şirin beşik yazı çıkartır size fiyatıda uygun annemde bnm bursada bakıyordu bunlara kndi evine almk için sanırım gittmzde yatıralım die ahhh anam bnm çok düşüncelidr RAbbm uzun ömür versn onada babamada,

Aralık mı Ocak mı?

Bende beşiği odasına koysamda park yatak mı alsam diyorum.

Basıyormuşsun bir Düğmeye hooop park yatak oluyormuş sonra birdaha basıyormuşsun kapanıyormuş. Seyahate falan giderken yanında götürebiliyormuşsun öyle bişey Bakıcaz.

Sonrasında yardım edebilirler şimdi söylemedik diye sorun olmaz di mi?

Gittinmi cnm cildiyeye sonuc ne c8kti

Walla yazmıştım ya ben öyle gezmelere geldmiyorum girfim ebebek online a ordan aldım pijama gecelikte suwenden aldım internet alışverişi güzel oluyor zaten avent lansinoh sebamed her yerde aynı kalite ve fiyatta küvetimden emziğe hepsini ordan aldım 1000 lira tuttu bide kıyafetler var. Yatağımız yorganımız yok sadece şu an. Ben hiç birşey almamıştım bunların hepsini bir günde sipariş berdim 2 gün sonra ulaştı çok pratik tavsiye ederim etrafıma sordum hangi marka vd ürün ne lazım diye ona göre satın aldım

Kızlar doğum için evi komple temizletmek istiyorum ama ne zaman yapacam bilemedim . halılar yıkamaya gidcek ve eve bir yardımcı bayan alacam tüm günlük. ocağı ilk haftası çok mu erken olur 35. haftamda olcam. panik de yapıyorum bir yandan ya erken gelirse ev rezil gibi vallahi kafam çok krıştı. siz ne yapacaksınız? 36-37. haftayı mı beklesem?

olsun maşallah zor zamanları atlattın küvezede girmezse bebiş daha ne isteyelim,sağlıkla gelsin hepsi inşallah ,kilosu falan iyi maşallah annesi :)

olmuş bence hiç ayakkabı arama başka. çorap vardır ben siyah almıştım pentiden ince kadın çorabı da vardır diye tahmin ediyorum.

Bizde bugun nst ye baglandik sorun yok sukur ama 20 dk o sedyede belim agridi keske yan yatsaydim ben hala kilo almamisim cok sevindim buna 91 de kaldim 1 aydir gerci alicak yer kalmadi ama kuzumda 2 kilo 43 cm olmus sanki bana az almis gibi geldi halbuki patates yemekten hergun muz yemekten sut icmekten fenalik gelmisti acaba ben kilo almiyorum diye cocukda icerde grevmi yapiyohep bir hafta onde cikardi ama simdi haftasiyla tam uyumlu cikti 32+4 olmusuz 3 hafta sonra tekrar cagirdi

I ideal cim ha gayret kiz subatdan vazgeçtik 2015 bebesi yaapalim su çocugu
kisaliga takilma , dunde dedim ya sana açiklik olunca dogacak diye bisey yok, 10 cm açiklik lazim sana dogmak için, insalalh subata kadar gider gebelik ama gitmezsede caniniz saolsun bebisinle

Benim hepsinin markası modeli belliydi. Listem de hazır ama internetten almayı sevmiyorum bende. İlle de görmem gerek.zaten alışveriş sitelerinin çoğuna üyeyim.bir de bebek sitelerine üye olmak istemiyorum. Sıkıntı basıyor. Kredi kartlarımı iptal etmiştim ve sitelerin çoğunda kapıda ödeme yok.

Gittinmi cnm cildiyeye sonuc ne c8kti

dün gttm canım vücuduma göbeğime sırtıma bcaklarıma baktı işte anlattım oda bir sürü test istedi 3 tüp kan verdim idrar verdim tam idrara bakacak. Ama sonuçlar yarın öğleden snra dr.a gidicekmiş işte yarın gitcem bakalım sonuçlar ne çıkacak inş iyi hbrler alırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…