dun bana da senin hastanede ebe ytersizmis diyen hamile bir arkadasimdi. Seseryan ol.diyor ilkinde sezeryan olmus seysi sifir km duruyormus. Normalde yipranirmis. Hi hi dedim sadece ama ebe kismi cok takildi kafama
evet surda pazara ne kaldi. Ama cok dolmusum aglayip duruyorum yatak odasinda
yatagi hazirlicakmis sen kanepede yatcakmissin. Off fikre bak deli mi ne bunlar
baktim oremiyorum. Orecek biri de yok degistrdim. Oglanda orguye hevesim yoktu ama bu kiz ya meraklaniyorum ben de
11kilo aldim ama 100 kilo almis gibiyim. Ne uyuyabiliyorum, ne yuruyebiliyorum. Oglumda da 11 kilo almistim ama nerdeyse kosuyodumCanlar kilolar ne dırumda ??? bir de kızı taşıması çok zor diyorlardı da inanmıyordum sancıları çekince anladım oğlumda hop oturup hop kalkardım yok anam bacım
Oğlumda 34 kilo almıştım bunda 21 kilo aldım daha ağır hissediyorum kendimi
Sizin kilolar ne durumda bu arada ??
sıfır km duran kukuee dıkıs falan atılınca eskısınden de sıfır oluyor kı zaten
tobe tobe..annelık doğum surecı kımı kadınlara nasılda yakısmıyor,sırıtıyor...
Doktorun o hastanede mi? Benim hastanemde mesai saatleri dışında acil bi durum olursa direkt doğumhane katına gidiyoruz,ordaki ebe-hemşireler hemem duruma bakıp doktoru arıyolar,doktorun hemen gelmesi gereken bi durum varsa geliyo.. Her dr kendi hastasından sorumlu,nöbetçi dr yok..Yok cnm bu hafta sonu işte. Acilde kadın doğum yokmuş diğerleri için randevu almam lazımmış. Sancım var diyorum kanaman varsa doktor kabul ederse alırız diyo. Kabul etmedide. 18 den sonraya randevu yazayım diyo bana. Ben orda doğursam umrunda değil. Neyseki bi tanıdık vasıtasıyla muayene sırası alabildikte 1 saatcik bekleyip muayeneye girebildik. Apar topar yatış yaptılar sonra.
Öylede yapabilirsin canım ama dr veya hemşire gelip sürekli soruyor malesefben ilaçla bir anda yatağın içinde çıkardım ilaç içince tutamıyorsun bilgin olsun canım kimsede anlamadı çıkardığımı söyleyince katı gıdalara hemen geçiş yapıyoorsun
Aynı düşünce bende de var ama ben gerekirse terslerim,dilimin kemiği yok,kimse dokunamaz ve kucağına alamaz ben istemedikten sonra.. Sezaryen falan olursa da ablam dokundurtmaz zaten.. Kıskanıyorum ben kızımı resmen ya :))Bende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.
Doktorun o hastanede mi? Benim hastanemde mesai saatleri dışında acil bi durum olursa direkt doğumhane katına gidiyoruz,ordaki ebe-hemşireler hemem duruma bakıp doktoru arıyolar,doktorun hemen gelmesi gereken bi durum varsa geliyo.. Her dr kendi hastasından sorumlu,nöbetçi dr yok..
Hayatım bana kalsa da bebek 40 i çıkınca aricam =))) basimda insan sevmiyorumBen ilaç da alsam çıkaramam ki. Başımda gaz çıkarmamı bekleyen bir kişi bile olsa yapamam. Psikolojik bu tutarım kendimi. Uff çok sinir bir durum bu. Acaba kimseye haber vermesek gaz işi hallolunca mı söylesek ki.
Iyi de sen küçük bir şehirdeydin sanırım. Bunu Ankara'da istanbulda uygulamak çok zor.
Kafama takildi ister istemez. Ins iyi olur ya. Istanbula gidip serefraz in dr.u ile dogurmak isterdim.esim de gidelim istersen diyor. Cocukla nasil gideceksekSen dün Arkadaşının Lafı üzerine mi üzüldün. Ah canım yaa o bereden bilsin koca hastaneyi. Onunla ilgilenenler yetersizmiş demek ki. Seninle ilgilenecek olanlar işinin uzmanı olur inşallah.
ben de boyleyim. Evde birileri var diye wcye cikamadim bugun. Tutarim baska yerde fln. Ama.gaz sancisi fena birsey ameliyat sonrasi sn de cikarirsin ilk firsatta. Tutulck bisey degil yani.Ben normalde altı saat sonra Başlaması gereken sancıyı geciktirdim Dr habire ilaç verdi yine olmadı taa ki eşim gelene kadar. Zaten o sancıyı babam kv kp ve görümceyle birlikte beklemiştik çok gerilmiştim. Geçen Lavman yaptık altı günlük kabızlık nedeniyle. Onda bile tuttum kendimi nasıl nir otokontrolüm varsa. Yalnız bu kontrolüm benim lehime olmuyor işte
Ben de kabus gördüm geçen, odayagelmisim bebek benden önce gitmiş kv nin kucağındaAynı düşünce bende de var ama ben gerekirse terslerim,dilimin kemiği yok,kimse dokunamaz ve kucağına alamaz ben istemedikten sonra.. Sezaryen falan olursa da ablam dokundurtmaz zaten.. Kıskanıyorum ben kızımı resmen ya :))
Ben de 4kisiden duydum bu sebepten sezaryen oldular. Çok acaip geldi . Şimdi de yaptıkları çok dogruolan ya, bana akıl verme derdindeler, komiksıfır km duran kukuee dıkıs falan atılınca eskısınden de sıfır oluyor kı zaten
tobe tobe..annelık doğum surecı kımı kadınlara nasılda yakısmıyor,sırıtıyor...
bu denlı normal doğum dıye dıye yırtınan ben,o sancı anında 8 cm acıklıkla dr umun gomlegının yakasından asılmıs benı sezeryana almak zorundasın parasıyla degılmı..sen nasıl dr sun dıye bas bas bağırmıştım..oyle cok ısrar etmıstım kı en son esıme gıdıp dert yanmış kadınGünaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) boğaz ve kulak ağrım aynen devam konuşmaya bile mecalim yok. Sabah doktor kontrolümüz vardı geçende doğum yakın diyordu bu hafta en az bi hafta on gün var diyor ne dediği kendi de bilmiyor . Nstye girdik sancı yok. Haftaya çatı muayenesi yapacakmış. Epidural istemiyorum normal doğum olscaksa dedim o gün gelince dayanamayacaksın isteyeceksin dedi ne alakaysa. Ne biliyim bu hafta bi gıcık oldum ya
Bende 9kilo aldım bakalm 2haftada kaç kilo alırım daha11kilo aldim ama 100 kilo almis gibiyim. Ne uyuyabiliyorum, ne yuruyebiliyorum. Oglumda da 11 kilo almistim ama nerdeyse kosuyodum
bazı kadınlar annelık yapmak ıcın bazı kadınlar kadınlık yapmak ıcın doguyorlar sankı.. yanı kadınlık yapmak ısteyen ıcın, cocugu uğruna çatlaklarının oluşması,kılo alması,vajınal bölge genıslemesı gıbı abuk sabuk seyler hayat memat meselesı..Ben de 4kisiden duydum bu sebepten sezaryen oldular. Çok acaip geldi . Şimdi de yaptıkları çok dogruolan ya, bana akıl verme derdindeler, komik
hangı kadın kv mı geldı..yoksa lıcthı vakası sende demı var..?Kadından da sıkıldım çok bilmiş sürekli akıl verme derdinde, sesimi çıkarmam ben çünkü he he bildiğini yap derim karışmam. Abartti biraz , gelsi n çıkıcam evden kuaföre fln gidicem patladı evde. Odama da gitsem gelip oturuyor çünkü yanıma pef. Bugünlerde kimseyi çekmiyorm net
benim ade jkabusum bu. Ilkte hastanede olmadi oyle sey de. Eve gelir gelmez kapti. Foto cekindi. Sildm sonra o fotolari. Kiskancim bebek konusindaBen de kabus gördüm geçen, odayagelmisim bebek benden önce gitmiş kv nin kucağında
sen nasil enerji buldun da dr.un yakasina yapisttin. Son iki saat kendi halimde sancimi cektim ben kimseyi gormedim. Allahim yardim et demisim sadece mirildanarak annem duymusbu denlı normal doğum dıye dıye yırtınan ben,o sancı anında 8 cm acıklıkla dr umun gomlegının yakasından asılmıs benı sezeryana almak zorundasın parasıyla degılmı..sen nasıl dr sun dıye bas bas bağırmıştım..oyle cok ısrar etmıstım kı en son esıme gıdıp dert yanmış kadınyanı dr dogrusoylemıs epıduralle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?